despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Din fugă (97): ceva drăguţ pe Icoanei 28

scris de Ando

Bloculeţul ăsta a fost ridicat nu demult. Până aici, nimic deosebit. Au răsărit, la fel, cu toptanul în tot Bucureştiul. Mi-a plăcut însă modelul porţilor glisante de la garajul de la parter. Uite cum, un detaliu inspirat scoate din anonimat o întreagă clădire.

P.S. Din păcate, meteahna veche a „şantieriştilor” de la noi şi-a lăsat şi aici amprenta. Uitaţi-va în ce hal arată trotuarul! O să spuneţi: păi, asta-i treaba primăriei. Eu zic că nu prea e aşa: te-ai căţărat pe el când ai cărat materialele, când ai pus schelele, când ai turnat betoanele, l-ai scormonit ca să tragi utilităţile (conducte, cabluri) etc. Puteai, la sfârşit, să întinzi câteva roabe de asfalt, să arate şi trotuarul ca lumea!

1 comment to Din fugă (97): ceva drăguţ pe Icoanei 28

 • Cristian Ioan

  Super!
  Nu discut acum de trotuarul facut praf de contructor si nereparat.
  Bloculetzul este o perla: aparent, banal, si ocupa tot terenul, dar NU este imens, nu este de prost gust, iar cele P=3 nivele sunt doar duble fata de casel vecine, nu de zece ori mai inalte!
  “Desenele” de pe portile glisante, fara a fi opera de arta, arat bine, sunt indeite, dau un aspect orginal si placut.
  Foarte bine!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>