despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Matty

2 comments to Matty

  • Dan

    Meciul clasic jucat la 0-0, parcă și naționala a luat o țeapă așa, cu un arbitru care a lungit un meci 4-5 minute, timp suficient să înscrie adversarii golul victoriei. Nu mai țin minte contextul, doar scandalul.

    • Urs Meier pe 10 septembrie 2003, la România – Danemarca: https://ro.wikipedia.org/wiki/Urs_Meier La 2-1 pentru România, a dat 2 minute de prelugiri, dar a oprit meciul în minutul 95, după ce danezii au mai dat un gol, astfel că aceştia din urmă s-au calificat.
      Deşi nu sunt microbist, pe vremea aia mă mai uitam la meciurile naţionalei (acum nu mă mai uit)… îmi aduc aminte de comentatorul care din 20 în 20 secunde tot repeta ,,Ce faceţi, domnule Meier?”. Subiectul a fost dezbătut apoi pe toate canalele TV de la vremea aia, mai ales la cele 2 emisiuni de pe ProTV şi Antena 1 (Procesul Etapei cu Floriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Călinescu şi Recursul Etapei cu Ovidiu Ioaniţoaia, care tocmai precase de la Proces şi se mutase la Antenă). Călinescu chiar a adus un urs împăiat în studiu. Desigur, în tradiţia românească, după câteva zile în care toată presa l-a făcut cu ou şi cu oţet pe Meier, subiectul a fost uitat.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>