despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

că doar sîntem cu toţii oameni

… îmi place de farmaciile noastre. Cum dete oleacă frigul, cum de schimbară şi ele programul. După ce că ăle mai multe farmacii deschid cam după ora 9 dimineaţa, acuma se şi închid mai devreme. Unele pe la 7 seara… altele pe la 8; cu mare noroc dai de una care mai ţine deschis pînă la 10 noaptea; că de farmacii non stop, cred că mai multe erau în 1935, decît în 2011. Iar în weekend – oameni sîntem şi noi, farmaciştii – plecăm acas’ pă la 2, pă la 4… hai, mai stăm şi pîn’ la 5, pentru fraieri.

Da – cum de-a-nceput sezonul răcelilor, farmaciile – în loc să ţie mai mult deschis – închid mai devreme.

9 comments to că doar sîntem cu toţii oameni

 • Radu

  Uita-te la partea buna; odata cu disparitia cofetariilor si artizanilor s-au propagat atat de tare incat oriunde te uiti gasesti o farmacie. De la aia indie la cei cu lanturi. Hehe.

 • Anna

  Dar parca dadusera o lege legata de numarul de farmacii pe o anumita suprafata. Nu stiu cine o respecta, ca in ultima vreme s-au tot deschis altele noi si sint aproape usa-n usa.

 • Ando

  Exemplu: pe sos.Stefan cel Mare, pe portiunea cuprinsa intre intersectia cu Dorobanti si Bucur Obor (cca 2 km), sunt 15 farmacii pe o parte plus inca 5 pe partea de vizavi ; ca informatie suplimentara :pe aceeasi portiune sunt 23 de sedii de banci(pe partea dreapta, cum mergi spre Bucur Obor).
  Deci, inca le merge…

 • florin

  Dupa nr. de farmacii ai zice ca romanii sunt un popor de bolnavi(sau un popor bolnav).Dupa nr. de banci,ai zice ca suntem un popor de bogatani(sau un popor bogat).Cred ca nenumaratele farmacii si banci s-au deschis pe principiul:”Decat bolnav si sarac,mai bine sanatos si bogat”.Oricum trei sunt cele mai prolifice ”institutii”:bancile,farmaciile si bisericile.

 • @ Florin: Sa nu uitam si cazinourile de cartier.

 • florin

  @ ally_aria:Daaa,si casele de pariuri.Stiti ce n-am prea mai vazut?Geamgerii,dar din alea de la care sa nu iei numai geam de 3 sau 4!

 • hm

  las-ca sint magazine cu termopane la fel de dese.

 • vezi ca aia din Sebastian zice ca e non-stop acum

  PS
  pe mine ma omoara efectiv crucile alea verzi fosforescente de la nu stiu ce lant de farmacii… ca sofer crezi ca e stopul pe verde si intri pe rosu (ca sunt mai luminoase decat semaforul), iar ca pieton te face sa te uiti in pamant cu 10metri nainte sa ajungi sub ele… partea buna e ca vezi gropile 😉

 • hm

  da, e non stop – e foarte bine! Ca altfel… Orizont… Unirii… Oltenitei – pe acolo ajungeam.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>