despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

după patru luni – nimic

… iată corpurile de clădire ale școlii 141 de la noi din Rahova.

Au fost construite – săracele – înainte de Război.

… știți povestea? Astă primăvară s-a prăbușit un tavan – noroc că nu erau copiii la școală atunci. Primăria noastră, din Sectorul 5, s-a apucat să repare stricăciunea… doar ca să se răzgîndească prin vară, hotărînd să demoleze clădirile vechi.

Și să facă altele!

M-am dus și eu, cam la patru luni de la decizia demolării – să văd ce și cum se lucrează. Îmi și închipuiam zeci de camioane cărînd moloz, alte zeci aducînd saci cu ciment, macarale, excavatoare – totul învăluit în praf și gălăgie.

Să vă mai arăt odată pozele???

 

Ce să se construiască la loc – ce altă școală să se construiască la loc – dacă aici încă nu se muncește nimic nici măcar la demolarea școlilor vechi?

6 comments to după patru luni – nimic

 • Ma gandesc ca nici vorba de concurs de arhitectura in cazul unei scoli noi sau de o a doua opinie privind oportunitatea demolarii versus consolidare …

 • hm

  Nici concurs de demolare nu fac!

 • Lasă, că a pus duamna 4 autobuze, dar numai pentru elevii de la 141, cei de la cealaltă şcoală nu au voie în ele. Circulă de la 6 la 19 de luni până vineri, o dată la 10 minute. Deci în opinia duamnei, problema e rezolvată.

 • hm

  Le văd goale. Dar le văd nu la orele de intrare și ieșire, ci peste zi. Nu știu dacă la 8 fără ceva, dimineața, de exemplu, se umplu cu copii. Nu am drum la ora aia și sunt curios.

 • hm

  GENIAL!

  16.03.2018 – Astazi am demarat procedurile legale pentru punerea in practica a promisiunii ca in primavara vom incepe lucrarile de demolare a vechii unitati de invatamant si de construire a noii Scoli Nr. 141, care va fi un etalon la nivel national. Eu si echipa mea vom face tot ceea ce depinde de noi, respectand intocmai termenele si standardele impuse de lege, pentru ca visul acesta sa se transforme in realitate in cel mai scurt timp.
  (D. Florea, Primar)

 • hm

  S-au apucat de demolare de-abia in septembrie 2018

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>