despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

au trecut doi ani!

… multă vreme, părculețul de lîngă Policlinica Gara de Nord a fost un loc imund unde sălășuiau aurolaci. Ei au fost scoși de-aici, dar…

… dar – iată! – „amenajările” bolnave ale acestor amărîți au rămas. Ceea ce vedeți – pietre spoite și aranjate-n cercuri – este lăsat de ei; atîta s-au priceput ca să lase impresia, cînd locuiau aici, că țin oarecum curat.

Imaginea te bagă-n sperieți.

Este incredibil cum – după doi ani de la dispariția aurolacilor – nici o primărie n-a fost în stare să arunce bolovanii ăștia și să curețe iarba!

3 comments to au trecut doi ani!

  • Cristian Ioan

    Ale sunt instalatii artistice, opere de arta!

    Arta contemporana, desigur. Numai cei care au mentalitate de muncitor necalificat nu pricep “stret art”- ul contemporan!

  • Nu mai sunt şi leii de ipsos de la intrarea în canal? Pe de altă parte, mă îndoiesc că aurolacii au dispărut, dovadă că intrarea în canal e ,,îngrijită”. În plus, gurile de canal comunică între ele, iar parcul Gării de Nord e în continuare plin de pungi de aurolac. Asta ca să nu mai zic de fauna aciuată mai mult sau mai puţin legal pe Str. Cameliei.

  • hm

    Au dispărut leii. Aurolacii, sigur nu; dar nu mai intră pe aici.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>