despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

2008: ne pregatim sa tragem linia

Si sa adunam – sau sa scadem.

Sa adunam!

Ce-am gasit bun in 2008?  Cofetariile Claus si Raisa… Am gasit mincare in general mai buna, facuta din lucruri mai bune. E anul in care au cistigat cei care au vindut carne proaspata si buna, mezeluri proaspete, prajituri facute din lucruri proaspete… E anul in care, mai mult ca pina acum, au inceput sa prinda tot mai mult produsele eco, taranesti – si in care am inceput sa socotim ca merita sa platim mai mult ca sa avem toate, toate astea.

Sa scadem…

Pentru ca-n 2008 s-au inchis (sau nu s-au mai deschis!) locuri ca Fado, Mon Jardin, Salzburg Casa Sirbeasca… Pentru ca avem totusi criza economica (chiar dac-am dat muzica mai tare ca sa nu ne dam seama) si una dintre consecinte va fi scaderea calitatii… sau a portiilor – dar asta o s-o vedem de-abia de la anul.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>