despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

tradițional

… mă, fraților, mă, lăsați micii-n pace, mă!

Nimica nu se mai poate face fără „black angus” în ziua de azi!

4 comments to tradițional

  • dragos b

    Şi produsele din carne musai să fie haiduceşti… … … Azi am văzut asta…
    “Legenda spune ca in zona dintre dealurile si vadul Buzaului isi facuse tabara o ceata de haiduci. Ei prindeau oile bogatilor munteni cand acestia veneau la targ la Buzau si, ca sa nu-i prinda potera cu prada vie, o faceau pastrama si carnati. Reteta acestora este inca vie prin magazinele…”

  • hm

    Rețeta pastramei sau rețeta jecmănirii??

  • E logic să fie Black Angus. Din 3 motive:
    1. Corporatistul iubește burgerii… evident, nu cumpără d’ăia de 3 lei de la McDee, ci d’ăia de Black Angus la 30 de lei. Pe lângă orice clădire de birouri, oricât de mică, există cel puțin un local cu burgeri de Black Angus.
    2. Porcu’ Mangalița s-a cam dus de când cu pesta.
    3. Șaorma nu mai e la modă, că doar ne-a crescut la toți brutul de la 1 ianuarie.

  • hm

    Corporatistul iubește burgerii în secret, că pe față ciugule boabe și soarbe ciorbe la 17 lei!
    Sergiana chiar stă bine la capitolul Mangalița, îmi place ce fac din carnea asta!

Leave a Reply to hm Cancel reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>