de C. D. Mocanu și HM
Azi, un calendar al Departamentului pentru valorificarea legumelor și fructelor și alte două ale Căilor Ferate; mai precis ale Oficiului de exploatare a vagoanelor restaurant și de dormit.
Va urma!
despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul |
Urme ale trecutului (II) Calendare de buzunar 1967 (II)2 comments to Urme ale trecutului (II) Calendare de buzunar 1967 (II)Leave a Reply |
articolele noastre sînt preluate și de: |
Copyright © 2005 - 2024 Simply Bucharest Log in Powered by WordPress & Atahualpa |
Doamne,Doamne, ce inteles avea “valorificarea” la scara a sa zicem..douazeci de ani !? Prin 1987..”valorificarea”..era de-a dreptul valoare !? In 67′ doar distributie 🙂
Daca prin anii’70 vagoanele CFR, mai ales pe cursele lungi interne dar si pe cele internationale erau de-a dreptul occident curat…in 1987/88 era de-a dreptul talharie organizata: un sul de curpapier zece lei, un vin de surcele 84 Lei, o friptura de talpa 112 lei..!!
Asta ca sa ma refer doar la internationalul de Viena..!
Catre Iasi ori Cluj..jale amara !