despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Urme ale trecutului (II) Calendare de buzunar 1967 (II)

de C. D. Mocanu și HM

Azi, un calendar al Departamentului pentru valorificarea legumelor și fructelor și alte două ale Căilor Ferate; mai precis ale Oficiului de exploatare a vagoanelor restaurant și de dormit.

Va urma!

2 comments to Urme ale trecutului (II) Calendare de buzunar 1967 (II)

  • Alex

    Doamne,Doamne, ce inteles avea “valorificarea” la scara a sa zicem..douazeci de ani !? Prin 1987..”valorificarea”..era de-a dreptul valoare !? In 67′ doar distributie 🙂

  • Alex

    Daca prin anii’70 vagoanele CFR, mai ales pe cursele lungi interne dar si pe cele internationale erau de-a dreptul occident curat…in 1987/88 era de-a dreptul talharie organizata: un sul de curpapier zece lei, un vin de surcele 84 Lei, o friptura de talpa 112 lei..!!
    Asta ca sa ma refer doar la internationalul de Viena..!
    Catre Iasi ori Cluj..jale amara !

Leave a Reply to Alex Cancel reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>