despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Lidl: nu mai e la fel

… a-nceput să-mi placă de Lidl cînd am dat peste mărci proprii bune, decente, folositoare. Ani în șir am curățat casa cu produsele „W5” și m-am bucurat de eficiența produselor cosmetice „Cien”.

Pîn-acu’ ceva vreme, cînd m-am prins că nu mai e la fel. Lichidul de spălat vase nu mai e concentrat. Detergenții de toaletă au rămas doar cu mirosul. Deodorantul ține juma’ de zi. Prosopul de hîrtie nu mai absoarbe cum o făcea. Doar sacii de gunoi, încă, îs buni; dar pentru atîta chiar merită să m-abat în Lidl?

Nu-i păcat?

2 comments to Lidl: nu mai e la fel

  • Europa cu 2 viteze.

    Aşa e şi cu berea, Perlenbacher la sticlă maro era deosebită şi produsă în Germania. Cea la sticlă verde (că numai aia se mai găseşte acum) e o porcărie (zică-se că ar fi produsă în Franţa, dar tot porcărie e). Şi Abbaye de Vauclair are acum o tonă de aditivi, de are garanţie vreo 2 ani jumate (cu atâtea chimicale, n-are ce să se strice în ea).

  • hm

    ajunge ambalaju’ să se strice mai iute ca conținutu’

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>