despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Din nou despre niste pateuri bune

Laudam saptamina trecuta patiseria din vestibulul statiei de metrou Unirii 2 (cum cobori, din fata magazinului, drept in fata dupa ce treci de aparatele de taxat). Nu doar ca reusesc, dupa cum spuneam, o placinta cu dovleac foarte buna, dar pateurile cu ciuperci care se vind la kilogram sunt grozave. Recomandari: trigoanele dulci umplute cu nuca.

Mai trecem inc-o data si pe la Rondul Cosbuc, unde cu-ani in urma gaseai o patiserie-cofetarie cu lucruri minunate,  care functioneaza in formula actuala de vreo trei ani. Pateurile de-aici sunt foarte bune, si am vazut c-au si cu dovleac.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>