despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Cofetăria Liliana

Dacă vă plac cofetăriile de modă veche – dintr-alea cu laborator, cu prăjituri făcute aşa cum au învăţat cofetăresele acum treij’ de ani, cu vînzătoare care au servit generaţii de clienţi – treceţi pe la cofetăria Liliana; este pe Unu-Mai (azi Mihalache), pe colţ cu Turda; adicătelea la Miciurin.

Cofetăria Liliana este de încredere, cu prăjituri bune, cu preţuri normale; are şi cîteva mese şi-i mereu cineva care cumpără de-acolo.

mîncaţi şi beţi cu moderaţie | faceţi sport | mergeţi cu bicicleta | mergeţi pe jos

8 comments to Cofetăria Liliana

 • ando

  DA,DA,DA!buuuneee …de aia (incerc)sa nu ma mai opresc pe acolo 🙁

 • florin

  Trec zilnic prin zona si faptul ca mereu este cineva la masa,ma incredinteaza(si ma bucura)ca mai sunt oameni care stiu cum se face comertul.Nu mai spun ca, intrand de cateva ori acolo,mi-am adus aminte de cofetaria de la Infratirea,de unde imi lua mama napolitane ”Carmen” si rulada cu cacao sau marmelada.Si mai era la Infratirea o Placintarie,unde se faceau niste placinte din alea mari cat o roata de dacie si al caror gust nu s-a schimbat nici dupa ce a fost redenumita Patiserie.Deh,alte vremuri!

 • Noi am luat mereu prajituri de acolo. Au frisca naturala si clienti fideli de generatii intregi.

 • ADA

  O PORCARIE PRAJITURILE DE LA “LILIANA” CE DRACU VA PLAC RAHATURILE LOR???? GUSTATI IN PUII MEI DE LA MAI MULTE COFETARII SI ALEGETI PE CELE CARE FAC PRAJITURI DIN MATERIE PRIMA DE CALITATE NU “RAHAT VECHI”… DE FAPT FIECARE CU GUSTUL LUI, SI CUM IN ROMANIA TOTI SUNTEM NISTE FRAIERI, CE PRETENTIE SA AM….. MANCATI DE LA LILIANA… TOTUL E DULCE, CU MIROS PUTERNIC DE PRAJITURA IN AER, DAR GUSTUL, CREMELE CARE TI SE LIPESC DE CERUL GURII( ATAT SUNT DE PROASTE), NU AU DE-AFACE CU CE SE VINDEA LA COFETARII PANA IN REVOLUTIE… ACOLO TOTUL ESTE DOAR DULCE…. VECHI, PROST SI IMBACSIT… MA DEZAMAGITI CU “LILIANA”… mAI BINE RECUNOASTETI CA SUNTETI ACEI OAMENI CARE NU SE INDEPARTEAZA DE CASA… PROBABIL CA LILIANA ESTE COFETARIA OAMENILOR FARA PRETENTII, CUM DE ALTFEL SUNT TOTI ROMANII… SA NU PIERDEM TIMP CAUTAND, COMPARAND… MERGEM LA “ILIANA”… E MAI SIMPLU, COFETARIA FIDELA “MICIMILOR”….

 • hm

  AȘA, AȘA, SĂ CURGĂ URA…
  Hehehehe-

 • Ando

  @ADA: Cam târziu ne dojeniţi!!!La aproape 5 ani de când e scris articolul ! Dacă ştiam…

 • hm

  Dacă știam, tot la fel scriam!
  Pentru că noi… știm!

 • Alex One

  Cofetaria Liliana, preturile nu mai sunt asa bune(8-10 lei prajitura),se impacheteaza ca in anii comunisti carton plus o hartie facuta coif ajungi acasa fara motul de crema sau frisca daca mergi in vizita te faci de rahat. Nu se elibereaza niciodata bon cel putin in ultimile zece dati cand am cumparat,inclusiv ieri 8.04.2022, nici macar nu se scuza ca s-a stricat casa de marcaj! Au tupeu ,se vede ca cotizeaza din greu la cine trebuie.In rest,serviciul este rapid permanent sunt vreo trei vanzatoare,probabil se urmaresc sa nu ciordeasca una mai mmult ca cealalalta, prajiturile sunt relativ bune se vede ca au laboratorul in spate,nu se stie cat se produce, cat se vinde. Evaziunea la ea acasa ! Sa vezi inainte de Paste,Craciun, Sfantul,Sfanta… cum vin soferii stabilor,saru’ mana, m-a trimis d-l …intotdeauna numele mic:Nicu.Vasile,etc.A, da,sigur,poftiti si i se da punga-pungile pregatite si pleaca incarcati de torturi,cozonaci,fursecuri,se mai scapa o sticla de viziki,depinde de fonctie,etc. Plata, evident “prin virament” doi lei si-un peste.Adica costurile le acoperim noi platitorii adica fraierii.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>