despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

din zbor

o mare bucurie am avut cînd am găsit terasa Livada cu vişini la fel de plăcută şi liniştită; servirea bună, un pic de muzică live – o-ncîntare să uiţi de zgomotul Bucureştiului!

o recomandare din meniul terasei (că-i vară!) La Pergola / Il Cantuccio: pagina cu pizza specială… bun-bun!

mîncaţi şi beţi cu moderaţie | faceţi sport | mergeţi cu bicicleta | mergeţi pe jos

4 comments to din zbor

  • un netaut

    Sa-nteleg ca asta e ex-La Pergola, unde tantile ospatarite iti ziceau acu’ 2 ani direct de la obraz ca n-ai lasat destul bacsis ?!

    Serviciul e(ra) suportabil si 10% mi s-a parut (mai mult decit) suficient. Nu insa si lor…

    Sper ca odata cu re-branding-ul s-o fi schimbat ceva.

  • un netaut

    PS: sopteste-le celor de la Livada cu Visini ca orice restaurant care (incearca sa) se respecte, arunca si un pret (macar la abureala) alaturi de meniu. Cit despre ‘Take Away’, se pare ca e de viitor…

  • hm

    La Pergola, pesemne că erau la curent cu tendinţele internaţionale – se tinde spre 20%!
    cît despre site-ul Livezii, bine că măcar este. De ce să pui preţuri, ca să le updatezi după aia? Nu merită osteneala…

  • Dan

    Doar ce m-am intors de la Il Cantuccio… pomu’ laudat! Mancarea a fost buna cu exceptia clatitelor (“cele mai bune din oras” – clar nu mai mananc clatite nicaieri in Bucuresti!), servirea cam lenta si cam proasta. Felurile de mancare au venit cu ~40 de minute dupa comanda de am intrebat-o pe chelnerita daca a fost la pescuit pentru pestele meu din farfurie; a raspuns ca orice chelner roman. Eh, de-aia eu nu recomand niciodata vreun restaurant cuiva; mi s-a intamplat de prea multe ori sa ma duc de 1-2-3-5 ori undeva pe parcursul a cateva luni, sa fie bine din toate punctele de vedere si apoi brusc serviciul sa devina “praf”, mancarea sa se arda sau sa nu se prajeasca suficient.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>