despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

SCUB

scris de Ando

… Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti (sau Floreasca, cum îl ştim majoritatea). Soarta a făcut ca din 1993 să am de-a face de câteva ori “direct” cu el iar, în ultimii 12 ani, să-l vad – cel puţin o dată pe zi – în drumul spre/de la serviciu. Aşadar: din 1993 şi până pe 5 noiembrie acest an (data fotografiei ) tot în schele îl ştiu. Tot timpul s-a renovat ceva, s-a adăugat ceva, s-a reparat altceva… dar tot nu s-a terminat.

Nu cumva, era mult mai  bine (şi mai ieftin) dacă se construia  unul nou cu toate dotările necesare şi actualizate la nevoile perioadei pe care o trăim?

Întreb, nu dau cu paru’ !

9 comments to SCUB

 • Cata

  Ando,ai vazut construit,dupa revolutie,vreun spital,de la zero ?La cele de stat ma refer.Eu nu .Pardon,cu exceptia celor particulare.Construiesti unul o data,spaga se ia tot odata,dupa care … foame.Asa,reparatii dupa reparatii,utilari dupa utilari,spagi dupa spagi.Totul de comun acord,indiferent de culoare politica.Smecherii sunt aceiasi.Parerea mea.

 • florin

  ”Vesnica Lui Reparatie”!Se mai poate aplica mai multor cladiri si zone din oras.Capatul de la Pta.Victoriei,al viitorului Bvd.Uranus,se repara si se sparge de vreo doi ani incoace,si pe stanga si pe dreapta.SCUB e probabil singurul spital de urgenta care are intrarea pe o strada cu doua benzi de circulatie.Mai bine sa n-ai nevoie!!!!

 • hm

  păi nu voia MedLife să construiască încă un spital de urgenţă tot lîngă Floreasca?
  Grozav acces în caz de Doamne-fereşte!

 • florin

  Cladirea de peste drum de SCUB e vanata de multi;sper sa nu confund(n-am mai trecut de mult prin zona) dar,pe ea,se gaseste un afis explicativ cu ce s-ar vrea sa se amenajeze acolo.Si daca MEDLIFE ar vrea cu adevarat sa faca un spital vis-a-vis de SCUB,l-ar face,ca oricum nu-i va impiedica nimeni.

 • hm

  Ministerul Sănătăţii s-a opus în primă fază, pe motive de acces şi de apropiere de Spitalul Floreasca.

 • Ando

  Ca sa nu mai vorbim ca aproape lipit de SCUB se afla spitalul privat
  Euroclinic…ce mai, ca la noi la nimeni !

 • florin

  Probabil ca si MEDLIFE si EUROCLINIC mizeaza pe faptul ca, la repezeala,ambulantele vor nimeri la ei in batatura.Seamana cu taximetristii care cred ca,daca asteapta in statiile RATB,vor lua clientii sus-numitei regii.

 • hm

  sau dacă te saturi să aştepţi la camera de gardă de la Urgenţă, te duci peste drum.
  Oricum sînt cam tot medicii ăia – dar mai politicoşi.

 • Ando

  Mai politicosi dar contracost:-(

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>