despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

mîine pe simply bucharest

Povestea a-nceput aici şi aşa:

N-am sa inteleg niciodata de ce nu s-a facut pana acum un metrou suspendat pe spina arterei principale – Drumul Taberei si cu continuare pe Panduri si apoi in jos pe 13 Septembrie spre Piata Unirii.

Asta o zicea Adrian, de la Analiza istorico-arhitecturală, acum o lună. Era atît o leapşă pentru mine şi pentru Popescu de la Idei Urbane, cît şi un subiect prea important, aşa că ne-am înţeles să-l tratăm împreună. După ce-am stat de vorbă ne-am dat seama că cel mai bine ar fi să ne prezentăm ideile pe rînd, iar la sfîrşit să-ncercăm să ajungem la o concluzie în folosul tuturor. Şi încep eu: mîine, pe Simply Bucharest.

7 comments to mîine pe simply bucharest

 • vad ca “ai aruncat buzduganul” :)…maine pun si eu anunt cu inceputul propunerii

 • Aveți grijă cum îl suspendați deasupra fântânilor, să nu iasă cumva un metrou hobanat, că tot e moda pe la primărie… 🙂

 • Anonymous

  “N-am sa inteleg niciodata de ce nu s-a facut pana acum un metrou suspendat…”

  1. Din prostie. Pur si simplu nu le-a dat prin cap.
  😉 http://beranger.org/post/3232426918

  2. Nu le-a pasat si nu le pasa de oameni. Doar de capatuiala lor.

 • hm

  … pentru suspendat, mai aveţi de aşteptat articolele colegilor; fiindcă eu nu am ales soluţia asta. Atît vă spun.
  Restul, dimineaţă devreme.

 • Dan

  Pentru Dr. Taberei solutia era o simpla linie de tramvai de tip “metrou usor” (complet separata de trafic), pe care sa circule tramvaie de mare capacitate pana intr-un terminal intermodal in vecinatatea centrului. Tinand cont de mutarea “centrului real” al orasului catre Piata Victoriei probabil ca solutia trimiterii acestor tramvaie la Piata Unirii nu ar fi fost cea mai fericita. De asemenea nimeni nu sustine ca traseul central ar fi trebuit sa fie la suprafata 😉 Eh, acum visam, febra care ma tine in concediu medical e de vina!

 • hm

  odata cu Basarabul, se va putea ajunge de pe flancul nordic al Drumului Taberei destul de repede inspre Victoriei.
  Metroul e bun si pentru ca va ajunge, cindva, in partea estica a Bucurestiului.
  Sint pentru un tramvai agresiv in Bucuresti, rapid, care sa fie vazut de cat mai multi oameni, care sa fie luat in seama la alegerea modului de deplasare a cetateanului.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>