despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Yahoo! Maps are o versiune nouă de satelit

… mai clară – şi cu siguranţă mai nouă decît ce arată Google Maps din Bucureşti. Nu e la fel de mişto ca Bird’s eye de la Bing, dar – aşa, de curiozitate, e-n regulă.

Aici

2 comments to Yahoo! Maps are o versiune nouă de satelit

 • Matakus

  O să te dezamăgesc.
  E foarte veche. Da, arată bina ca detalii/zoom dar e veche de cel puțin 1 an și jumătate spre doi.
  Reper? În spatele blocului aveam niscai verdeață (printre care era un arbore imens- nu știu specia… cert e că era falnic, cu o coroană impunătoare)
  Dar care stătea în calea prosperității unei viloace. Și cum viloaca primează….
  Ei bine, el apare pă poze…
  A, și aruncați o privire la stadiul pasajului Basarab ca să vă dați seama cât de vechi sunt pozili dîn satelit. (nu sunt decât pilonii podului hobanat… așa, pe fugă, am găsit ceva documentare aici http://www.rezistenta.net/2011/06/pasajul-basarab-si-doua-intrebari_21.html – de unde deduc c-ar fi vorba cam de 2009; da, știu că parcă e un site cu poze faine pe forum metrou ușor sau tramclub… nu rețin și mi-e lene să caut)
  În plus Buzești-Berzei încă sunt întregi. Neatinse de mânuța chirurgului…

 • hm

  pai nu am zis ca reflecta actualitatea. Doar ca e mai noua decat cea de la Google. Si, probabil, e cea mai recenta vedere din satelit a orasului nostru. cam de prin 2009… tot dupa astfel de repere 🙂

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>