despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

din zbor

scris de Florin

Teatrul de Vară din Parcul Bazilescu a intrat într-o perioadă de reabilitare. După mai bine de trei decenii și jumătate de când a fost părăsit se pare că autoritățile au găsit în sfârșit banii necesari. Am rămas plăcut surprins să văd că mare parte din detaliile arhitectonice nu s-au pierdut iar pereții și coloanele nu sunt năclăite de așa zisele graffiti. Din păcate singura certitudine este reprezentată de schelele și paravanul ce acoperă fațada clădirii deoarece în spate, după cum vedeți în imaginile surprinse zilele acestea, nu se întâmplă nimic.

Să lăsăm totuși loc de manevră celor în drept și să sperăm că la primăvară sau măcar la vară vom putea vedea din nou spectacole în Teatrul respectiv.

 

3 comments to din zbor

 • După succesul destul de muncit al Primăriei Sectorului 1 cu preluarea acestuia de la Minister la PMB si apoi la PS1, se face acum o spoială și ceva mișcare pentru imagine.
  Din pacate, nu exista fonduri alocate nici pentru SF și nici pentru construcție/investiția de baza.
  Acum, primarul PS1 face niște dezbateri pe pagina lui de Facebook privind păstrarea unei steme rămase pe un fronton.
  În urma sondajului realizat de GIC Bucureștii Noi, am aflat multe lucruri privind ce își doresc și ce nu iși doresc cetățenii din zonă să se întâmple cu acea clădire.
  Situație e destul de complexă și este mult de vorbit pe tema acestui ansamblu.
  ps. Toată stima HM! Am revenit cu primul comentariu după nu mai știu câți ani.. Mă bucur să scriu, aici, din nou.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>