despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

TCM devine Germag

Că tot vorbeam acu’ ceva vreme despre magazinele şi produsele cu nume german, iată şi o noutate: magazinele TCM se vor numi Germag.

6 comments to TCM devine Germag

  • Ca sa nu se confunde cu canalul de filme Turner Classic Movies sau pentru ca s-a schimbat actionariatul? Schimbarile astea cer un pic de curaj in piata ca sa renunti la ceva dupa care te mai cunoaste lumea.

  • hm

    habar n-am de ce – şi nu mă omor după noul nume. Şi nici după rebrandinguri, în general.
    Oficial, nu am găsit încă nici o referire la schimbare.

  • Stefan

    S-a facut redenumirea pentru ca au existat ceva probleme cu dreptul de utilizare a brand-ului (din cate stiu, ei oricum functionau cu numele de TCM fara acordul firmei din Germania, cand acestia au aflat de schema, i-au obligat sa rezolve situatia. De aici cred si graba cu care s-a facut).

  • Simona

    Exact nu aveau nici un drept sa vanda sub acel nume deoarece multe produse din acele magazine daca ati intrat in ele nu sunt produse de firma tcm si multe dintre ele vin cu defecte sau cele care nu au nici un defect vizibil il descoperi in cateva luni ca te lasa..eu unu m-am lamurit de produsele lor.

  • solaris

    Im pare rau simona ca ai asa o parere despre Germag, eu am achizitionat o mare parte din produse pentru casa noua, oale, cratiti, tigai si sunt multumita. la ce produse te referi ca te-au lasat dupa cateva luni? eu cred ca produsele germag sunt de calitate.

  • Dan

    A cumparat doamna un ceas de noptiera de la Germag, ocazie cu care am descoperit ca semnalul DCF77 se prinde din cand in cand si in RFG-ul Bucurestean… nu numai in cel consacrat 😉

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>