despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

a new taste of Coana Chiva

vorbirăm ceva vreme mai-nainte de apucăturile publicitare care au transformat orice aliment scos de pe o linie industrială într-un dărăb de bunătate tradiţională.

lucrurile – vă daţi seama – să se-ndrepte, n-au cum. Numa’ uitaţi-vă aici:

Brînza lu’ Coana Chiva – pentru cei curioşi s-o guste – este vîndută de Covalact.

mîncaţi şi beţi cu moderaţie | faceţi sport | mergeţi cu bicicleta | mergeţi pe jos

6 comments to a new taste of Coana Chiva

  • Amestec-o bine înainte de a mânca din ea! Din cine/ce şi de ce?
    Printre ingrediente nu văd brânzica. 😀
    Oricum, dacă ei fac brânza în fabrică exact ca la ţară, ceva nu e curat acolo.

  • Băi, io m-am sastisit de toate ţărăniile ăstea. Un’ te duci, un’ te-nvârţi, numa’ tradiţii tradiţionale ţărăneşti.
    Mai bine un parizer onest.

  • hm

    o veste din zona mezelurilor, dacă tot veni vorba: marca Matache Măcelaru a fost preluată de onestul Cristim.

  • off-topic: domne, cum e posibil sa nu amintesti nimic de ultima inaugurare a primarului…e o chestie poate mult mai importanta decat Basarab, dar care vad ca nu prea a fost mediatizata…ma refer bineinteles la investitia de la Glina

  • Dan

    Investitia de la Glina o sa creasca (,) calitatea vietii celor din aval de pe Dambovita, spre Oltenita. Dar cum aia nu sunt bucuresteni si nici oameni cica n-ar fi…. (evil)

  • hm

    Popescu… acu’, chiar off-topic nu e, că multe din bunătăţurile astea merg direct la Glina.
    Aştept să văd cum va fi viaţa pe mal în jos… ştiu cum arată Dîmboviţa acum, vreau s-o văd peste o vreme.

Leave a Reply to armyuser Cancel reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>