despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

nu ziceți, mă, că nu fac!

în fața Primăriei, alveola niciodată folosită drept parcare – de ce n-ar putea să stea mașini aici contra cost? – a primit două standuri pentru lăsatul bicicletelor.

4 comments to nu ziceți, mă, că nu fac!

 • bogdan

  ca atat ii duce capul pe cei de acolo. Sunt atatea lucruri de bun simt care se pot rezolva usor, trebuie doar sa vrei. Cei din administratie parca merg pe strada si nu-si dau seama de nimic, includem si pe Nicuosr aici. In weekend sta goala parcarea de pe Anghel Saligny, strada de lanaga primarie, dar bineinteles blocata cu garduri de protectie. Iar pe strazile ddin jur e plin de parcangii.

 • hm

  Zici de Elie Radu, mai degrabă? e mai mizerabilă atitudinea de acolo în weekend. Sîmbăta și duminica să fie voie (contra-cost) pentru parcat.

 • bogdan

  nu, chiar de Anghel Saligny si de situatia din weekend cand sta parcarea blocata. ar fi un mare pas inainte daca parcarile din zona centrala ar fi cu plata 24/7.

 • hm

  Da, și acolo e ntr-adevăr blocat degeaba în coasta primăriei.
  Bine, uneori în timpul zilei chiar se mai găsesc locuri pe partea cu pompierii și mi se pare că tariful e de 5 lei ora, nu 10.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>