despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

cum ne văd ei!

Deschid site-ul Direcției generale de asistență socială și protecția copilului sector 5. Oare cu ce se poate pune mai bine instituția asta în slujba oamenilor care au nevoie de ea? Oare ce scrie acolo?

Ce interesant! Un anunț important – „privind tinuta vestimentara pentru persoanele care patrund in institutie”! Să-l deschidem și noi:

Zice așa, pe scurt: „… polițiștii locali au obligația de a se asigura că toate persoanele care pătrund în Primărie au o ținută decentă, astfel încît să denote demnitate și respect

Doamne-Dumnezeule-mare, oare ce poveste nenorocită o fi-n spatele nevoii de a emite un asemenea act și – mai ales – de a-l publica? Oare oamenii care se încadrează în publicul Direcției generale de asistență socială și protecția copilului de asta au nevoie – să li se dea peste față cu „demnitatea și respectul” pe care tot ei să-l arate cînd trebuie să vină să se căciulească-n fața autorității locale?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>