despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

două vești din Cotroceni

… cine nu știe gardul acela de beton care stătea să cadă peste oameni – pe strada Alexandru Vitzu, în spatele terenurilor de tenis?

 

Vestea bună-i că nu mai e nici un pericol, gardul a fost dat jos. Nu știm ce-o să se-ntîmple mai departe…

… dar știm că – mai încolo, în capul cel’lalt al străzii, dinspre Puișor – s-a petrecut o altă faptă bună! S-a asfaltat și s-a terminat cu gropile acelea nenorocite:

4 comments to două vești din Cotroceni

 • Ando

  Se vede clar că acel “gard” avea rolul,principal,de a susţine malul de pâmânt să nu o ia la vale. Este evident că trebuie grabnic refăcut.

 • hm

  nu prea mai văd, de-acum, grabă.
  A – tot în zonă, se reface pavajul cu piatră cubică al esplanadei din fața Academiei Militare. Tot încet…

 • Filip

  Mai lipsesc niște trotuare sigure pe Vitzu care să lege parcul Romniceanu de blocurile de la Puișor și de viitorul spațiu public de la CMNeu. În lipsa lor, creșterea vitezei mașinilor după îmbunătățirea carosabilului poate crea riscuri suplimentare pentru pietoni.

  • hm

   Numai la trotuare nu s-au gîndit, cînd au improvizat-o.
   Dar loc ar fi, că-i oricum cu sens unic și probabil așa rămîne. Păcat că se folosește ca parcare pentru cei ce lucrează dar nu plătesc parcarea la birourile de la Marriot

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>