despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Case căzute 453 – Str. Nicolae Paulescu 59

Ne-ntoarcem pe culmea Cotroceniului, dibuind înc-o frumusețe ascunsă-n vegetația sălbăticită.

mai multe despre Case căzute

4 comments to Case căzute 453 – Str. Nicolae Paulescu 59

  • Bizar cum a supravietuit cand au construit blocul ala acolo chiar in coasta ei si, foarte probabil, calarind peste vechea ei curte. Si e interesant ca e de vanzare de 10 ani. Cel mai probabil dat fiind ca e imposbil sa construiesti mai mult din cauza vecinatatilor directe … probabil ca vanzatorul cere bani ca si cum ar fi un P+10 acolo.

  • hm

    Blocurile alea stau tare cuminți acolo.

  • Eu nu am zis ca stau cu obraznicie, spun doar ca acel nloc este practic aproape direct intr-un perete al casei si ii mananca din parcela initiala care a ramas un L cu limba foarte lunga si ingusta. Nu ai putea decat sa construiesti lipit de calcanul acelui bloc insa asta ar compromite total lumina casei de alaturi, care acum nu e afectata de bloc. Probabil nici nu ar da acordul de a construi pe limita de proprietate … Apoi, aia din bloc se uita direct in singurele ferestre ale casei si in bruma de curte care i-a mai ramas, o astfel de vecinatate fiind foarte nesuferita pentru cei din casa. Cam astea sunt conditiile.

  • hm

    Cînd s-au construit blocurile, cred că cei cu casa au zis Doamne-ajută că au scăpat nedemolați.
    Da’ blocurile chiar au poziție bună, liniște.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>