despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

nu o faceți simpatică—

aceleași greșeli.

E „țoapă”… o „țărancă”… cu „prost-gust”.

O s-o faceți simpatică, victimizînd-o. Și se pricepe să se victimizeze.

Nu asta vreți, nu-i așa?

Aaaa – căutați cumva să demonstrați că-i incapabilă, că-i răuvoitoare?

… e cu totul altceva.

E o chestie care se face fără etichete – calm și cu un oarece respect față de munca de-a cunoaște și înțelege activitatea administrației.

Cu „huoooo!” și cu glumițe o să ne-ntoarcem la epoca anterioară, cînd cetățenii de bună credință ai Capitalei erau nevoiți să fie de partea Primarului Oprescu, din cauza fostei „societăți civile”.

2 comments to nu o faceți simpatică—

  • Dan

    A pus azi noapte Barbu Mateescu un text interesant: https://www.facebook.com/barbu.mateescu/posts/1542181409139240?pnref=story . Pe scurt, Bucurestiul arata asa fiindca nimeni nu se vede traind in acest oras peste 10-20 de ani: tinerii vor sa emigreze iar pensionarii nu au oricum o perspectiva pe termen mediu si lung. Traim acum rezultatele unei mese critice de locuitori cu mentalitatea “dupa mine, potopul” sau “ultimul stinge lumina”, inclusiv electoral – “problema” nu e la dna Pandele ca om, oricine ar fi ajuns in locul ei ar fi actionat doar cu obiective pe termen scurt si impact maxim in minte.

  • hm

    posibil s-aibă ceva dreptate.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>