despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

cealaltă parte a administrației publice

Citiți:

«Continuăm treaba în Sectorul 5. Am dispus ca în această perioadă toate societățile care aparțin primăriei și Poliția Locală să lucreze împreună și în același timp. Să facem curățenie, să asfaltăm și să ne ocupăm și de mașinile abandonate din Sectorul 5. Am mers pe teren pentru a vedea cum se desfășoară toate aceste acțiuni și le-am cerut angajaților primăriei să țină cont și de dorințele și sesizările locuitorilor din Sectorul 5, pentru că, până la urmă, ei sunt cei care trăiesc zi de zi în acest sector.
Am vrut să le facem o bucurie și celor mici, motiv pentru care am cerut ca toate fântânile arteziene din sector să fie readuse la viață. Acestea au fost curățate și reparate. Pentru că știu că lucrurile mici îi bucură pe copii, am dispus ca toate aceste fântâni să fie dotate cu lumini colorate.
Sunt lucruri normale pe care le facem în această perioadă, dar care până acum au reprezentat un lux pentru cetățenii din sector.”, a transmis Primarul Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone.» (sursa)

Și înțelegeți:

Nevoia bucureșteanului de-a trăi într-un loc frumos, înconjurat de lucruri drăguțe, e la fel de mare și de legitimă ca aceea de-a trăi într-un oraș funcțional, sigur, predictibil, omenos, civilizat, curat și eficient.

Și acum chiar trebuie să înțelegeți:

Bucureșteanul o să se bucure din toată inima la primul lucru pe care-l crede bun și pe ăla o să-l prețuiască.

Unii înțeleg mai iute.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>