despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Se impune o schimbare

scris de Ando

E vorba de felinarele de pe esplanada din faţa Teatrului Naţional. Arată naşpa, mai ales că sunt amplasate în preajma a două clădiri (teatrul şi Inter-ul) care au cu totul alte valenţe arhitectonice.

Nu-mi dau seama de când sunt „plantate” acolo. Am dibuit, de exemplu, pe net, o poză datată 2009, dar este evident că modelul ăsta kitschios (cu tot felul de bride din tablă, cu talerele alea prinse de tije cu o grămadă de şurubăraie) e „rudă” bună cu felinarele din curtea Parlamentului și din întreaga zonă a Centrului Civic.

Recunosc, nu le-am văzut „la lucru”, noaptea, dar oricum, la cât de jigărite arată per ansamblu, îmi menţin părerea că trebuiesc înlocuite.

2 comments to Se impune o schimbare

  • hm

    Toate fierătaniile astea trebuie să dispară. Chinuie și-acum vizual orașul.

  • TVlad

    Aveti grija ce va doriti ca s-ar putea sa se indeplineasca…Cu ce credeti ca or sa le inlocuiasca gospodarii orasului nostru? Cu altceva si mai urit si mai prost construit, logic! Cum ar fi alea din plastic umplute cu spuma. Sau caricaturile de pe Aviatorilor ce s-au indoit sub greutatea ornamentelor de Craciun si a fost nevoie sa le ancoreze sa nu cada.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>