despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

din zbor

La Gara de Nord, o patiserie-gogoșerie bună și de-ncredere; Mika se cheamă. Se găsește fix la coloane – le mai spune careva colonade? – afară-n dreapta.

Sweet Evy e pe șoseaua Sălaj-departe, la complexul de magazine de la bifurcația lui 117, unde Sălajul o tine drept și-n stînga se face strada Humulești. Se pricepe bine și la prăjituri, dar la pateurile cu ciuperci se pricepe cel mai bine de pe Pămînt.

Veni și vremea laudei pentru cofetăria MarVio – a pornit pe la Lizeanu și se extinde în galeriile centrelor comerciale, unde-i vad – la noi în Rahova, o găsim în centrul Vulcan. Bună-bună.

mîncaţi şi beţi cu moderaţie | faceţi sport | mergeţi cu bicicleta | mergeţi pe jos

1 comment to din zbor

  • Până şi CFR-ul le spune tot coloane… nu mai zic de traducerea în engleză ,,The authorised taxi station is at Coloane Area” care cred că încă mai atârnă de tavanul clădirii prin unele locuri. Din acea staţie poţi lua, în funcţie de noroc şi de abilităţile d enegociere, un Meridian de 1,75 lei/km, un Pelican de Ilfov (în dreapta coloanelor), un rechin (în stânga) sau un Uber (în staţia de troleu, îi recunoşti uşor – când vin ultimele trenuri şi nu mai e transport public vezi maşini neinscripţionate, cu tablete pe bord).

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>