despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Welcome to butic hotel Epoque

Întîi, ştirea – aşa cum a apărut prin presă:

Hotel Epoque, cel mai nou hotel de lux din Bucuresti, si-a deschis portile in data de 1 noiembrie. Hotelul se adreseaza segmentului upmarket si introduce un concept nou pe piata, atat din punct de vedere al structurii si design-ului, cat si al gradului de personalizare a serviciilor.

Hotel Epoque este un brand de lux ce vizeaza turistii de tip FIT (free independent traveller) cu standarde ridicate de calatorie, ale caror criterii de selectie sunt unicitatea si caracterul locatiei, servicii personalizate si nevoia de individualitate.

Apoi, fiindcă aveţi răbdare, un soi de impresie:

Acest boutique-hotel se află la capătul unei străduţe înguste – Intrarea Aurora, la numărul 17 C. Dincolo de porţile de fier forjat descoperi o arhitectură care îmbină eleganţa stilului clasic franţuzesc şi accentele moderne.

Acum, doamnelor şi domnilor… HOTELUL!

În viaţa mea n-am văzut o clădire nou-nouţă mai boccie şi mai de prost-gust. Să-mi trag una-n cap dacă mă prind unde e stilul clasic, unde e eleganţa şi unde e franţuzescul!

Dar să ne-ntoarcem la ambiţiile hotelului-butic Epoque. Unicitatea şi caracterul locaţiei sînt pe deplin oferite de accesul în fundătura Aurora, în capătul căreia e hotelul:

… acolo se strînge, de la primele ore ale dimineţii, tot poporul care manîncă de la Cantina de Ajutor Social Sfîntul Constantin.

Puştiul ăsta s-a ţinut de mine să-i fac o poză. Pun pariu că-i gata să-i aştepte pe clienţii hotelului Epoque care…

… pretuiesc individualitatea si intimitatea, sunt obisnuiti cu un grad ridicat de comfort si isi doresc multa atentie. Ei au nevoie de rafinament si seninatate, dublate de facilitati si tehnologii care sa le ofere o experienta de business si leisure impecabila.

LATER EDIT: cantina s-a mutat imediat după ce am scris articolul!

9 comments to Welcome to butic hotel Epoque

 • :)) Ce clasa, ce stil, ce cladire!
  Bai, pana unde merge prostul-gust intarit de cantitati industriale de kitsch?

 • Freesys

  ….Strehaia…Buzescu. Interesant este ce se petrece in interior(vezi cazul Rin, baluri de boboace concursuri de miss)

 • Un nou concept de cât mai mult din toate: cât mai multe ferestre, cât mai multe balcoane, cât mai multe cornişe şi – în cele din urmă – cât mai multă mansardă!

 • sarah

  Please forgive me for not writing in Roumanian – I can read it but not write it… I am still recovering from the shock of your post which first had me laughing til i cried and then I just cried… what an eyesore, that hotel…Oh my goodness…

  Please would you allow me to copy your post onto my blog – correctly linked of course… I have to share this!!
  Best and thank you – awaiting your reply, of course :o)
  Sarah

 • mike

  Motivul pentru care exista acest hotel de lux: politicienii romani si turistii straini care fac turism sexual pe cont propriu.
  Stabilimentul face parte din lantul hotelurilor de ciocaneala de lux.
  Exact,Freesys, dupa expunerea mediatica din ultima vreme a hotelului Rin de ciocaneala pe banda rulanta, era nevoie de ceva special pentru politicienii care au ca singura si unica preocupare in viata lor – mania sexuala si impresariatul de pitipoance provinciale necoapte. Toata stima pentru ei, daca ar fi producatori de filme sexi-prno, dar nu sunt, sunt oameni la conducerea tarii din nefericire.

 • hm

  @sarah: sure thing, go ahead!

 • cel care scrie

  Ma amuza cand vad niste chiftele purulente fiintand. Daca esti o gluma proasta a naturii, singura ta proprietate cinetica este transformarea bolului alimentar in cacat, iar curul impute asezamantul prin neclintire, ai bunul simt sa dispari. Sau sa crapi. Fara sa generalizez desigur , ma refer la personnel-ul de la hotel epoque.

 • Este unul dintre cele mai serioase hoteluri din Bucuresti, am stat 1 saptamana la acest hotel, recomand

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>