despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

din zbor: bun de mîncat

aş putea zice că s-a cam terminat sezonul ghiftuielii. A trecut pînă şi Anul Nou pe stil vechi – ce să mai sărbătorim? Ziua Unirii? Anul Nou Chinezesc? Carnavalul de la Rio? Asta e, pînă pe la Paşti am putea s-o lăsăm mai moale.

Asta nu-nseamnă că nu-mi pot aduce-aminte cu drag de cîteva lucruri bune peste care-am dat în ultima vreme:

  • cofetăria Aldorin de pe Ferentari, colţ cu Sălaj face nişte torturi de mare excepţie. Pe bune.
  • Georgi începe să facă prăjiturile din ce în ce mai bine.
  • Valencia are o paella catalană de te lingi pe degete.
mîncaţi şi beţi cu moderaţie | faceţi sport | mergeţi cu bicicleta | mergeţi pe jos

2 comments to din zbor: bun de mîncat

  • Freesys

    Azi am stat 15 minute la coada la ei in Delfinului, extraordinari covrigii, mama mama ce vanzare au acolo….Georgi

  • hm

    Georgi cam face cei mai buni covrigi din oraş în momentul ăsta. Începe să-mi placă de ei.
    Mai au de lucrat la pateuri, cam atît.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>