despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

1968 – un asasinat în presa vremii

… un copilaș – nici cinci ani nu făcuse! – dispărut în aprilie ’68, găsit omorît. Criminalul a fost arestat două săptămîni mai încolo și-n august a fost condamnat la moarte.

Rimaru avea să lovească doi ani mai tîrziu.

listă de articole selecționate din presa vremii – aici

4 comments to 1968 – un asasinat în presa vremii

  • Condamnarea la moarte este pedeapsa corecta pentru acesti monstri.

  • Dan

    Înțeleg eu bine sau copilul mergea singur cu autobuzul când a fost acostat de respectivul? Sau a fost luat de pe stradă, de la un loc de joacă – și dus cu autobuzul? În orice caz, lăsarea copilului de 4ani 8luni nesupravegheat afară nu este cel mai bun exemplu de “parenting” – deși și eu personal stăteam la fel de nesupravegheat cu grupul de copii de grădiniță în parcarea dintre blocuri.

  • hm

    Ca părinte ce reia bătutul parcurilor după cîțiva ani, observ cum părinții – față de 2009-2011, să zicem – lasă trăncăneala de pe bancă pe trăncăneala pe whatsapp și facebook.

  • Dan

    O da, e un fenomen global. Cred că de fapt niciodată oamenii n-au avut chef de crescut copii – sau poate investeau minimul necesar în primul sau primii 2 copii, lăsându-i pe ceilalți “să se descurce”.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>