despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

JYSK – mai bine

S-au mai schimbat în bine, cu timpul, lucrurile cu magazinele „JYSK”. Partea cu livrarea s-a mai spălat – dar asta fiindcă s-au îmbunătățit condițiile generale ale firmelor de curierat (cu care se lucrează, „JYSK” neavînd nici acum serviciu propriu de livrare).

Produsele rămîn bune, la fel de ușor de asamblat (sau de greu, depinde cîte mîini stîngi ai) ca cele din „IKEA” și nu fac rabat la trăinicie. Chiar nu!

E bine că magazinașele „JYSK” sînt risipite peste tot, la-ndemîna tuturor; și cel mai bine e că foarte des apar felurite promoții, care se pot dovedi de mare folos.

Ce-i complicat – fără să fie neapărat vina firmei – e ridicarea personală a mobilei; de obicei se face din depozitul care se află-n dosul centrelor comerciale în care-s magazinele și pentru asta te poți învîrti aiurea, dînd roată parcărilor gîndite prost și încurcîndu-te alegînd ieșirile greșite – dar te înveți, n-ai ce să faci.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>