despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

cu 30 de bani

… pare de necrezut, dar în Capitala noastră se poate cumpăra ceva cu trei monede prăpădite.

Patiseria „Mika” din fața Gării vinde un „deșt” dintr-ăsta de covrig cu 30 de bani.

mîncaţi şi beţi cu moderaţie | faceţi sport | mergeţi cu bicicleta | mergeţi pe jos

8 comments to cu 30 de bani

 • Asta e tare aviz pentru cine spune ca nu poti cumpara nimic cu 50 de bani!

 • Cristian Ioan

  GREU DE CREZUT!!!
  De muult nu am mai vazut ceva care sa coste 30 de bani, de cativa ani am adunat pugi cu monede de 5 si 10 bani, sau chiar de 50, pe care nu le mia primeste nicaieri!
  Daca incereci sa pltesti – uneori – chiar cu hartii de 1 leu, casiera revoltata le aruncape jos …

  • Ando

   Sunt încă automate pentru cafea care acceptă monede de 10 şi 50 de bani sau care dau restul în monede de 50 de bani. N-am întâlnit încă pe cineva care să refuze hârtiile de 1 leu. Dimpotrivă, din ce văd zilnic, bancnota de 1 leu este foarte căutata.

 • hm

  Dimineața devreme, la supermarketuri, e momentul în care vin oameni și scapă de monedele mici, le schimbă-n bancnote la cîte o casieriță mai omenoasă.

 • silviu covaci

  cum un covrig este 1.50 lei, pare ca 5 buc. mici sunt mai mult decat un covrig intreg, deci…ajutor pt. unii cumparatori! Mai ales ca in jurul Garii de Nord sunt muuulti boschetari / oameni ai strazii ce locuiesc in canale si mananca din ce le mai dau oamenii de pomana ! Casierita ce arunca banii pe jos este filmata de camerele din magazin–daca nu e o dugheana amarata– si e clar ca poti face reclamatie !..IAr a doua oara e clar ca nu te mai duci sa cumperi de acolo ! Si mai vorbesti si cu vecinii !

 • silviu

  E asa de cunoscut ca in multe supermarketuri sunt aparate automate care iti dau bani de hartie pt monedele ce le depui in “cosul” aparatului si pe care le-ai adunat in cateva luni! Asta daca nu va hotarati sa platiti cu cardul ! Acolo unde nu se poate plati cu cardul, e alta poveste, adica acolo nu se plateste impozit pe venit! Ca la piata , in Romania, caci in alte tari, chiar si la piata exista case de marcat cu BON ! Folositi automatele de schimbat monede !

  • Ando

   Ştiu clar că sunt automate care dau restul în monede, dar asta cu schimbatul monedelor în hârtii nu o ştiam. La care supermarket există acest tip de automat?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>