despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

cel mai bun prieten al meu

.. cel mai bun prieten al meu e Prefectul Bucureştiului, Mihai Cristian Atănăsoaei.

am mai zis.

10 comments to cel mai bun prieten al meu

 • Dan

  Acum ca s-a votat legea incepe sa-mi para rau de potaile de la mine de la bloc cu care deja m-am imprietenit. Bine, nici nu a fost greu la ce foame e in ei…

 • hm

  ehei, Dane, mai e mult pînă departe…
  Căţeii tăi o să puiască-n continuare mult şi bine pînă s-o vedea vreun rezultat.

 • Razvan

  1. Cum pot sa dau “like ” la textele tale ? Cum pot sa dau “share ” ?

  Serios , acum – articolul tau la care ai dat link – IT KICKS ASS !
  Vreau sa ia cainii fara stapan de pe strada ! Sunt atatea ONG-uri si celebrii iubitori de catei – de ce nu inchiriaza/ cumpara un teren/ adaposturi unde sa-i hraneasca/ ingrijeasca ?

  E mai dragut moka de la stat ? E moral “sa-i adopti” si sa-i lasi in strada infometati si jegosi ?

  2. Stii cumva daca pot cumpara de la Gaudeamus cartea despre care te-am mai batut la cap ( Adrian Majuru – Rahova Ferentari – O poveste ) ?

  3. Gasesc in Bucuresti painea de la Covasna altundeva decat la Obor ?

 • hm

  Dom’le, mulţam!
  Cum crezi mai bine. Noi nu sîntem pe Facebook, nici pe altă reţea socială.

  Nu am uitat de carte şi de faptul că ai cerut-o de două ori.
  Da – cartea lui Majuru este la vînzare. Din cîte am aflat în acest moment, la standul 30 – al editurii Vremea.

  Eu aşa am auzit, că doar la Obor se găseşte painea de la Dioszegi.

  un grafic cu înmulţirea cîinilor – aici

 • Eu propun celor care sunt deranjaţi de câini să-i stranguleze personal. Bănuiesc că domnul prefect o să omoare câinii cu mâna lui, nu? Eventual într-un loc public.

 • hm

  vreau lege.
  vreau ca omul ăla care a semnat că are grijă de cîinele scos de la hingheri să poată fi amendat atît pentru conduita animalului cît şi pentru că nu are grijă de el.

 • florin

  Lumea crede ca daca sterilizam maidanezii s-a rezolvat problema.Parerea se schimba atunci cand un caine,fara “bijuteriile coroanei” si cu “vigneta” in ureche,te composteaza mai ceva ca aparatele din ITB/RATB.Propunerea lui HM mi se pare cea mai umana si mai corecta:dom’ne,ai luat in custodie un maidanez,ai grija de el si mai ales raspunzi pt.el(pe semnatura,nu pe vorbe).

 • Razvan

  Am cumparat cartea . Multumesc 1

 • hm

  sper să-ţi placă acuma 🙂

 • Harvey

  @armyuser Eu sunt deranjat de caini (pentru ca musca, se c..ca, mai ales in locurile de joaca pentru copii si latra noaptea in dementa) si nu am de gand sa-i strangulez personal, din acelasi motiv pentru care nu-mi cumpar utilaj de deszapzire: pentru ca de aia platesc impozite!!!!!!!! Si daca primaria o sa vrea sa-i omoare si nu o sa aiba bani, sunt in stare sa-mi fac un ONG in acest sens. Si daca o sa mi se faca vreodata mila, o sa iau cainele ala de care mi-e mila si o sa-l duc la doctor pe banii mei si o sa-l tin la mine in casa sau la mine in curte, nu la mine la bloc, sa-i dau oase de un leu si sa ma ajute sa compensez lipsa de adaptare la societatea omeneasca citindu-i recunostinta in priviri.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>