despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

n-o duce lumea rău.

… face, uneori, să dai doi lei ca să vezi ce mai scrie prin „Click” – ziarul tabloid. După cum știm, presa scrisă o duce tare rău, căci nu mai cumpără mai nimeni ziare; de ce-ar face-o, cînd cei mai mulți ne luăm porția de mizerie direct de pe internet ori de la televizor?

Așa că – cel puțin așa se crede! – ziarele astea, care încă mai apar pe hîrtie, sînt citite mai mult de pensionari. Nu? Te-ai aștepta să dai în ele numai de reclame la sicrie, de sfaturi pentru colivă ieftină, de recomandări de policlinici, de ceaiuri și de alifii

Nu-i chiar așa – și o vedem prea bine, chiar în exemplele de mai jos:

 

… dacă e să ne luăm după reclamele targetate-n presa aceasta, pensionarii noștri nu duc chiar așa o viață neinteresantă: „4 zile + 4 nopți de sex cu 1 capsulă”!

Totul cu produse minune, care se găsesc în comerț – te duci la farmacia la care face reclamă Arșinel și te procopsești cu ele.

Testimonialele publicate sînt de toată încrederea. Un domn „a ajuns să facă sex cu soția sa chiar zeci de minute sau o oră” – da’ nu m-am prins dacă se laudă ori se plînge de asta. Altul, hîtru, găsește și o parte mai puțin însorită; „soția a întîrziat la muncă datorită faptului că nu mă mai opream”.

Dar, cu siguranță, avem de-a face cu un produs „cu studii științifice” – chiar dacă nu zice dacă s-au numărat și orele de muncă pierdute: ca să știm cum stăm cu creșterea economică.

6 comments to n-o duce lumea rău.

 • Ando

  „4 zile + 4 nopți de sex cu 1 capsulă”! De obicei, e mai bine cu o femeie. Se schimba lumea 😀

 • Dan

  Celebra pastilă albastră e de câteva săptămâni OTC (over-the-counter medicine) în UK, cam ca aspirina. Urmează și alte țări, pe măsură ce expiră patentele și vor intra și producătorii generici pe piață.

 • hm

  da’ nu se poate bate cu un produs AUTENTIC BIO, NATURAL, nu-i așa?

  pe de altă parte mă-ntreb dacă – atunci cînd ajung mai spre bătrînețe – antivacciniștii nu se lasă, totuși convinși/învinși de „conspirația pharma” cînd e vorba de albăstrici…

 • Reclamele sunt gândite pentru publicul-ţintă al ziarului respectiv, în cazul de faţă oameni de 40-50 ani, încă în câmpu’ muncii, fără studii superioare. Când aţi văzut ultima dată un portar citind alt ziar în afară de Click? Sistemul se practică şi la radio şi TV… de aia pe Magic FM auzi doar reclame la retenţia de apă şi incontinenţa urinară la femei, pe Antena 3 vezi doar medicamente, iar pe RTV tot felul de ,,produse minune” care vindecă aproape orice boală.

 • hm

  Mai scăpau și pe Rock FM reclame la anticufureli de-astea. Și publicul lor îmbătrânește 😀

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>