despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

2011: lucruri rele

Regret tare mult că patiseria La papa bun, de la Chirigiu, s-a închis.

Aş putea să mă opresc aici, dar trebuie să amintesc şi despre decăderea magazinelor Mic.ro; nu uit aiurelile Primarului, care a amînat de vreo cinci ori deschiderea Basarabului şi a altor proiecte; mă enervează cum PIDU e pupat în cur de toată lumea; şi – aşa, pe plan personal – mi-e o silă imensă de taximetriştii care opresc în poarta spitalelor, blocînd accesul salvărilor.

3 comments to 2011: lucruri rele

  • Cata

    Tu sa fii sanatos ! La papa bun e putin curios,pentru ca avea mai bine de zece ani vechime,avea clienti,avea si punctul din Vama pe timpul verii.Poate o fii ceva cu patronul,alta explicatie nu gasesc.Si ma refer la sanatate,pentru ca altfel era un tip ponderat in manifestari.Iar referitor la PIDU in principiu merg pe mana ta,cu mentiunea ca totusi daca ar incepe cu ceva pana la urma,poate se mai revizuiesc unele dintre directiile prevazute in el pe parcurs.Dar sa inceapa odata.

  • hm

    recunosc că nu mă aşteptam să dispară papa.

  • florin

    Un lucru rau:reducerea nr. de tramvaie in zonele deservite si de metrou.Si inca unul:nesfarsitele lucrari de la capatul dinspre Pta.Victoriei ale viitorului Bulevard Uranus(inca n-am inteles ce legatura are denumirea asta cu zonele pe unde trece sus-numitul bulevard).

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>