despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

de ce nu merg lucrurile.

… un exemplu – mărunt, dar grăitor – de cum nu reușim să ne îmbunătățim viața prin forțele proprii, deși avem așteptări s-o facă administrația publică, nu-i așa?

Iată-ne la un complex comercial; după cum știm, fluxurile de intrare și ieșire sînt separate. Se intră pe ușa din stînga, se iese pe ușa din dreapta.

Cu toate astea, trecerea de pietoni este prevăzută doar în dreptul ușii din stînga; clienții care sînt, prin forța împrejurărilor, nevoiți să folosească cealaltă ușă nu pot traversa decît printre mașini, fără nici o urmă de protecție.

Situația e așa de mai bine de jumătate de an, dar nimănui nu i se pare nepotrivit, periculos și lipsit de respect pentru client și… om.

Nu ne aflăm pe spațiu public, nu trebuie să vină vreo autoritate publică să facă ordine aici.

ține doar cît de mult îi pasă unei entități private.

1 comment to de ce nu merg lucrurile.

  • Cristian Ioan

    Groazanic!

    Numai din descriere nu am inteles, dar poza este foarte explicita: nu exista trotuar, cele doua usi dau direct in carosabil, asa ca o trecere de pietoni pentu fieacare din ele este strict necesara, nu reprezinta un lux!
    Si da, este un PRIVAT, nu o priarie de sector sau generala unde responzabilitatea se diluea, si nicun primar nu poate inspecta personal toate trecerile de pietoni su refugiile de tramvai din oras. Nu!
    Nu se poate da vina pe vre-o autoritate publică, cei cu complexul trebuiau sa se intrebe “dar cum pot sa intre/ iasa clientii de la noi ?’

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>