despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

fiți informați, nu influențați.

Urmăresc evoluția în cele trei sectoare bucureștene unde primarii chiar s-au schimbat: 1, 2 și 6.

De ce-am vrut schimbarea, noi, bucureștenii?

Răspunsul e simplu: pentru că nu mai mergea; nu mai mergea deloc așa.

Iar acuma, cînd primarii ăștia noi vor să schimbe ceva – ceva care nu mergea! – ne bosumflăm… că schimbă!

Nu-nseamnă că au dreptate mereu, nu-nseamnă că n-o să greșească: înseamnă doar că, împreună cu ei, trebuie și noi, bucureștenii, să ieșim din mocirla civică și să-ndreptăm orice lucru care nu merge.

Sîntem martorii unui proces înspăimîntător: cei care nu vor schimbarea recurg la orice mijloc pentru a ne influența să fim de partea lor.

Pentru că din schimbare doar noi – cetățenii – am avea ceva de cîștigat.

… noi nu pierdem nimic: doar ei pierd.

Despre asta-i tot: și e important pentru fiecare cetățean interesat să-și aleagă cu atenție și responsabilitate sursele din care se informează.

4 comments to fiți informați, nu influențați.

  • Deci au luat autorizatia si abia la peste un an s-au apucat de lucrare !?

  • Cristian Ioan

    Sa nu exageram!
    “au luat autorizatia si abia la peste un an s-au apucat de lucrare !?”

    asa rezulta de pe panou, dar pe B-dul Nicolae Caranfil lucrarile la reabilitarea termoficarii incepusera inca din 2019, este drept fara bannere.
    In august anul trecut am plecat de acolo,asa ca nu stiu daca / cand s-au inchita lucrarile, dar vreme de doi ani pozam spectaculosii norii de aburi ce ieseau din gropi, ziua sau noaptea …

  • Pai nu e nicio exagerare, asa scrie pe panou. Deschiderea santierului are o procedura care implica anuntarea primariei, a Inspectoratului de Stat in Constructii, declanseaza cronometrul pentru timpul acordat utilizarii domeniului public, pentru incheierea lucrarilor in termenul autorizatiei etc. Deci daca scrie ca inceperea lucrarilor e atunci, inseamna ca nimic in afara de pregatirea logistica n-ar fi putut avea loc inainte. Fireste, daca se respecta lega.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>