despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

să nu uităm de Piticot

Piticot e una din cofetăriile apărute după ’90 care s-a afirmat, a confirmat, și s-a păstrat: mare lucru!

Mi-am readus aminte de ea taman cînd mă plîngeam de împuținarea cofetăriilor rahovene bune; cînd mi-am dat seama și că-i la nici o stație de mine, m-am și dus să văd ce face… bun.

Și face!

Piticot e o cofetărie bună și-mi pare bine și c-a păstrat obiceiul de-a vinde fiecare prăjitură la prețul potrivit; dacă face patru lei, patru lei costă – și dacă face șase, cu șase lei o cumperi: nu ca în restul cofetăriilor, unde prețurile-s aliniate la cel mai scump produs…

mîncaţi şi beţi cu moderaţie | faceţi sport | mergeţi cu bicicleta | mergeţi pe jos

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>