… pe Titulescu, imediat după intersecţia cu Doctor Felix, pe partea dreaptă (după TCM… adică Germag) s-a deschis ceva – Bianca îi zice – între gogoşerie, covrigărie şi patiserie; pesemne că încă nu s-a hotărît ce o să se facă cînd o să fie mare.
Nu ştiu dacă o să se facă mare, deşi vad are – şi încă vad bun! Dar nu e de-ajuns să pui gogoaşa în calea omului; trebuie să-l şi faci să-o cumpere. Iar dacă nu e grozavă… ei, atunci ai o problemă.
Bianca face produse mediocre. În general nu m-aţi văzut făcînd cronici negative, dar cred că e o mare prostie să deschizi şi să faci lucruri slabe din prima.
Îi păcat, fiindcă locul poate duce foarte bine o patiserie-gogoşerie-ceva.
Poate-şi bagă minţile-n cap.
Intr-adevar,vad de vad!O gramada de firme in zona,statii de tramvai de cele mai multe ori pline,trafic intens(oprirea mai problematica in zona)si reinvierea patiseriei-restaurant de pe vremuri,sunt cateva ingrediente ale unui succes de piata.Asta daca nu cumva e si asta un tun ca multe altele.