despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

din zbor

  • din cîte ştiu, Sport Total FM mai emite cam pînă pe 15 Februarie. Este cumpărat de R. Turcescu, care vrea să-l facă post de radio de ştiri, lucru pentru care toată lumea îi este profund recunoscătoare. Rahat.
  • povestea unui dozator trist: cel de la Kaufland Sebastian. Întîi – monedele de 50 de bani picau aiurea şi se blocau; apoi – nu mai mergea automatul de distribuit peturi; după asta – îngheţa laptele din cauza gerului; mai tîrziu – cineva l-a spart şi a furat cutia cu bancnote şi nu mai puteai plăti decît cu monede. Nici nu mai ştiu ce face azi, dozatorul ăsta, dar tare nenorocit mai e. Păcat de lapte, că era bun.

3 comments to din zbor

  • bogdan

    cat de mult imi place blogu’ asta al tau de l-am pus si in reader, dar m-ai exasperat cu bocitu’ asta dupa sport total fm. mai sunt in bucuresti cel putin 2-3 posturi acceptabil de ascultat.

  • hm

    Voiam să mai scriu despre SPTFM o piesă de teatru în 4 acte şi un poem, acuma ce fac?

  • Eu stiu ca Banciu si Stanescu vor face petrecerea de adio in 15 februarie, cred ca sptfm-ul isi va inceta activitatea mai devreme.pacat

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>