despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

s-a mai dus unu’

Săptămîna asta ar trebui să fie ultima-n care mai puteţi asculta Info Pro, pentru că se-nchide: PRO FM va emite în locul lui, peste tot în ţară.

Aşa că toţi cei care nu suportaţi nici Julio Iglesias (adică Europa FM), nici tuţ-tuţ-bum-bum (adică ZU, Kiss, PRO FM sau 21), nici Doaaamne-miluieeeşte (adică Trinitas) – am o veste tare proastă: o s-ascultaţi  iar Radio România, acu-şi-n vecii vecilor.

Amin.

7 comments to s-a mai dus unu’

 • Freesys

  Cu toate ca era cat de cat ascultat nu cred ca o sa-i simta cineva lipsa. Ai auzit?

 • hero(dot)com

  pacat…tocmai laudam ca INFOPRO chiar a schimbat muzica in ceva chiar ok, ca inainte era un fel de Zuzu
  ramanem cu Magic FM, care are acoperirea in extindere in provincie..

 • mike

  În copilărie ascultam numai radio românia actualităţi (R.R.A.) (nu exista alt ceva). De 5-6 ani ascult 90% R.R.A şi restul Realitatea FM (dezbaterile), ce mai rămâne: muzică de pe cd.
  Le-ai clasificat foarte bine: “tut-bum, Iglesias” etc..
  Ai dreptate când spui că o să ascultăm în veci R.R.A (cel puţin în cazul meu), e singurul post care are reportaje făcute profesionist, cu o multitudine de corespondenţi în toată ţara dar şi străinătate. În ultima vreme, bagă şi muzică destul de variată, reportaje despre oameni simpli, reportaje din mijlocul
  diverselor comunităţi din ţara, ştiri sportive(şi altele decât fotbal).
  Pentru mine R.R.A (inclusiv tot radioul şi televiziunea naţională cu mici excepţii)rămâne o ultima fortăreaţa de cultură şi păstrare a civilizaţiei. În faţa acestor multitudini de posturi de radio şi tv., posturi care au ca singur scop autodepăşirea în abjectitate şi promiscuitate, RRA (chiar şi plătit cumva în mod neetic din celebra taxa de radio şi tv-(eu o plătesc de câteva ori -firme + persoană)) rămâne şi e necesar să rămână în luptă contra “zergilor” media.

  ps. În multe ţări civilizate există posturi radio legate de centrul de coordonare al traficului, posturi dedicate traficului auto şi starea vremii, etc. La noi, aceste posturi de demisol gen (nu dau exemple) rar auzi o ştire din trafic (repetată la intervale regulate), în schimb auzi multă reclamă la pastă de dinţi, ştiri mondene, multe glumite şi farse. Eu spun că sunt inutile, alţii spun că te înveselesc… Ei bine, eu nu vreau să fiu înveselit de aceşti saltimbanci media.

 • hm

  Mie-mi pare rău de Info Pro… era bun la drum, chiar era.

  @Mike: RRA s-a schimbat mult, e mult mai dinamic (aş zice). Reportajele sînt chiar foarte bine realizate, în ultimul timp m-au surprins tare plăcut.
  A făcut greşeala de a angaja cîţiva animatori neinspiraţi de la radiourile comerciale (doi-trei sînt chiar foarte deplasaţi).

  Da’ nu-i normal să n-ai măcar o alternativă decentă, zău că nu!

  Şi cred că se duce şi Realitatea FM, din cîte am auzit, rămîne să preia conţinutul de pe Realitatea TV.

 • o veste cat se poate de proasta. am avut placerea sa ascult info pro 10 ore la rand, in autocar, in drum spre Sibiu. muzica a fost atat de misto incat nici n-am simti nevoia sa deschid playerul. pacat

 • Andrei-Daniel

  Pacat de INFO PRO.Mereu il ascultam de vreo 4-5 ani la liceu,in drumetii,la facultate,acasa..in vacante.Acum nu mai am asa ce asculta..Ce sa ascult?Aberatiile altora?Ma enervez cand invart colo si dau de ceva,in alt loc iar alta stupiditate..Mai mult PROFM la iasi e pe 2 frecvente…..gatu mamii lor..ca sa dau iar de ei….in fine… am scris pe mai multe pagini,inclusiv pe pagina celor de la “PRO”in rubrica “Din 12 septembrie……”alaturi ce ceilalti suparati,nemultumiti etc. La PROFM muzica e naspaaaaaaa..si stirile au stiti cat?2 minute pe ceas!!..si au si fundalu ala muzical care e enervant.Pacat de realizatorii lor ca sunt cei care au fost la INFO PRO pt ca li se “taie”din portia de stiri).In amintirea INFO PRO va aduc o melodie super care am auzit-o la acest post si mi-a placut din prima(cum mie de altfel imi place (si)muzica veche mult) : http://www.youtube.com/watch?v=WO4wcNVbYOQ

 • hm

  din păcate afacerile sînt afaceri, aşa că Info Pro, veriga slabă, a trebuit să dispară. În Bucureşti se prinde PRO FM pe vreo 3 frecvenţe acuma – şi tot degeaba.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>