aş putea zice că s-a cam terminat sezonul ghiftuielii. A trecut pînă şi Anul Nou pe stil vechi – ce să mai sărbătorim? Ziua Unirii? Anul Nou Chinezesc? Carnavalul de la Rio? Asta e, pînă pe la Paşti am putea s-o lăsăm mai moale.
Asta nu-nseamnă că nu-mi pot aduce-aminte cu drag de cîteva lucruri bune peste care-am dat în ultima vreme:
- cofetăria Aldorin de pe Ferentari, colţ cu Sălaj face nişte torturi de mare excepţie. Pe bune.
- Georgi începe să facă prăjiturile din ce în ce mai bine.
- Valencia are o paella catalană de te lingi pe degete.
Azi am stat 15 minute la coada la ei in Delfinului, extraordinari covrigii, mama mama ce vanzare au acolo….Georgi
Georgi cam face cei mai buni covrigi din oraş în momentul ăsta. Începe să-mi placă de ei.
Mai au de lucrat la pateuri, cam atît.