despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

La Naşu’

Aşa-i zice pe hîrtie, dar lumea o ştie ca patiseria de la Prosper – cum intri în piaţa ce ţine de centrul comercial, imediat pe stînga. Mi se pare că şi şaormeria de la stradă, tot de Naşu-ăsta ţine.

La Naşu’ sînt gogoşi, nişte chifle de toată frumuseţea şi – bun-bun – cabanoşi în foetaj; de-o sută de ori mai gustoşi decît banalii cremvurşti înveliţi în foetaj de la orice patiserie.

(fără legătură cu Naşu’ – mi se pare mie, sau au început tot mai multe patiserii să uite cum se face o umplutură decentă cu carne sau cu ciuperci?)

Dacă tot sînteţi la Prosper, în piaţă e o pescărie – pe care-o laud odată-n plus!

mîncaţi şi beţi cu moderaţie | faceţi sport | mergeţi cu bicicleta | mergeţi pe jos

2 comments to La Naşu’

  • Freesys

    Lasa-ma si pe mine sa laud painea impletita si covrigii cu susan (pe care le orice ora ii gasesti aburinzi) de la “fabrica de paine” de “la pompieri”. Care pompieri ? Aia de la Vitan-Brailita-Breaza.

  • hm

    eu pe-acolo rar ajung, da’ de bine am auzit despre fabrica aia, care miroase aşa de bine…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>