despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

deci, se poate!

scris de Ando

RATB a făcut un prim pas spre ceea ce era normal să facă, de la început, în cadrul proiectului Bucharest City Tour. Adică a montat în staţiile traseului turistic panouri speciale, viu colorate, cu informaţii în română şi engleză.

Rămâne de rezolvat problema terminalului de la Piaţa Presei despre care am scris aici pentru că, acum, staţionarea autobuzului turistic pe banda întâi a şoselei Bucureşti-Ploieşti, în aşteptarea pasagerilor, este o soluţie total neadecvată. În primul rând, se strangulează o bandă de circulaţie, iar ca aspect general se menţine senzaţia de provizorat, de lucru făcut în pripă. Să sperăm că sezonul rece va fi un sfetnic bun!

———–

scris de HM

Poate ştiţi că una dintre staţiile autobuzului turistic este la Casa Poporului. Autobuzul vine dinspre vechea Operetă, pe actualul bulevard al Naţiunilor Unite şi face stînga pe bulevardul Libertăţii; imediat opreşte şi face staţie. RATB a pus nişte dale de beton pe iarbă, ca să aibă unde să coboare călătorii; nu mă iau de treaba asta, ci mă întreb doar dacă noua staţie nu ar cumva foarte folositoare şi pentru autobuzul 136, ca staţie intermediară între Izvor şi 13 Septembrie? Eu aşa m-aş gîndi.

4 comments to deci, se poate!

  • Acum de-ar pune si traseele autobuzelor de noapte undeva in statii…

  • hm

    acuşica: cînd or să se plimbe străinejii noaptea prin cartier…

  • Dan

    In ultimele seri autobuzele astea turistice au stat mai mult blocate in trafic. Ma intreb cat de interesant poate sa fie sa stai la etaj, sa respiri noxe si sa pozezi cozi nesfarsite de masini.

  • florin

    Am vazut si eu autocarul respectiv stationand,dar am crezut ca are probleme mecanice,pt.ca in zona respectiva stationarea e interzisa(sau ar trebui sa fie),datorita apropierii de trecerea de pietoni si de intrarea in zona capetelor de tramuri si autobuze.Dar deh,de ce sa facem bine de prima data,cand putem face bine,direct a N-a oara!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>