despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Balamucul Mic.ro

ştiu că pe mulţi nu vă interesează treaba asta, dar eu nu aş ignora-o, pentru că reprezintă a’ naibii de bine societatea noastră. Fiindcă în două-trei zile s-au strîns aproape 400 de comentarii noi pe marginea situaţiei Mic.ro mă gîndesc să vă fac un soi de rezumat:

 • magazinele Mic.ro se închid, cîte unul, cîte unul. La fel şi cele MiniMax şi Mac.ro
 • multe din cele care nu s-au închis încă vor fi debranşate de la curent şi vînzătorii vor sta degeaba în ele, păzind rafturile goale
 • salariile se dau cu întîrziere şi cu ţîrîita şi angajaţii se tem că unii o să ia 25%, alţii 50%, iar alţii toţi banii
 • bonurile de masă nu s-au dat, deşi impozitul pe ele a fost oprit
 • angajaţii încearcă să se coalizeze, dar încă nu reuşesc. Unii înjură, alţii caută soluţii legale de a forţa compania să le dea bonurile şi salariile
 • fiindcă se preconizează concedieri colective, zilele astea se încearcă formarea unui sindicat – care să negocieze disponibilizările. Beleaua e că cei care fac sindicatul sînt din management şi angajaţii nu simt că îi reprezintă
 • primesc zilnic mesaje prin care sînt rugat să şterg comentarii legate de şefi

2,979 comments to Balamucul Mic.ro

 • Adi M

  HM,
  Ai sters vreodata vre-un comentariu legat de sefi?

 • Adi M

  Scuze…vreun legat 🙁

 • Daniel

  Scurt si la obiect.Puteai adaugi ca ne pregatim si de o greva…japoneza sau nu….dar se simte miros de greva.

 • hm

  am şters 3 comentarii la cerere, pînă acum; conţineau într-adevăr cuvinte foarte grele. Nu doar la cererea şefilor, să ştiţi. Oricine se simte lezat de anumite injurii poate cere ştergerea unui comentariu sau a unei părţi din comentariu.

  Oricum, comentariile revin 😉

 • alupigus

  admin,ar fii pacat sa stergi mesajele despre sefi 🙂

 • Bbcversus

  Da, asa se fac la noi “afacerile”: se ia o reteta de succes, se creeaza ceva frumos, apoi se strica instant si se incaseaza cat se poate de mult din acea afacere, fara sa pese cuiva de oamenii ce au pus umarul la treaba aceasta. E simplu, eficace si de rahat. De aceea nu o sa vedeti la noi business-uri cu istorie, magazine ce sa reziste timpului… Numai la mine la bloc, in ultimele luni s-au deschis o gramada de magazinase / farmacii din ce in ce mai mari, ca apoi sa se rupa iar in diferite alte magazine, sau sa dispara, aparand altceva. E o porcarie oribila, nestiind de azi pe maine la ce sa te astepti si la cine sa apelezi la ajutor.

 • Ando

  Aici a aparut un comunicat de presa :

  http://www.agerpres.ro/ots.php

  care concluzioneaza :

  “Casa de avocatură Coltuc la îndemnul debitorilor MIC.RO va infiinţa o societate ad-hoc a pagubiţilor MIC.RO. Scopul este de a reprezenta interesele celor păgubiţi.”

  Pacat de oamenii care lucrau acolo si au ramas fara lucru.
  De fapt si la Adevarul Holding se petrec lucruri foarte nasoale cu angajatii.Nici nu ma mai mira …se pare ca pe ce pune mana conu Patriciu se alege praful !

 • hm

  Păgubiţii MIC.RO îşi caută dreptatea în instanţă

  Furnizorii MIC.RO încearcă să-şi recupereze sumele de bani datorate de firma omului de afaceri Dinu Patriciu, prin cereri sechestru asigurator şi cereri de insolvenţă în instanţă.

  Numărul dosarelor la Tribunalul Bucuresti în care figurează firme pagubite de reţeaua MIC.RO a crescut considerabil în ultimul an. Tot mai multi furnizori încearcă să-şi recupereze sumele de bani rămase restante de la Mercadia Holland, compania mama ce detine reţeaua de retail MIC.RO. Printre acestea se numără Vector International, firma cu profil de birotică şi papetărie, producătorul de uşi Benati şi Flasher Business Group, toti cerand insolventa MIC.RO Retail S.R.L.
  Investitia în magazinele MIC.RO a fost făcută de furnizorii de marfă, de servicii şi de echipamente, prin intermediul firmei înregistrate în Olanda care a contactat foarte mulţi furnizori. Toate contractele încheiate cu aceştia prezintă plata la termen de peste 90 de zile, termen care nu se respectă iar facturile rămân neplatite si furnizorii pagubiti. “Esentiale ramân contractele stufoase care au fost semnate şi care prezintă multe clauze capcană. Practic furnizorii sunt cei care au investit în afacerea lui Dinu Patriciu” afirmă avocat Coltuc Marius, fondatorul Casei de avocatură Coltuc.

  In luna septembrie, Mercadia Holland, compania omului de afaceri Dinu Patriciu deţinea 830 de magazine MIC.RO, din care 720 fixe şi 110 mobile şi 58 de unităţi MACRO. In ceea ce priveşte suma totală pe care o datorează firma lui Dinu Patriciu, la începutul anului 2011, aceasta figura cu aproximativ 38 de milioane de euro.
  Casa de avocatură Coltuc la îndemnul debitorilor MIC.RO va infiinţa o societate ad-hoc a pagubiţilor MIC.RO. Scopul este de a reprezenta interesele celor păgubiţi.
  ___________________________________________________________________________________________________

  Despre Casa de avocatura Coltuc
  Fondată în anul 2005, după o îndelungată experienţă în domeniu, Casa de Avocatură Coltuc a reuşit să se integreze pe deplin în piaţa juridica din România, oferind clientilor săi servicii profesionale prompte şi eficiente. Departamente: recuperări creanţe, litigii, consultanţă, registrul comerţului, marketing şi relaţii cu clienţii.

  Pentru detalii / declaraţii / interviuri:
  Av.Coltuc Marius
  avocat@coltuc.ro
  0745.150.894
  http://www.coltuc.ro
  _________________________________________________________________________________________
  Electromagnetica Business Park, Calea Rahovei nr.266-268, corp 60, etaj 2, camera 8, sector 5, Bucuresti
  Tel./Fax: 031.425.93.85 e-mail: avocat@coltuc.ro http://www.coltuc.ro

 • hm

  am mai publicat comunicatul, dar las’ să se ştie 😉

 • Freesys

  “omu’ de afaceri Dinu Patriciu” :))

 • Anonymous

  are prea multi oameni prosti in jurul lui patriciu

 • all-mic.ro

  Este tragic ce se intimpla la mic.ro.Magazinele sint inchise pe capete ba de catre propietari(care nu si-au luat chiria de luni) ba din cauza ca sint debransate de la electricitate.O asemenea teapa eu imi imaginam ca doar tiganii tepari de dupa blocuri pot face dar uite ca si cel mai bogat roman se preteaza la asemenea mizerii.Angajatii traiesc zi de zi cu frica ca vor fi inchisi in nesiguranta zilei de maine fara salarii luate fara bonuri de masa.Tot ce se intimpla este strigator la cer.Am trait sa o vad si pe asta.Am vazut cum ni se impoziteaza bonuri de masa care nu ni s-au dat am vazut cum pe luna decembrie ni s-au modificat fluturasii de la o zi la alta am vazut cum este ca in secolul 21 sa ti se taie lumina(cica pentru ca au fost bransate ilegal)si angajatii sa stea pe bezna si frig cu o lumanare in magain…Oamenii sint disperati stau cu chirie au rate la banci au copii si se injosesc stind pe intuneric ca in evul mediu tot sperind ca isi vor recupera intr-un fel drepturile banesti(salarii,bonuri de masa si chiar garantiile alea oprite lunar din salariu la unii chiar de 2 ani).Iar acel sindicat este o alta teapa dar faptul ca unii au fost atit de naivi si le-au semnat actele prin care s-au auto-proclamat mari lideri de sindicat niste oameni care fac parte din inalta conducere o sa coste acum pe toata lumea.Daca s-ar aduna toti angajatii mic.ro si minimax(citeva mii)si ar iesi in strada cu televiziune(ca sa ii faca un pic de publicitate d-nului Patriciu)poate s-ar rezolva ceva sau poate nu dar cel putin ai avea sufletul impacat ca ti-ai strigat in gura mare oful.

 • Ciprian

  Nu iese nimeni nicaieri pentru ca nu avem oameni care sa lupte pt drepturile lor suntem numai catziva care stim despre ce e vorba si care am vrea sa facem ceva dar sunt multi shi aici ma refer la cei care au semnat si care nu stiu ce au facut… prin semnatura aia ne-au compromis oarecum pe totzi…iar acum se asteapta sa faca sindicatul sefilor ceva….niciodata nu se va intampla asta pana acum i-am avut sefi si nu au facut nimic acum ii avem si sefi de sindicat si nu vor face nimic pentru amaratii din linia I

 • hm

  Dragii mei,
  Aici vom continua discuţiile legate de situaţia Mic.ro.

  Vă reamintesc că nu vor fi comentarii oprite de la publicare, atîta vreme cît situaţia Mic.ro nu se va aşeza într-un fel sau altul.
  Anumite comentarii pot intra în moderare. Acestea vor fi aprobate integral, după puţină vreme. Mulţumesc pentru înţelegere.

  Numai bine!

  Cu prietenie,
  hm

 • Daniel

  Sa fim seriosi,ce sa se rezolve?.Asteptam pana pe data de 27.Oricum in caz de judecata,stam 5-6 luni de zile prin judecata cu ei sau chiar mai mult.Si la ce pile are patriciu…ne vom chinuii mult si bine !

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  Vreau sa-i anunt pe toti cei care citesc aici ca nu vom renunta la protest si vineri la ora 10 vom fi in Pipera.

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  A intrebat cineva ce vrei sa faci tu Daniel?

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  Unde lucrezi,mobile fixe?

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  Te intreb penru ca esti foarte activ,observ ca vrei sa-i dezbini pe oameni

 • o bacanita nemultumita

  eu sunt total de acord cu cei care sustin mitingul din fata de la cubic…ar fi bn sa vn cat mai multa lume,dar din cate am inteles eu dm-ii ameninta oamenii din magazinele fixe care ink mai sunt sa nu vn la acest miting,vi se pare normal??

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  Stiu ca se fac presiuni asupra oamenilor,stiu ca cei care au dat mail si au intrebat de salariu sun cercetati disciplinar.
  Acesta este motivul pentru care facem acesta adunare,sa ne aparam drepturile sa fim tratati corect.Prea mult timp am fost calcati in picioare si ignorati

 • cubic

  Eu inteleg ca sunteti suparati pe toata lumea, dar nu mai dezinformati! NIMENI nu si-a primit salariul luna aceasta, nici tichetele de masa. Nici cei din Cubic , nici cei din conducere, nici cei din magazine! Manipulati oamenii aiurea!

 • no name

  Pt.cubic: credeti ca ne intereseaza ca cei din cubic nu si-au primit salariile? Pe noi ne intereseaza banii nostri.Drepturile noastre…am stat in magazine fara sa vedem un ban.

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  Noi incercam sa facem ceva sa nu mai repetam aceasta experienta.Sa fie respectata data de salariu sa primim bonurile sa avem ce manca

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  Creed ca sunteti inconstienti si nu stiti ca ultimul salariu a fost dat in luna decembrie si de atunci nimeni nu a mai vazut bani.Iar cei care au salariul mare pot spune cu lejeritate ca asteapta datele pe care le anunta conducerea si chiar daca sunt depasite.Noi cei cu salariul mic,ce facem????????????

 • cubic

  pai daca-i asa…nici pe cei din cubic ar trebui sa nu-i intereseze ca nu v-ati luat salariile. descurcati-va! de-aia nu se intampla nimic si nu veti rezolva nimic, ca sunteti imbecili!

 • Pt “no name”: poate nu va intereseaza de noi, insa si noi suntem persoane cu familie, rate, datorii, care am venit la munca, la program, am muncit si am facut ce ni s-a spus, insa salariul nu ni l-au dat. credeti ca noua ne este mai usor?

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  Eu am incercat pe cat posibil sa discut cu cei care mergem si am sustinut ca si voi cei din cubic sunteti colegii nostri si suntem in aceiasi tabara,nu suntem grupuri diferite suntem colegi si luptam pentru drepturilor angajatilor micro din Bucuresti si din tara.
  De ce vreti sa provocati oamenii sa iasa cu violenta?

 • alt cubic suparat

  ce tot aia cu salarii mari ma? sau cu pile? mai terminati cu miturile astea! eu lucrez in cubic, da’ stiti cati ani de scoala am? 18 ani, cu bani cheltuiti prin facultati si masteruri! plus cursuri, specializari, in tara si in strainatate. cu timp consumat ca sa le fac! pe mine nu o sa ma vedeti vreodata facand greseli flagrante de ortografie, de genul celor de pe forumul asta. nici daca m-ati trezi noaptea din somn! din ianuarie anul trecut de cand m-am angajat aici, am lucrat si de la 7 la 23.00 in unele zile. si in ce ma priveste am facut totul sa mearga bine. de ce nu a mers? cred ca stim cu totii… si daca ii putem acuza pe cei din cubic de esec, in egala masura puteti fi si voi acuzati.

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  Noi avem scoala mai putina ca tine,dar stim sa citim si nu cred ca ai fost vizat tu si cei care lucreaza in cubic.Noi aici suntem impotriva celor care iau deciziile de a nu da salariile,cei care nu vor sa ne spuna ce se intampla,cei care ne trimit acasa si nu sunt interesati de soarta noastra

 • nenea iancu

  salutari ,nu am scris ca am avut probleme(am fost ca tot romanul la universitate).sa-mi confirme cineva ca am fost amenintati de torceanu sau cineva din cubic si vai de pulile lor.o sa-l vada pe dracu in persoana.romani nu uitati:::SARACIA NASTE MONSTRII! LA 10 LA PIPERA!

 • gina ionela

  eu inteleg nemultumirile dar privesc lucrurile foarte simplu: avem de recuperat un salariu si bonuri pe 2 luni. pe 27 sau un pic mai tarziu le recuperam pt ca nu sunt sume mari pt Patriciu. dar ce facem dupa?! aia e drama…
  sindicat, itm, avocat, bla, bla, bla. legislatia s-a schimbat si da dreptate firmei mai ales daca se afla intr-o situatie grea.

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  Si noi avem drepturi

 • nenea iancu

  venim sa ne cerem drepturile,va asigur ca nu are nimeni ce sa ne faca.putem sa ne strangem unde vrem pt.drepturi legale.asa ca nu mai amenintati si nu va lasati intimidati,o sa aduc facturile la cubic!sa ne dea banii ce ni se cuvin si gata!cum adica,suntem cu contract bai frailor!ce fac ei acum e furt calificat!

 • nenea iancu

  mi-am distrus sanatatea la firma lor!ma pisham in sticla sa mearga treaba!!!!!!!!!!!!baniiiiiiiiiiii baaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!11

 • cubic

  @sindicat: si crezi ca e normal sa-i injurati pe cei care comunica cu voi, din sediu, civilizat? crezi ca e normal sa injurati un om care are tot atatea informatii ca si voi, dar care are curaj sa vorbeasca cu voi?

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  Caut istoricul celor scrise de mine si arata unde am injurat

 • nenea iancu

  jegurilor care amenintati!!!! a murit impuscatu,e democratie si foame!aveti grija ca va jucati cu focul,lumea e disperata!pisamas pe sufletele voastre cei ce se vand pt. nimik si care ne mint!!!!!!!!!!!1baniiiiiiiiiiii baaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • nenea iancu

  mama e in spital si unii(oamenii conducerii clar) ma trimiteti sa caut de munca cat timp sunt sub contract???baniiiiiiiii baaaaaaaaaa.toti banii tot ce se cuvine si lasati-ne in pace apoi!!!!!!!!!!!!!! ba criminalilor!!!!!!!!!!!!fratilor ne-au distrus astia!!!!!!!!!!!!!!!toti!!!!!!!!!baniiiiiiiiiiii baaaaaaaaaaaaaa

 • cubic

  imi pare rau sindicat_angajat_micro, dar asa cum iti spune numele, va trebui sa iti asumi parerile “sindicalistilor”. Daca tu vei merge vineri la cubic si vei fi civilizat, dar “nenea iancu”, “falimentul” si altii se vor comporta ca aici, crezi ca cineva te va felicita pe tine? Nu! Sunteti la gramada, asa cum ne bagati si voi pe toti la gramada!

 • nenea iancu

  cubicule ce informatii ne-ai dat? am primit informatii ca pe 15-16 acum pe 27,ai spus cubicule ca sunt platite bonurile,nu???unde sunt????? ba nesimtitilor!vai de voi!rusine! putorilor si imputitilor!

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  Sunt colegii mei,si vor fi pasnici

 • nenea iancu

  cubicule las-o balta cu manevrele astea!nu tine,noi venim si ne purtam civilizat,venim pt. banutii nostrii si bonuri.nu mai diversiona ca nu merge.mai bine bea cafelutza ta pe balcon linistit,merge cu o tigarika.

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  Garantez ca nu vor fi incidente violente si repet cele spuse mai sus:Nu avem nimic impotriva celor care lucreaza in cubic,suntem impotriva sefilor cei mari cei care administreaza destinele acestei firme

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  Sti la cine ma refer daca lucrezi in cubic

 • bacan vechi

  salut, eu acum citesc acest forum, am aflat de la un coleg (bacan),cu siguranta voi fi la cubic la 10:30,sa ne dea in scris ca vom primi bani si bonurile pe 27, asa cum au facut acele foi sa le semnam asa pot sa mai faca un rand de foi cu semnatura si stampila lor pentru a ne asigura ca salariile vor fi luate.

 • nenea iancu

  cubicule uite ce vrem noi:banii datorati,bonurile,garantia! ce e ciudat din astea?:)) voi nu mai judecati bai fratilor!!!!!!!!!!!!!!
  lumea are copilasi care de craciun asteptau bonurile de masa sa cumparam fructe siceva de mancare.voi ce cumparase-ti deja?v-ati imprumutat ca noi???rusine ba fratilor! v-ati vandutpt. nimik!nimeni nu va mai suporta,suntem cca 2000 de sulete care nu stim ce-i cu noi si voi vorbiti de ozn-uri!

 • cubic

  ia vezi cum il gestionezi pe nea’ iancu, poate vrea sa facem cunostinta fata in fata maine! nu mi-e frica de incidente, pentru asta exista politie si lege, dar terminati cu injuriile! noi n-am venit sa stergem pe jos cu voi! daca aveti ceva cu sefii vostri directi, rezolvati-va problema cu ei!

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  upervisory Board
  Dinu Patriciu, Melanie Chen, Jaap Rotgans
  |
  |
  Executive Board
  Dinu Patriciu, Dan Ionescu, Dorin Gherman
  |
  |
  Management Board
  RICHARD MANSEL (CEO)
  Vlad Seitan, Anca Vlad, Roxana Baias, CFO
  |
  |
  BUSINESS DEVELOPMENT
  Tiberiu Lupu
  OPERATIONS MANAGEMENT
  Mihaela Serban
  CATEGORY MANAGEMENT & PURCHASING
  Anca Vlad
  SUPPLY CHAIN
  MARKETING
  Roxana Baias
  ASSOCIATE DEVELOPMENT
  Sorin Scheuleac
  Aici sunt unele dintre personalitatile din Cubic care trebuie sa ne explice si noua celor multi si prosti de ce suntem in aceasta situatie

 • nenea iancu

  :)) maine ne cunoastem fata in fata cum vrei tu. ma ameninti cubic? :))

 • nenea iancu

  vrea sa ma instige cubicul…:)) ba nene,te faci de ras! pai va dau lectii de drept penal,iar voi da fratilor sunteti buni de plata!

 • nenea iancu

  sunt un vierme care vrea banii! tu in numele c\la cine vb cubic?nu cred ca esti de la cubic si stii dc?pt ca cei de la cubic sunt in aceiasi situatie ca noi sau poate nu sunt.deci,cine esti?ce reprezinti?

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  Sunt singur ca dupa ziua de vineri se vor schimba multe in aceasta firma,si cred ca cei care au adus acesta firma in pragul falimentului vor fi pusi sa plateasca

 • nenea iancu

  cine este admin pe acest forum va rog sa-mi raspunda la o intrebare:pot scrie ce simt aici?

 • nenea iancu

  maine sa vina si dm-ii nostrii daca nu le-au intrat banii in cont!maine vedem adevarul!app:bonurile le ridicam maine?

 • banii

  ce facem fara bani?sunt din pitesti si noi de aici nu avem cu cine sta de vb.

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  Asta este sansa voastra,sa veniti alturi de noi la Cubic

 • banii

  am vb cu mai multi colegi,suntem multi fara un sfantz!dar sa vedem cum facem.

 • cubic

  eu vorbesc in numele meu, nea’ iancule! nu te amenint, astept doar sa ne cunoastem! acum ai dat-o la intors, suntem toti in aceeasi situatie. nu se va schimba nimic daca ne tot injuri!

 • bacan

  deci care vine maine la cubic la 10?:d…la greva cu televiziune:->:D:D::D:D:D:

 • Ionut Aurel Sima

  E adevarat ca au intrat 25% din bani????????
  Am vb cu niste colege de la mic.ro care au zis ca lea intrat bani

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  daca merge cineva la bancomat sa ne anunte si pe noi

 • culea adrian

  am sunat la televiziune, mi-au spus ca din pacate sunt alte lucruri mai importante in tara si nu au pe nimeni disponibil. am pe cineva la realitatea si nu ma poate ajuta. cei de la protv mi-au spus ca toti cameramanii si reporterii sunt plecati prin tara. voi nu cunoasteti pe nimeni? mai incerc sa vb cu un prieten de la antena 1 dar acum nu raspunde, cred ca este cu cei de la USL in centru.
  multumesc

 • pulea adrian

  sunt un dezinformator

 • eu

  @ionut aurel sima – au intrat banii in proportie de 12,349 % :))))

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  A fost discutata problema cu televiziunile ,se stie cele care vor fi prezente

 • eu

  @Sindicatule, cate adeziuni ai strans pana acum? vreau sa stiu daca ai ajuns sa folosesti si degetele de la picioare :)))))

 • gina ionela

  da. vine OTV-ul si porntv-ul

 • Mihaela Serban

  Dragi colegi,

  Azi s-a livrat prima transa din salarii. Veti gasi pe carduri cel tarziu maine 25% din salariul aferent lunii decembrie.
  Avand in vedere dificultatile cu care se confrunta compania trebuie sa fiti de acord cu mine ca este un inceput si un semn ca lucrurile merg spre bine,

 • no name

  Am fi vrut pe data de 11, 100% salariile in cont, nu maine 25%.

 • eu

  nu imi vine sa cred cat de creduli sunt cei care citesc acest site! baaaaaaah, mergeti la cubic cu o foaie alba si scrieti:

  Domnule Patriciu,

  Subsemnatul……., CNP…….., posesor al CI seria…., numarul….
  angajat al SC MIC.RO Retail SRL, functia……….
  va rog sa binevoiti a-mi aproba cererea pentru incetarea contractului de
  munca conform art. 55, lit. B – Codul Muncii, incepand cu data de 20.01.2012.

  Data:….. Semnatura:……

 • eu

  vine si iRealitatea TV! am vorbit cu cu 0 (zero) TV
  totul este aranjat.

 • no name

  Aveti grija: 1.Art.55 lit.b din Codul muncii se refera la incetarea contractului individual de munca cu acordul partilor. Adica: un salariat vrea sa plece din firma, face o cerere in acest sens si, de comun acord cu angajatorul, stabileste data incetarii activitatii.
  Aceasta data poate fi mai repede sau mai tarziu, dupa cum pica de acord salariatul cu angajatorul.
  2. Daca v-a incetat CIM cu art.55 lit.b din Codul muncii nu beneficiati de indemnizatie de somaj.
  3. Demisia este altceva: este un act unilateral de vointa al salariatului (art.79 din Codul muncii). Salariatul face o notificare scrisa catre angajator, ii comunica hotararea sa de a demisiona, ii acorda angajatorului un preaviz (conform Contractului colectiv de munca aplicabil) care nu poate fi mai mare de 15 zile calendaristice, pentru functii de executie, inregistreaza notificarea la secretariatul firmei sau o trimite prin posta cu confirmare de primire, apoi, in timpul preavizului, vine normal la serviciu (sau daca ii aproba angajatorul, intra in concediu de odihna) dupa care angajatorul ii intocmeste actele de incetare a contractului individual de munca.
  4. Nici daca demisionati nu beneficiati de indemnizatie de somaj.
  5. Beneficiaza de indemnizatie de somaj acei salariati carora le-a incetat contractul individual de munca din motive neimputabile lor (art.65 din Codul muncii – desfiintarea locului de munca ocupat de salariat).

  Citeste mai mult: http://www.avocatnet.ro/content/forum%7CdisplayTopicPage/topicID_22282/RE:/demisie/art/55.lit.b.html#ixzz1jtoOlMR9

 • eu

  bravo mah “no name”, este bun google’ul :)))))

 • Mihaela Serban

  Dragi colegi,

  Azi s-a livrat prima transa din salarii. Veti gasi pe carduri cel tarziu maine 25% din salariul aferent lunii decembrie.
  Avand in vedere dificultatile cu care se confrunta compania trebuie sa fiti de acord cu mine ca este un inceput si un semn ca lucrurile merg spre bine,

 • Georgiana Hirlaoanu

  E adevarat ca au intrat bani???????

 • o bacanita fara bani

  AU INTRAT BANII??? CAT LA SUTA AU INTRAT?
  AU DAT ACUM SI EI DE POMANA SA NU MERGEM MAINE LA MITING DRAgilor nu este asa……….le este frica de noi….pt k vom fi foarte multi…..VENITI CU TOTI DIN TOATA TARA…….ACUM ORI NICIODATA……..SA LE ARATAM CA NU NE ESTE FRICA SI NE CEREM DREPTURILE NOASTRE.
  NU STATI ACASA NU VIN EI SA VA ADUCA BANII…….NU FI-TI INDIFERENTI……..NU II ASCULTATI PE CEI DIN CUBIC…..SUNT NISTE LASI…….FARA BANI…….LA CE SALARII AU CRED SI EU CA NU II VOR ACUM……..CA NU II AFECTEAZA ACUM…….
  SA TRAIASCA SI EI CA NOI CU 700 DE RON SA VADA LE AJUNG PT 2 LUNI .

  NU VA MAI DA-TI MARI VOI CEI DIN CUBIC CU STUDIILE VOASTRE PENTRU CA SI NOI AVEM CRED CA MAI MULTE STUDII DAR NU AVEM PILE SI BANI…….DAR AVEM SCOALA VIETII……..

  SA ITI FIE RUSINE DINU PATRICIU

 • Kamikaze

  Nu ma intereseaza ca au intrat sau nu 25% din bani, maine voi fi la miting, sa nu renunte nimeni pentru 25%, se faceau vanzari inainte si de 50 milioane pe zi, banii aia unde sunt daca nu s-au platit furnizorii?

 • nenea iancu

  cubic vrei sa ne cunoastem?maine sa iesi in fata,ok?te pupa jean!

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  Nu vom renunta nici daca vor intra% mergem acolo sa evitam pe viitor aceasta situatie,sa nu mai fim ignorati

 • clau

  deci maine la 10 va fi protestul scz ca intreb da vin din bv si sa nu vin degeaba?

 • pe mine ma

  o bacanita fara bani si ceilalti recalcitranti: ok, cereti-va banii, SPER DIN TOT SUFLETUL sa ii si primiti, dar dupa, depuneti-va fratilor demisiile. sper ca aveti demnitatea sa nu lucrati la un sef pe care il tot porcaiti de cand a fost infiintat microul. altfel, rusine voua! cine te pune femeie sa lucrezi pe 700 lei? cauta-ti altceva, pleaca la cules de capsuni ca acolo castigi atat pe zi. fa un curs de calificare, o scoala in plus si nu te mai plange cat de amarata esti! o tot luati in brate pe aia cu “voi nu stiti cum e sa traiesti cu 800 de lei”, pai nici nu vreau sa aflu! dar de cand ma stiu am facut ceva ca sa nu ajung acolo. invatati si voi sa exersati respectul, vorbiti fara sa injurati, si lucrati fratilor acolo unde sa nu fie nevoie sa va injurati sefii, chiar daca e mai comod sa stai pe net si sa injuri toata ziua. hai sa auzim de bine! 25% si dupa restul + bonuri!

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  Suntem foarte multi,si nu renuntam la protest,maine la 10 la statia de metrou Pipera si la 10:30 in fata la Cubic

 • huligans

  @Mihaela Serban
  Azi s-a livrat prima transa din salarii. Veti gasi pe carduri cel tarziu maine 25% din salariul aferent lunii decembrie.

  Poti fi si tu mai concreta?? Sau nici tu nu stii sa minti? nu inteleg fraza, “sau livrat azi dar sa ne uitam maine”, cei 25% intra cate 1 leu la 20 de min?eu cred ca nu vor intra nimica si maine vom fi la Cubic si ne vom sustine ideea pana la capat!daca nu vroia-ti sa se ajunga aicea trebuia sa fiti mai precauti cu 2-3 zile inainte!! Toti huliganiii la Cubic maine la 10:30!

 • Mihaela Serban

  Stimati colegi,

  Apelez la intelegerea si inteligenta pe care stiu ca o aveti. Daca veti veni la Cubic veti crea o imagine neplacuta companiei si pe termen lung vom avea de pierdud cu totii. Ce vor zice furnizorii? Nimeni nu va mai avea incredere sa mai colaboreze cu noi. Ce vor spune detinatorii de spatii? Cine va mai dori sa inchirieze companiei Mic.ro? Clientii vor rade si nu vor mai intra niciodata la noi in firma.
  Am ajuns intr-o situatie dificila, insa aveti garantia mea ca in curand lucrurile se vor imbunatati. Astazi a fost livrata prima transa din salariu, marti vor mai intra 50% iar vinerea viitoare restul de 25%.

 • pariu

  Pariu ca maine veti fi 11? In total! Aveti grija sa nu fi recunoscuti! Purtati cagule si fulare ca huliganii din Piata Universitatii! Si incercati sa nu pareti un grup! Treceti usor prin fata Cubic si dupa tineti-o tot inainte pe bulevard!

 • nu huli!

  @huligans: la unii intra maine ca poate au carduri la alta banca.

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  Daca esti Mihaela Serban te rog sa dai acest anunt pe reteaua de magazine fixe si cei de acolo sunt sigur ca ne vor anunta ca au primit un mail oficial de la Mihaela Serban

 • Mihaela Serban

  Dupa cum ati observat si dumneavoastra, in ultima vreme au fost anumite probleme cu furnizorii. Vestea buna este ca in luna decembrie si inceputul lui ianuarie s-au facut platile necesare astfel ca in scurt timp lucrurile vor reveni la normal.
  Nemultumirea dumneavoastra pentru neprimirea salariilor este justificata, insa trebuie sa stiti ca pentru ca firma sa mearga in continuare era necesar sa prioritizam cheltuielile, astfel ca incepand de astazi, dupa ce s-a solutionat problema principala (furnizorii), ne vom ocupa si de celelalte situatii care pana acum au fost considerate secundare.

 • pariu

  ia uitati-va pe forum, in dreapta jos, dupa reclamele la siteuri! acolo vedeti cate persoane sunt online. Niciodata cifra nu a sarit de 40! si macar 10 sunt din cubic! probabil 10 sunt curiosi, iar macar vreo doi au nimerit din greseala aici. deci? cati veti fi maine in fata la cubic? degeaba tot postati cu o suta de nume, ca se vede clar cati sunteti!

 • la cta s-a cerut o situatie a angajatilor ,data de angajare,etc,nu stiu pt ce le este necesara,de bani nimic,

 • revolta

  E BINE CA AM AFLAT CUM MERG LUCRURILE LA MIC.RO , CAND SUNT AMENINTARI CU PROTESTE SI TELEVIZIUNI SE REZOLVA TOATE PROBLEMELE , ALTFEL NU , SA MA CAC PE VOI INCEPAND CU MIHAELA SERBAN PANA LA FEMEIA DE SERVICI DIN CUBIC !

 • mdea

  Daca esti mIhaela Serban…nu ne mai minti atat;)…k esti foarte constienta ca micro este in prag de faliment nush dc ne minti asa….sa iti zic cv….NU SUNTEM PROSTI…d und aveti voi bani?la un signur magazin de ex sunt datorii chiria plus enelul…kre la enel pe o luna aveti 200 de milioane…cel mai rau este ca ii baga-ti si pe district managerii sa minta cu nerusinare…..recunoaste-ti odata ca se termina treptat….nu mai mintiti atata..

 • cubic

  sa nu ne cacam noi pe tine, ca atunci nici elefantul cici nu te mai scoate din rahat!

 • huligans

  alt cubic suparat: ce tot aia cu salarii mari ma? sau cu pile? mai terminati cu miturile astea! eu lucrez in cubic, da’ stiti cati ani de scoala am? 18 ani, cu bani cheltuiti prin facultati si masteruri

  Taci draq ca sa observat cat de mult esti experimentat, ca habar nu ai nici acuma ce se afla intr-un magazin mobil, de fiecare data cand se suna la call center ni se spunea sa trimitem nu stiu ce foaia sa o scanam si sa o trimitem. Toti sunteti rompetrolisti ultima spitza din rompetrol si acuma v-ati vazut cu sacii in caruta? Nu stiti sa legati 2 cuvinte cu tot cu facultatile voastre de 18 ani! sa nu imi spui ca ai facutla “Oxford” ca nu te cred. Stati in cubic si va plimbati degeaba prin el, daca aveti o coala in mana sustine-ti ca “aveti treaba”!

 • revolta

  MA CAC PE TOT CUBICUL DE LA PARTER PANA LA ETJ 3 SI INAPOI !!!

 • ?

  de ce sa se termine frate treptat? daca e sa se termine de ce nu se termina brusc? nu gandesti? normal ca se fac eforturi sa fie bine. dar, ramane cum am stabilit da? va primiti banii si dupa va dati demisia, da? ca doar nu ramaneti sa lucrati la cineva pentru care nu aveti respect, ca sa nu va citez pe voi ce le faceti…

 • cubic

  te asteptam!

 • huligans

  Asta si vrem Mihaela sa nu mai colaboreze nimeni cu voi pt ca sunteti niste infractori cu “acte”..vreti pe toti sa ii “pacaliti” sa ii manipulati, uite ca a venit vremea sa iesim in strada sa spunem adevarul despre Mic.ro, era bine cand noi stateam in “cocioabele de masini” si ne injura lumea “iar nu aveti ma nimica in saraciile astea” si voi statea-ti la caldura cu tigara pe buze si cafea in mana?roata intotdeauna e rotunda!

 • hulala

  bai huligans, daca tot stai la calculator, fa-ti frate cv-ul! treci mai departe, nu te oftica pe cei ce-si iau banii.

 • Anonymous

  e adevarat sau face misto? a mai verificat cinva cardu? la mine nu a intrat nimic :((

 • revolta

  cubic : tu ce faci aici defapt , ii iei apararea lu mihaela serban ? sau mi se pare ? vrei avansare ??? AI NASUL MARO !

 • cubic

  sa ma lingi tu pe nasul maro!

 • saracu cubic

  saracu cubic… l-ai prins!

 • huligans

  hulala : stai linistit ca cv-ul meu e pus pe site-urile e jobs si best jobs de mult asa ca nu iti face tu pbl pt mine, eu zic sa iti rezolvi tu problemele dupaia sa te uiti la alti!
  @ revolta – nu il mai baga in seama pe cubic ca e terminat care nu are ce face, crede ca el se “distreaza”

 • Mihaela Serban

  Dupa cum ati observat si dumneavoastra, in ultima vreme au fost anumite probleme cu furnizorii. Vestea buna este ca in luna decembrie si inceputul lui ianuarie s-au facut platile necesare astfel ca in scurt timp lucrurile vor reveni la normal.

  Nemultumirea dumneavoastra pentru neprimirea salariilor este justificata, insa trebuie sa stiti ca pentru ca firma sa mearga in continuare era necesar sa prioritizam cheltuielile, astfel ca incepand de astazi, dupa ce s-a solutionat problema principala (furnizorii), ne vom ocupa si de celelalte situatii care pana acum au fost considerate secundare.

 • cubic1

  da voi de unde scrieti? sunteti la serviciu si aveti net? nu cred…de cat timp stati acasa si frecati menta? rusine! si acum vreti somaj. cautati va de lucru.

 • Daniel

  Nu vreau sa dezbin de pe nimeni.Si lucrez pe magazinele fixe.Doar mi-am exprimat punctul de vedere.Am auzit insa un zvon,nu stiu cat de adevarat ar fi.S-ar putea ca in cursul zilei de astazi sau maine,sa fie livrati ceva bani.Am inteles de la un alt baiat cu care am vorbit,ca magazinul lui a fost inchis si urma ca azi sa fie iar deschis.S-ar fi platit chiria acelui magazin.Repet,nu este nimic sigur,DOAR un ZVON pe care l-am auzit.
  Pentru cel care organizeaza protestul,sidicat_angajati,nu te mai lamenta atat,nu tin de nici un fel cu firma,imi vreau doar drepturile contractuale respectate.In rest,fiecare cu caciula lui 🙂

 • Anonymous

  mi-e foameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

 • eu

  @huligans – ai CV-ul pe mai multe site-uri insa nu te suna nimeni…nu? ti-ai pus intrebarea “De ce?” ? :)))))

 • Daniel

  Daca maine,cand voi trece pe la cubic,voi vedea cu adevarat un manifest,am promisiunea unui coleg,care lucreaza la MoneyChannel,ca va face tot posibilul sa trimita o echipa de filmare.REPET,doar daca sunteti demni de luat in seamna(dupa umila mea parere) voi incerca sa apelez la serviciul prietenului meu.Poate nu este o televiziune mare,dar tot ar fi ceva.

 • nero

  ba cubic daca te fute grija scriu de la un prieten care are bani sa-si plateasca net-ul;cat despre tine sa dea dumnezeu ca 3000 de asistenti sa aiba diarie si sa se cace in gura ta si a lu mata aia care te-a facut cu capu in colturi(doar esti cubic)

 • eu

  doar atat stiti, sa va plangeti la televiziune ca nu aveti ce manca! mergeti mah la miting daca vreti “sa traiti bine” sau puneti mana si mai cititi “niste almanahe” ca sunteti praf la partea de limba romana. nici eu nu sunt perfect dar macar nu’s penibil ca voi!

  ceilalti, nu vedeti ca acesti “protectori” vor sa faca business-uri pe spatele vostru? nu vedeti ca vor sa primeasca banii din cotizatii???

  @sindicatule, nu mi-ai raspuns la intrebare!? cate adeziuni ai? ai inceput sa folosesti si degetele de la picioare???

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  Ce pot sa-ti raspund?
  Cine esti?
  Ce problema ai tu?

 • o bacanita

  Am incercat cardul de mai multe ori si nu a intrat nimic, cedi mergem la miting!!!!!!

 • gaby

  nu stiu daca cei care pretind ca sunt din cubic,chiar sunt.nu ii inteleg nici pe cei care injura tot cubicul.sunt cateva persoane cu care am vb in timp la telefon{din cubic},care chiar isi dadeau interesul si ne rezolvau toate problemele.nu inteleg de ce trebuie sa va certati intre voi.cei din cubic ,daca stiti ceva sigur despre firma asta, macar sa ne spuneti si noua.daca ati fi ajuns in situatia noastra{eu maine trebuie sa ma imprumut de bani ca sa imi iau cartela de metrou sa vin la cubic}cred ca ati fi iesit si voi in strada.sa nu credeti ca iesit de placere.iesim ca suntem disperati.pt cei care vor veni maine la cubic,nu mergem la scandal,mergem sa protestam,daca stiti ce inseamna{unii}.si cu ce scrie MIHAELA SERBAN pe aici,stati linistiti ca nu este ea.daca se bagau banii primeam mail la munca.ne vedem maine.

 • Leo...MM

  haide ti sa fim mai respectuosi unii cu altii.toti vrem sa ne recuperam banii munciti sau cum spun unii “nemunciti”.nu suntem noi de vina ca am stat acasa.noi am fi vrut la munca nu acasa.acasa stai si cheltui banii.

 • Leo...MM

  sa nu uitam ca fiecare si-a adus contributia sa mearga bine MIC.RO, cel putin unii dintre noi.
  cred ca sunt putini cei care au venit la MIC.RO doar ca nu au ce face acasa.

 • Leo...MM

  oricum “diseara” sper sa “rezolvam” o parte din probleme !!!!

 • Leo...MM

  hai sa nu ne mai injuram ca la “usa cortului”. sa demonstram ca suntem oameni nu animale.
  sper ca exista intelegere la voi si putem purta niste discutii in care sa nu ne mai jignim intre noi

 • huligans

  @ eu: a si tu esti unul din cei care au 18 ani de facultati? Bha toti va dati destepti rotunzi etc, daca sunteti bacani inseamna ca gradele de cunostinte sunt medii, daca erati destepti lucrati undeva in alta parte unde chiar se cauta asa ceva! toti care lucreaza la firma asta MIC.RO suntem niste oameni medii de cultura generala! Mai ales cei care sunt in conducere. care ei trebuiau sa fie “asi’ pe retail. Dar daca ei vin Rompetrol, ce treaba sa aiba cu Retail-ul!

 • Anonymous

  stie cineva daca au intrat bani

 • huligans

  @ Leo = eu sper sa nu te sucesti la 180 grade ca asta ar insemna ca esti un las, si esti unul din cei care doar comenteaza ca altceva nu are ce face, stiu ca diseara la 18 te vei duce la cubic, eu zic indiferent ce ti-ar zice eu zic ca maine sa se tina acest miting.

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  Pot sa-ti spun ca Mihaela Serban citeste ce scrie aici,nu pot sa-ti spun sigur daca si scrie aici

 • Leo...MM

  stai linistit ca nu ma sucesc
  o sa ma “zbat” asa cum am zis.. pt mine si pt voi.

 • Leo...MM

  iar ca raspuns cu mersul la miting… cine a “pornit” mitingul !? stii ?!?!

 • Leo...MM

  daca stii cine atunci banuiesc ca ai si raspunsul

 • huligans

  parerea mea ar fi fost, sa nu se duca diseara nimeni la sedinta, pt ca asta e o chestie parsiveasca, gandeste-te daca nu se facea maine nimica, te mai chema diseara? raspunsul este nu si in mintea lor era “lasa-i ca daca i-am tinut pana acuma, mai pot sta si de acum incolo”.

 • Leo...MM

  daca vrei vb mai multe pe mess

 • huligans

  nu ai fost numai tu! au fost mai multi pe langa tine, ca ai vb tu mai mult asta e partea a 2 a!

 • Anonymous

  ia id de la sindicat

 • huligans

  ia id de la sindicat!

 • salarii

  Cu siguranta daca se virau astazi 25% , era un mail facut oficial de Callcenter, Mihaela sau Oana catre magazine. Cineva isi bate joc de naivii/credulii care mai citesc pe aici din pacate. Dus cu apa rece 🙂

 • cubic

  nu s-a dat niciun ban. cu siguranta anuntau oficial pe mail. o sa ne luam banii sigur dar mai dureaza.

 • eu

  normal ca-i luam! daca se hotara ceva pentru faliment nu se mai pastrau atatia oameni, atat in bucuresti cat si in provincie! business-ul asta va merge mai departe, sunt sigur de asta! dar cu cine sa vorbesti?

 • Anonymous

  1.Daca veti veni la Cubic veti crea o imagine neplacuta companiei si pe termen lung vom avea de pierdud cu totii. 2.Ce vor zice furnizorii? Nimeni nu va mai avea incredere sa mai colaboreze cu noi. 3.Ce vor spune detinatorii de spatii? Cine va mai dori sa inchirieze companiei Mic.ro? Clientii vor rade si nu vor mai intra niciodata la noi in firma.

  1.Nu avem ce imagine neplacuta sa creem, deoarece deja MIC.RO are o imagine foarte patata in fata tuturor.
  2.La cum ne-am platit datoriile catre ei nu mai conteaza. Oricum nu ne vor mai da marfa.
  3.Nu s-au platit chiriile.Cine mai e idiot sa ne inchirieze spatiul stiind ca nu v-a primii banii????
  4.Oricum clientii rad cand trec prin fata unui MIC.RO. Nu degeaba ne-au poreclit NiMIC.RO

 • salarii

  Asa zic si eu vis-a-vis de salarii, cred ca trebuie sa privim lucurile un pic diferit, nici eu nu am chiria platita sau facturile insa am mai trecut printr-o experienta asemenatoare intr-o alta companie…pana la urma lucrurile au revenit la normal si pot sa zic ca am ”suferit” mai bine de jumatate de an cu intarzierea salariilor sau a bonurilor de masa (ce e drept aveam pt ce sa astept,era o suma mult mai mare), problema nu este la angajatii din cubic care sunt in aceiasi situatie ca si noi din magazine, problema majora o au cei cu putere de decizie si care au luat deciziile gresite in anumite momente, o sa imi ziceti sau o sa ma injurati cum e si normal sau obisnuit pe aici… ca vb aia ”ce vina avem noi?” .Nu, normal ca nu avem nici o vina insa suntem prinsi intr-un conflict…Eu daca as fi Patriciu nu mi-as strica imaginea in halul asta ci as cauta o cale sa imi protejez statutul, cred ca asta face si el acum… Doamne Ajuta!

 • bacan vechi

  leo a fost mereu cu noi nu se va razgandi nici o clipa, avem incredere in tine cei care te stiu de demult stiu sigur asta, oricum maine la cubic toata LUMEA!!!!! serios asa nu se mai poate, oricum de pierdut nu mai avem ce asa ca trebuie sa ne fecem dreptate cumva,sal colegi.

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  Am mai spus si repet,”Nu avem nimic cu cei care lucreaza in cubic,noi avem cu cei din conducere care iau deciziile,cu cei care administreaza firma”.rog pe cei din cubic sa nu mai creada ca sunt atat de importanti incat sa-i injuram pe ei

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  Trebuie sa ne multumiti voi cei din cubic ca facem ceva in privinta acestor probleme,ca avem capacitatea sa ne mobilizam.Ziua de maine va aduce multe benefici celor angajati la micro atat celor din magazine cat si celor care sunt la birouri.

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  Si noi cei care lucram in magazine mai avem ceva care observ ca lipseste celor care spun ca sunt la birouri”DEMNITATE,CURAJ”

 • cubic

  pe cine crezi ca gasiti in cubic? pe cei care iau decizii?

 • mf ......

  colegi m-am uitat acum pe card si nimic,maine mai vin 3 fete la cubic,ne-am saturat de atatea promisiuni si minciuni.

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  Credeam ca la cubic sunt oameni pregatiti,ce pot sa-ti explic eu in momentul in care tu nu ai inteles nimic

 • revolta

  nu va lasa-ti pacaliti ca au fost virati o parte din bani , ca nu e asa , si chiar daca a fost , noi nu am muncit doar 25% sau 50 %

 • Anonymous

  Pentru Mihaela Serban in caz ca nu stiati:

  1. Daca veti veni la Cubic veti crea o imagine neplacuta companiei si pe termen lung vom avea de pierdud cu totii. 2.Ce vor zice furnizorii? Nimeni nu va mai avea incredere sa mai colaboreze cu noi. 3.Ce vor spune detinatorii de spatii? Cine va mai dori sa inchirieze companiei Mic.ro? Clientii vor rade si nu vor mai intra niciodata la noi in firma.
  Am ajuns intr-o situatie dificila, insa aveti garantia mea ca in curand lucrurile se vor imbunatati. Astazi a fost livrata prima transa din salariu, marti vor mai intra 50% iar vinerea viitoare restul de 25%.

  1.Compania are deja o imagine proasta.
  2.furnizorii nu mai au incredere sa colaboreze cu noi pentru ca nu au fost platiti, nu pentru ca ne cerem noi drepturile.
  3.Proprietarii de spatii nu mai vor sa inchirieze deorece stiu ca nu vor primii banii si nu sant atat de idioti sa-si dea spatiile gratis la MIC.RO.
  4.Clientii deja rad de noi si ne-au poreclit NiMIC.RO

 • eu

  imaginea proasta este facuta de voi, cei care vorbiti de rau compania care v-a angajat! mai aveti tupeul sa comentati?

 • o bacamita fara bani

  adika principala voastra problema erau in primul rand furnizorii nu?
  SA VA FIE RUSINE ZAU ASA PARCA FIRMA ZICEA CA NOI SALARIATII SUNT PRIORITARI…………..
  RUSINEEEEEEEEEEEE………………………
  MAINE E O ZI MARE……………DE TOT
  O SA VEDETI VOI CINE ESTE MAI IMPORTANT………….
  DATORITA NOUA CEI DIN MAGAZINE AVETI VOI SALARII SA STITI…………..
  RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE…………….
  ABIA ASTEPT SA VA VAD FETELE MAINE SA VEDETI CA DEGEABA STAI IN CUBIC…….PT ESTI IN ACEIASI OALA CU NOI………………
  DAR VOI NU SUNTETI UNITI CU NOI VOI SUNTETI NISTE LASI RAU DE TOT…………….SUNTETI NISTE LINGUSITORI CU PILE……………..

 • o bacamita fara bani

  adika principala voastra problema erau in primul rand furnizorii nu?
  SA VA FIE RUSINE ZAU ASA PARCA FIRMA ZICEA CA NOI SALARIATII SUNT PRIORITARI.
  RUSINEEEEEEEEEEEE.
  MAINE E O ZI MARE..DE TOT
  O SA VEDETI VOI CINE ESTE MAI IMPORTANT………….
  DATORITA NOUA CEI DIN MAGAZINE AVETI VOI SALARII SA STITI..
  RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE…………….
  ABIA ASTEPT SA VA VAD FETELE MAINE SA VEDETI CA DEGEABA STAI IN CUBIC.PT ESTI IN ACEIASI OALA CU NOI…
  DAR VOI NU SUNTETI UNITI CU NOI VOI SUNTETI NISTE LASI RAU DE TOT..SUNTETI NISTE LINGUSITORI CU PILE……………..

 • o bacamita fara bani

  DE CE SA NU VENIM LA CUBIC…………..ORICUM MIC.RO E IN FALIMENT,,,,,,,,,,,,,,,,,SE DESFIINTEAZA TOT…………
  CE GLUMA CU FURNIZORII……………..

 • bacanu' bucuresti

  Nu stiu de ce unii intra in polemici cu persoane care nu cauta decat sa dezinformeze si sa dezbine aceasta actiune,justificata de altfel a angajatilor,care s-au saturat sa fie dusi de nas de foarte mult timp.
  Important este sa nu ne pierdem motivatia si sa facem ceea ce ne-am propus si anume sa ne cerem drepturile.Ceea ce nu inteleg este faptul ca cei din cubic,in ciuda faptului ca sunt in aceeasi situatie cu noi “pleava” firmei,continua sa dea termene limita de virare a salariilor,respectiv a bonurilor,cunoscand foarte bine situatia financiara in care se afla Mic.ro. Cred ca motivul e lesne de inteles:
  -una e sa astepti un salariu de 800 lei si alta e sa astepti un salariu de 2-3-4 ori mai mare decat a unui asistent
  -nu vor mai avea sansa sa ocupe posturi de conducere in alta firma tinand cont de evolutia firmei sub managementul lor.
  Nu mai deviati de la subiect si lasati injuriile si acuzatiile pentru momentul unei confruntari directe.
  Deci concluzia este una: maine mergem sa ne cerem drepturile.

 • no bine

  no bine, da’ dupa ce va luati banii va dati demisia, ok?

 • salarii

  @ no bine …George, tu esti mah? :))))))

 • Bacanita din Constanta

  Bravo pentru cei care lupta pentru drepturile lor..Regret sincer ca nu sunt din Bucuresti pentru ca as fi venit cu siguranta.Eu cred ca ar trebui sa luptam cinstit nu sa ne injosim ca anumite persoane de pe aici. Exista legi care ne dau toate drepturile sa strigam ca ne vrem banii. Sper sa nu fie incidente maine si sa le demonstram snobilor din cubic ca sunt mai cu scoala decat ei cu “18 ani de scoala”. Va sustin chiar daca nu sunt acolo si ar trenui sa ne unim toti…dar daca nu se poate macar moi care avem capul pe umeri sa nu-i lasam sa ne dezbine. Multa bafta maine!!!

 • Bacanita din Constanta

  Imi cer scuze pentru greseli dar se pare ca nervii m-au facut neatenta.

  Rectific:

  Bravo pentru cei care lupta pentru drepturile lor..Regret sincer ca nu sunt din Bucuresti pentru ca as fi venit cu siguranta.Eu cred ca ar trebui sa luptam cinstit nu sa ne injosim ca anumite persoane de pe aici. Exista legi care ne dau toate drepturile sa strigam ca ne vrem banii. Sper sa nu fie incidente maine si sa le demonstram snobilor din Cubic ca suntem mai cu scoala decat cei cu “18 ani de scoala”. Va sustin chiar daca nu sunt acolo si ar trenui sa ne unim toti…dar daca nu se poate macar noi care avem capul pe umeri sa nu-i lasam sa ne dezbine. Multa bafta maine!!!

 • neo

  @hm
  Daca o tine in ritmul asta, in 2 saptamani maxim pregateste inca o pagina noua :))
  in 7 ore 150 posturi. Nici daca ii plateai nu gaseai atitia postatori. Se vede clar ca oameni sunt nemultumiti si porniti.

 • noe

  cat castigi hm din asta? nu imparti si tu cu bacanii castigul?

 • blabla

  @bacanu`constanta: aceleasi lucruri… nu stiu nici ei nimic. se bucura ca le acceseaza linkurile curiosii si fac trafic.

 • X-ulescu

  Desteapta-te romane…Maine la cubic

 • B 106 MIC

  leo,romulus,tony… succes la negocieri in seara asta, suntem alaturi de voi in seara asta,daca puteti negocia salariul de 100% pentru maine ar fi perfect si aducetile aminte ca mai avem de luat si banii aceia opriti in fiecare luna(90 ron) pe care inca nu ia vazut nimeni….

 • B 106 MIC

  scuze k m-am repetat…

 • adina

  din pacate eu lucrez in cubic, si la fel ca toti ceilalti nu mi-am primit salariul si nici bonurile de masa. noroc cu mama care mi-a platit caminul unde stau si imi aduce mancare.

 • X -ulescu

  Tony nu uita mic.ro de partea ta

 • bacanu`constanta

  blabla..eu nu am accesat acele link-uri din curiozitate,de dragul traficului…le-am accesat in speranta ca poate voi afla si eu ceva despre soarta Mic.ro,despre salariul,bonurile si garantia mea….si cred ca si cei de aici tot din aceasta cauza…ca din partea cubic-ului sau reprezentantilor mercadia sigur nu vom afla ceva.

 • bacanu`constanta

  adina….noroc de parinti…ca deaia suntem mari,am facut scoli,vrem sa fim independenti….ca sa stam sa ne ajute parintii care si ei sunt vai de capul lor…base din salariu le-a taiat,medicamente cu pumnul au de luat…..traieste

 • X-ulesc

  Noroc cu parintii tai…. adina

 • Anonymous

  ce tot vorbeste acolo mihaela serban?mai bine sa taca din gura pentru ca ea a spus ca s-au achitat bonurile si ca le vom primi si nu am primit decat intelegeri din partea lor…SA-TI FIE RUSINE MIHAELA SERBAN mai vrei sa intri si in sindicat pentru ce?ca sa ne minti de fiecare data?oricum v-ati facut o imagine proasta si furnizorii oricum si-au facut o PARERE FOARTE PROASTA despre MIC.RO…SA VA FIE RUSINEEEEEE PENTRU CA NE MINTITI IN ULTIMUL HAL SI NE DUCE-TI DE NAS,NE CONSIDERA-TI NISTE PROSTI CARE STAU IN MAGAZIN NUMAI SA VA PAZEASCA MARFA….RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE MIC.RO

 • luminita

  Nu dati cu pietre,voi credeti ca aia in cubic maine ne asteapta pe noi?De ce nu mergem in Mircea Eliade ca acolo au birouri patriciu si Ionescu?

  Zic si eu..

 • 1016

  Cu cei 25% nici intretinerea nu o putem plati ne da afara din casa …Dumneavoastra luati 25% din 20000 iar noi din 1000 sunteti multumiti ?

 • x-ulescu

  Cum ramane stabilit ? Maine mergem la cubic sa ne cerem drepturile ?

 • goe

  oral la toti !

 • sfat

  da de ce nu sunteti fratilor in pietele din Bucuresti sa va incalziti pentru maine? plecati si voi: 2 in Piata si 2 ramaneti aici sa postati sub diferite pseudonime. poate intra si banii pana va intoarceti.

 • revolta

  A INTRAT ACEASTA PARTE DIN SALARIU MENTIONATA DE STIMABILA MIHAELA ? CEI 25% ? EU NU AM PRIMIT NIMIC ! EXISTA CINEVA CARE A PRIMIT CEI 25 % ?? SAU A FOST UN ANUNT ASEMANATOR CU CEL PENTRU BONURI ?

 • sieu

  @1016: salarii egale! salarii egale! salarii egale! eu vreu sa am salariu egal cu al andreei esca!

 • B 106 MIC

  cred ca cei 25% nu imi ajunge sa imi iau nici abonament la metrou nu mai zic si de r.a.t.b.,maine vor fi prezenti cel putin 100 de persoane, SA SE RESPECTE CONTRACTUL DE MUNCA DE ASTA E FACUT(LEGEA)

 • B 106 MIC

  ce r.a.t.b. ajunge pana acolo? ca nu am bani de metrou doar lucrez la mic.ro

 • B 106 MIC

  Londra – cer noros, Paris – cer senin, Bucuresti – cer demisia…

 • alt bacan nemultumit

  sa ni se dea banii datorati + garantie + bonuri si in secunda 2 imi dau demisia ca nu am de gandt sa mai stau in cacatul asta…

 • ma

  e ceva concret>? vine maine cineva la cubic?

 • huligans

  da…maine ramane stabilit la 10 la Pipera si la 10:30 la cubic!

 • ma

  nenea iancule , imprumuta-te si tu 5 lei sa ajungi la cubic ca maine ne cerem drepturile salariale

 • eu

  cere nenea iancule la cineva si la cubic o sa ti-i dea pulea :)))))
  o sa vin si eu, de curiozitate si o sa inregistrez tot, sa vad daca sunteti atat de destepti sa ma recunoasteti! hai sa va vad maine! vreau sa vad cati se strang, sunt atat de curios de nu mai pot!
  si…asa cum zicea cineva mai sus, poate dupa ce va luati salariile, va dati si demisia :)))

 • preaviz

  acum am fost la banca nu au bagat nimic in ceea ce o priveste pe Mihaeala Serban nu mai minti nenorocita naibii tu probabiul ti-ai luat salariul si ii minti pe toti ca s-au bagat,primul stalp al tau sa fie data viitoare cand te urci intr-o masina

 • eu

  preavizule, calmeaza-te taica! iti dau un extraveral?

  creadeam ca tu ai ceva mai mult creier decat cei de mai sus! crezi ca Mihaela Serban nu are altceva de facut decat sa scrie aici? ai grija cu blestemele…stii tu vb aceea “cine sapa groapa altuia…”…la fel este si cu blestemul.

 • Mihaela Serban

  Asa zisa ”Mihaela Serban” care a postat aici cu siguranta nu este adevarata Mihaela Serban, dupa cum vedeti site-ul permite inregistrarea oricui sub orice nume vrea! Nu mai puneti botul aiurea ca serios ma dezamagiti, sunt persoane carora le place sa vada ca va certati :))

 • Anonymous

  Fratilor…nu va mai agitati atata….daca intra macar vreo particica din salariu cu siguranta va anuntau colegii…se trimitea mail in retea in nici un caz nu se anunta aici pe forum.
  E vreun idiot(idioata) care se amuza pe tema asta si care vrea sa puna paie pe foc….cred ca tampita aia de Mihaela S nici macar nu isi pierde timpul sa posteze pe forum pe aici

 • Anonymous

  https://www.simplybucharest.ro/?p=7655 205 205 205
  Sant multi interesati ce se intampla in MIC.ro.

 • preaviz

  Pentru “eu” am scris ce am scris pentru adevarata Mihaela Serban si pentru persoana care a scris acel coment si eu stiu vorba cu groapa dar la cat ne-au sapat si inca ne sapa conducerea cred ca am dreptul spun ce vreau si sa belstem pe cine vreau

 • pentru hoti si lenesi

  pozele respective, arata ca mai au si o viata privat in care voi niste mucosi, jegosi, impertinenti, hoti si limbisti nu aveti dreptul sa intrati cu picioarele incaltate (nu aveti dreptul nici macar sa intrati). ei, desi, sunt sigur ca stiu cate ceva si din viata voastra ptivata nu s-au bagat. cu alte cuvinte sunteti niste imputiti. nu mai intru pe site asta unde toti cocalarii si jegosii hoti intra.

 • s4pho

  astia mint cu o nerusinare iesita din comun…..ce 25% din banii nu exista va urez succes celor care maine mergeti la cubic numai sa nu patiti ca mine eu am vrut sa ne intalnim mai multi din cta la itm dintre cei care am loat tzeapa de la mic.ro si ghicitzi cati am fost 3 pers…..penibil mai ales ca pe mail isi anuntau mai multzi prezenta…daca as avea cash as veni si eu la buc numai ca eu stau in banii mic.ro si mai stau si cu chirie…..bne k mi-am gasit alt job….traiask bestjobs……

 • huligans

  MAINE LA 10 METROU LA PIPERA SI LA 10:30 LA CUBIC…TOTI IN FATA LA CUBIC….

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  Maine la ora 10 la statia de metrou Pipera,la ora 10:30 in fata la Cubic

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  Referitor la bani am confirmarea primita de la Mihaela Serban ca nu au fost virati.Singura noastra sansa este sa fim uniti,sa ne cerem drepturile

 • realitate sau basm

  Sincer pe sefi nostri de duzina ii cam doare in cot de noi…daca ne anuntau realitatea din companie sunt sigur ca toti o intelegeam si nu ne mai agitam atata…REALITATEA e urmatoarea: 1 dupa cate stiti DM au furat de au rupt, prin urmatoarea metoda transfer de la fixe la mobile si invers, sa va spuna Razvan. 2 49% din mercadia a fost cumparata, iar investitoru o sa-i dea pe toti afara, asta e una din conditii. deci adio conducerea actuala. 3 e o chestiune de timp pana o sa inceapa activitatea. 4 ar fi fost o idee sa protestam, dar acum e deja prea tarziu, o sa ne facem mai mult rau. oricum decizia apartine fiecaruia. eu sincer am sa fiu maine la cubic sa vad ce se intampla.

  SEMNAT: UN BACAN BINE INFORMAT

 • sa fim seriosi

  Leo MM nu mai zice nimic?

 • de pe mobil

  tony, romulus, leo,

  Ce ati vorbit la negocieri? O dati la pace? Ce vi s-a promis?

 • revolta

  ce s-a vb la negocieri?

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  Am primit propunerea sa intram in sindicatul lor,au spus ca nu sunt impotriva manifestatiei noastre,dar nici nu se vor participa
  Noi nu cedam si mergem pana la capat

 • Mihaela Serban

  Dupa cum ati observat si dumneavoastra, in ultima vreme au fost anumite probleme cu furnizorii. Vestea buna este ca in luna decembrie si inceputul lui ianuarie s-au facut platile necesare astfel ca in scurt timp lucrurile vor reveni la normal.

  Nemultumirea dumneavoastra pentru neprimirea salariilor este justificata, insa trebuie sa stiti ca pentru ca firma sa mearga in continuare era necesar sa prioritizam cheltuielile, astfel ca incepand de astazi, dupa ce s-a solutionat problema principala (furnizorii); ne vom ocupa si de celelalte situatii care pana acum au fost considerate secundare.

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  Nu avem timp de negocieri,murim de foame in casa,bat bancile la usa,copii nu au ce manca

 • sa fim seriosi

  Si doar atat s-a discutat?

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  DA

 • Anonymous

  Au incercat sa ne sugereze ca nu este bine sa facem protest ca mai bine lasam pe ei sa negocieze prin sindicatul lor.Dar noi nu avem timp de negocieri,suntem disperati,fara bani

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  Au incercat sa ne sugereze ca nu este bine sa facem protest ca mai bine lasam pe ei sa negocieze prin sindicatul lor.Dar noi nu avem timp de negocieri,suntem disperati,fara bani

 • sa fim seriosi

  Ar fi frumos ca persoana care posteaza sub numele Mihaelei Serban sa nu isi mai bata joc de cei de pe forum…sunt unii care chiar cred ca M S posteaza, asa ca va rog sa dati dovada de maturitate si sa nu ne batem joc de cei naivi.

 • no name

  Sunt niste nesimtiti si-au batut joc de oameni..si nici bani nu i-am vazut la timp..eu am fost disponibilizat/a si acum trebuie sa astept sa imi dea bani cand vor ei.Au vrut si patriciu sa faca ceva si a facut CACATU PRAF. ne vrem bani si cei ce au de luat bonurile.

 • Andrei

  Doamne nu imi vine sa cred cum va tine sub papuc sugerandu-va mereu sa nu faceti protest. Daca nu le sariti in cap va vor manipula cum vor ei, si va vor amana pana va dati demisiile si gata.

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  Nu posteaza mihaela serban,sunt oameni care stiu doar sa faca haz de necaz,oameni care nu sunt responsabili de viata lor si a familiei lor

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  Noi nu renuntam la protest nici daca astazi primeam toti banii,luna viitoare eram in aceiasi situatie,trebuie sa fim fermi ,uniti si avem de castigat

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com:

  Va anunt ca datorita unor probleme de ultim moment protestul trebuie amanat pentru sambata la aceeasi ora

 • aiurea

  nu crede nimeni ce scriu toti fraieri protestul se va tine maine garantat

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  Sunt oameni care se cred destepti si cred ca este bine sa se distreze pe seama noastra.trebuie putina imaginatie sa aleaga si el un id

 • Leo MM

  Eu nu mai pot veni maine; am un interviu. Urati-mi succes!

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  Nu reusesc cei din cubic sa ne opreasca si crezi ca vei reusi tu postand aici cu id-ul sindcat?

 • Tomy

  Eu m-am stricat la stomac in seara asta si nu mai pot veni maine.

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  leo inca nu a ajuns acasa,am fost impreuna la Cubic

 • Daniel

  HAHAHAHAHA ! PROTESTATI CAND ? SAMBATA? CAND NU E NIMENI ? DESTEPTI BAIETI !

 • Adi (Pucioasa)

  s-a dat vreun termen s-a stabilit ceva in legatura cu salariile?

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  tony ai vrut sa spui,si nu posteaza ca nu mai are net,din lipsa de fonduri a fost taiat

 • catre HM

  @ te rugam baneaza ip-ul persoanei care scrie cu numele Mihaela Serban. Asta daca nu cumva este chiar unul din sindicat care vrea sa dea inapoi!

  Multumim!

 • remus

  Eu voi intra in sindicatul Mihaelei, in urma discutiilor de azi (cu argumente logice si corecte) eu am fost convins.

 • protest

  fi-ti siguri ca maine va fi prostestu…nu va lasa-ti influentati de toti fraierii care scriu…cn nu vine inseamna k nu duce lipsa de bani…si dak nu se intampla asta maine……o sa faca ce vor din noi….asa k …maine la 10 sa fi-ti la cubic…eu mai vin cu vreo 5 persoane;)

 • bacan vechi

  maine ziua cea mare, a fost o minciuna si o nesimtire pentru cine a scris ceva de 25% din salariu, oricum se va face dreptate, astazi am fost la I.T.M. (inspectoratul teritorial al muncii), am facut reclamatie(am inaintat dosarul)saptamana viitoare voi avea un raspuns dupa ce cei de le I.T.M. se vor interesa de situatie……

  Ar trebui sa faceti toti acest lucru daca va vreti bani cuveniti de drept, nu va trebuie decat o copie a CONTRACTULUI DE MUNCA pentru a verifica nr de inregistrare si sa vada conditiile puse da angajat si angajator, din cate am inteles au zis ca se vor interesa prima oara la banca daca sau virat banii pe data de 11 ale lunii(asa este trecut in contract) si daca cumva sau dat bani in fractii noi am fost deacord printr-o cerere scrisa, o sa dea astia cu ei de pamant cand o sa vada atatea neregularitati, ideea este sa va duceti cat mai repede acolo daca vreti sa aveti banutii mai repede si toti odata.

  va salut dragi colegi, o seara buna ne vedem maine.

 • Anonymous

  Adi (Pucioasa):
  January 19th, 2012 at 21:23

  s-a dat vreun termen s-a stabilit ceva in legatura cu salariile?

 • Daniel

  @remus: Cu ce te-au convins? De salarii au spus ceva ?Cand voi incepe sa ne plateasca?

 • remus

  cine vrea mai multe detalii, vom vorbi pe mess, veti vedea ca cel mai bine este sa intram la ei in sindicat

 • mmm

  cik pe 27 dar cn stie….in conditiile in care pe 11 iar trebuie sa luam bani;)….cred k ii vom lua prin aprilie:)))

 • gigig

  sigur intram la ei in sindikt=))..doamne knd va vad asa fricosi de asta se duce tara asta de rapa pt k nu stiti sa va aparati drepturile;)

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  Nu inteleg persoanele care scriu de dragul de a se afla in treaba.Incearca sa fi mai creativ si daca vrei sa-mi scri numele,macar sa fie real

 • huligans

  Maine la ora 10 la statia de metrou PIPERA!!!!! Hai sa fim cati mai multi sa ne putem recupera banii!

 • remus

  astept pe cei interesat sa discutam mai multe la id-ul de mess:

  sunt_un_mare_las@yahoo.com

  va sfatuiesc sa nu va duceti la protest maine.

  in urma sedintei de azi eu am luat decizia sa nu ma mai duc

 • B 106 MIC

  sa nu luati in considerare daca scrie cinava ci id-ul lui leo sau al lui toni pentru ca nu este asa, am vorbit cu leo acul la telefon si nici nu a ajuns acasa, va fi acolo cu siguranta si aia care sa da drept falsii nostri colegi nu-i bagati in seama leo va ajunge in 20 min si va demonstra asta, deci maine la cubic la ora 10

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  Maine la ora 10 noi vom fi in pipera si la 10:30 la cubic

 • huligans

  Daca voi nu mergeti, nici eu nu ma mai duc! Stau acasa si dorm ca porcul.

 • kgjg

  remus eu zic sa taci….sau esti cineva din cubic si tie frik?:))….dak u nu ai nevoie de bani…eu una am nevoie…si sunt alte persoane care nu au bani nici de cartela..asa k vb decat in numele tau;)

 • huligans

  ai putea sa nu mai copiezi numele… ca iti iau familia in pula muistule

 • PLUTA

  BAAAI, DA CHIAR NICI UNUL NU MERGE LA PROTESTE IN PIATA UNIVERSITATII??? SI VA PLANGETI TOATA ZIUA! LASILOR. LA FEL MERGETI SI MAINE. FLAMANZILOR! URLATI DUPA 20 DE BONURI SI 800 DE LEI SI STATI PE NET TOATA ZIUA… VAI DE CAPUL VOSTRU! DACA ERA DUPA VOI TRAIAM SUB COMUNISM SI ACUM!

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  @hm putem scapa de idiotul asta care scrie sub diferite id-uri?

 • B 106 MIC

  nimeni nu se schimba la 180 grade toti colegi vor fi acolo,

  ce se intampla cu cei ce se dau drept colegi nostri au fost pusi de cei de sus sa se de adrept bacani, au morcovul, maine la cubic fara doar si poate toti vom fi stati linistiti ca prea greu sa ne intoarceti acum.

 • sedinta

  Cica au fost chemati astia din sindicat la o sedinta.astept telefon…sar putea ca protestu sa se amane:(

 • sa fim seriosi

  Ar fi foarte frumos ca HM sa poate face in asa fel incat sa fie un user pe id, logat frumos si gata, sa numai apara conflicte

 • B 106 MIC

  cred ca maine ma duc daca mai am timpdupa protest si eu sau cel tarziu luni la I.T.M ati vazut ce a spus (BACAN VECHI), e o idee excelenta m-am gandit la asta dar nu stiam sigur

 • LASILOR

  LASILOR!LASILOR!LASILOR!LASILOR!LASILOR!LASILOR!LASILOR!LASILOR!LASILOR!LASILOR!LASILOR!LASILOR!LASILOR!LASILOR!LASILOR!LASILOR!LASILOR!LASILOR!LASILOR!LASILOR!LASILOR!LASILOR!LASILOR!LASILOR!LASILOR!LASILOR!LASILOR!LASILOR!LASILOR!LASILOR!LASILOR!LASILOR!LASILOR!LASILOR!LASILOR!LASILOR!LASILOR!LASILOR!LASILOR!LASILOR!LASILOR!LASILOR!LASILOR!LASILOR!

  HM E IN PIATA, LA PROTESTE!

 • lory

  din cate am auzit sunt o groaza de dosare la I.T.M…km greu sa l;e rezolve

 • huligans

  de unde stii tu lory!?

 • B 106 MIC

  hm fa ceva te rugam sa nu se mai puna idiotii astia cu id-uri false chiar acum s-au gasit, “”mai faceti si voi ceva nou ca suntem plictisiti de acele-si faze FARSORILOR””

 • Costin Dobre

  Se poate sa scrieti si nume daca tot sunteti nemultumiti, sunt un bacan de pe mobil si sunt la fel de nemultumit ca si voi de intarzierea salariilor,dar trebuie sa ne gandim si la oamenii din cubic (HR, Conta, DM si altii). Am fost de mai multe ori la cubic de la 1 decembrie pana acum si acolo toata lumea munceste de dimineata de la 9 pana seara la minim 6 si sincer,nu cred ca si-au luat salariile. Ei se lupta pentru ei,dar se gandesc ca daca mobilele si fixele se inchid odata cu noi vor fi si ei dati afara deoarece nu mai au pentru cine lucra.

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  Sunt persoane care nu au curaj si asa stiu ei sa se manifeste.Noi suntem oameni responsabili si mergem pana la capat.
  Vrem banii,bonurile,sa stim care este soarta noastra in firma asta,sa primim respctul cuvenit pentru munca noastra

 • B 106 MIC

  FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!FARSORILOR!

 • huligans

  @ Costin Dobre – interventia ta nu ne intereseaza! crede-ma, si nici daca si-a luat sau nu Cubicul bani, pe noi ne intereseaza de noi! intelegi?

 • lory

  sunt de un an in mic.ro…mi-am facut prieteni..unii si-au dat demisia altii nu…si mi-au spus ca sau dus la ITM…dar pana acum nimic…

 • huligans

  Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!Sunt un huligan!

 • huligans

  si lucrezi in mic.ro in buc? sa stim daca te asteptam la miting:)

 • B 106 MIC

  BA care PLM scie in locul meu clar nu are curaj sa se arate ca e k si mort

 • B 106 MIC:

  b mic de mana, B MARE DE MANA, b mic de tipar, B MARE DE TIPAR
  b mic de mana, B MARE DE MANA, b mic de tipar, B MARE DE TIPAR
  b mic de mana, B MARE DE MANA, b mic de tipar, B MARE DE TIPAR
  b mic de mana, B MARE DE MANA, b mic de tipar, B MARE DE TIPAR
  b mic de mana, B MARE DE MANA, b mic de tipar, B MARE DE TIPAR
  b mic de mana, B MARE DE MANA, b mic de tipar, B MARE DE TIPAR
  b mic de mana, B MARE DE MANA, b mic de tipar, B MARE DE TIPAR
  b mic de mana, B MARE DE MANA, b mic de tipar, B MARE DE TIPAR
  b mic de mana, B MARE DE MANA, b mic de tipar, B MARE DE TIPAR
  b mic de mana, B MARE DE MANA, b mic de tipar, B MARE DE TIPAR
  b mic de mana, B MARE DE MANA, b mic de tipar, B MARE DE TIPAR
  b mic de mana, B MARE DE MANA, b mic de tipar, B MARE DE TIPAR

 • B 106 MIC

  cred ca nu sti cine sunt daca scri in locul meu altfel te-ai fi razgandit,oricum colegi maine la cubic

 • lory

  da sunt din buc….pnm..am primit un tel acum:(…si cik au fost chemati astia de pe mobile la cubic…si dm-ul lor le-ar fi spus sa nu se duca acolo k sigur sigur baga banii pe 27…si pe sect 4 la fel….nu vine mai nimeni..:|….deci cred k o sa fim vreo 10 pers:-j

 • B 106 MIC

  lory, hai linistita ca vom fi 15!

 • lory

  :)))) poate stai..nu hai:)))

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  eu am fost la cubic
  daca vrei sa intrebi ceva te rog sa ma intrebi pe mine

 • huligans

  te asigur eu ca o sa fim mult mai multi 😉

 • lory

  n-am ce:)…ca stiu tot…poti s anegi ca nu a fost sedinta cu mobilele?

 • balamuc

  Bai, e ca la balamuc aici!

 • huligans

  lory au fosy decat 4 pers la cubic:P

 • B 106 MIC

  ma de ce scri tu in locul meu habar nu am dar se vede ca esti un mare prost daca tiai ales id-ul asta pentru ca nu te duce capul sa iti faci unul propriu si lory stai linistita k maine vom fi cel putin 100 dupa calculele noastre o sa vezi.

 • mic.roamarat

  si ce sa discutat la sedinta sau ce a fost sindicat??

 • lory

  deci..barbasu la o fosta colega a fost…acolo..nu mint cu nimic…nu as avea dc;):)

 • lory

  si 100 de pers…e putin….se lasa manipulati:-j

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  Eu am fost,si am discutat doar de oferta facuta de ei de a adera si noi la sindicatul facut de i si au incercat sa ne sugereze sa nu facem maine miting.
  Si am fost 5 persoane acolo

 • B 106 MIC

  colegi nu va lasati intimidati de acest pacalici ce copie id-urile noastre, maine vom fi in numar mare, nu aveti nimic de perdut, avem doar de castigat, sa ne descarcam pentru ca suntem plini cu minciunile si promisiunile lor singura posibilitate de a ne recupera ce este al nostru de drept.

 • mic.roamarat

  bvvvvvvvvvvvvvvvv sa ne mentinem pe poziti nu are rost sa cedam acum

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  te rog sa-mi spui care au fost persoanele din cubic care au participat la intalnirea cu noi

 • et. 2

  pentru huligans,

  daca tie nu iti pasa de cei simpli, din cubic, lor de ce le-ar pasa de tine? si mai cereti sa va si sustina? rusine!!!!!

 • lory

  frate..cred k esti batut in cap….ori eu ori u mintim si eu n-am cum;)…au fost cei care au lucrat pe mobile;)

 • B 106 MIC

  sunt un mare prost si sug cariciu

 • gigi kent

  Fostilor BACANI care vor sa mergem maine la cubic voi stiti cati sunteti sau suntem de pe MM-uri???
  eu cred ca 90% sunt colegi de pe MOBILE
  eu creD ca maine o sa fie max. 20 de oameni …dar hai sa NE vedem….
  NE VEDEM MAINE

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  eu lucrez pe mobile si am fost la cubic in aceasta seara,si te rog sa-mi spui ce persoane din cubic au discutat cu noi?

 • pt lory

  ala te intreaba cine au fost reprezentantii managementului

 • ARISTOTEL

  Spuneti-ne cine a participat de la “ei” la intalnirea de astazi??

 • B 106 MIC

  ne vedem maine dimineata colegi, daca mai scrie cinava cu id-ul meu de acum incolo nu voi fi eu acela, lui LEO…MM nu ii merge netul si de aceea nu a intrat tot incearca de jumatate de ora sa se conecteze, va doresc NOAPTE BUNA, pe maine la 10/cubic

 • lory

  am inteles…;)….asta nu mi s-a informat;)oricum au fost district manageri;)

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  sa fiu pe intelesul tau,CE SEFI AU PARTICIPAT LA INTALNIRE?

 • BLA BLA BLA

  pentru huligans,
  NU MAI INJURA ASA
  noi astia destepti stim cine injura asa…

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  la intalnire nu a fost DM,au fost Manageri

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  cum poti sa-mi spui mie ce am discutat acolo cand eu am fost cel care a vorbit din partea bacanilor

 • Leo MM

  In sfarist am reusit sa intru pe net.

  Am reusit sa mai obtin confirmarea de la inca 6 colegi care vor veni maine.

 • ARISTOTEL

  Cum v-au convocat? pe telefon, va stiau?
  Cine a fost acolo din conducere?

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  e jale mare frate aici,deja se dau drept nevestele la cei care au fost la cubic

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  va spun eu,Mihai Torceanu si Mihaela Serban

 • Anonymous

  et 2. eu nu am cerut sa ma sustina CUBICUL, ca oricum ei sunt paraleli cu viatza!!! ei tac din gura ca daca ii ia la bani marunti toti zboara de acolo:)

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  si nu am discutat de bani,pentru ca nici ei nu stiu nimic,singura discutie legata de bani a fost cand a confirmat ca nu ea a trimis mesaje aici,si ca a fost o farsa facuta de cineva cand a anuntat ca au virat 25%

 • lory

  du-te ca esti culmea…:-j ce importanta are…u crezi k eu am stat sa intreb cn kkt a fost?

 • un...

  L-ati invitat si pe stimabilul nostru coordonator, pardon sef, Georgescu? El nu ar trebuii sa lipseasca, caci ne este sef! S-au ati uitat de el, cand va facea numai “bine”?

 • B 106 MIC

  nu este leo colegi stati linistiti k el nu mai poate intra in seara asta dupa cum va spuneam mai sus deci B 106 MIC si LEO…MM va spune noapte buna inca o data ( na k ti-am facuto pacaliciule)

 • ARISTOTEL

  Sa va zic una tare: Nu exista niciun sindicat al lui Serban & Fernando.
  Hartiile pe care le semnati aveau pe a doua coala, cea cu semnaturile, o fraza simpla:
  ” Sunt de acord ca cei trei (MS, FV si LC) sa ma reprezinte in calitate de reprezentati ai angajatilor.”
  Se urmarea numai ca ei sa poata semna in numele nostru concedierile colective.

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  O seara buna.
  Ne vedem maine la ora 10 la statia de metrou pipera si la 10:30 la cubic.
  VREAU SA ANUNT CA ESTE ULTIMUL MESAJ PE CARE AM SA_L POSTEZ IN ACEASTA SEARA

 • huligans

  lory eu zic sa vii maine sa ne cunoastem mai bine la miting:)

 • revolta

  sindicat_angajati_micro@yahoo.com:
  January 19th, 2012 at 22:24

  si nu am discutat de bani,pentru ca nici ei nu stiu nimic,singura discutie legata de bani a fost cand a confirmat ca nu ea a trimis mesaje aici,si ca a fost o farsa facuta de cineva cand a anuntat ca au virat 25%

  CUM ADICA NU STIU NIMIC DE BANI ?? NU A SPUS MIHAELA CA PANA CEL TARZIU PE 27 SE REZOLVA ???

 • lory

  u ai iesit la agatat huligans?:)))):)):)):)) oricum vin eu la 9 jum sunt la piata sudului;)..pe la 10 la pipera:P

 • hm

  nu se baneaza IP-uri.

  nu se şterg comentarii.

  nu se poate impiedica alegerea oricarui nume de catre oricine. Ăsta nu e forum, nu are instrumentele necesare pentru aşa ceva.

  ——–

  M-a întrebat cineva dacă cîştig ceva din treaba asta. Nici măcar cine ştie ce trafic în realitate, da’ chiar nu contează.

  Oamenii contează!

  Măcar să iasă bine şi să văd că a meritat şi că unii oameni – mari oameni de afaceri!! – au învăţat nişte lecţii!

 • huligans

  depinde daca esti tanara…d c nu?

 • NICO:

  Pa la urma la ce ora ramane la cubic? Am vorbit cu o colega la telefon si a confirmat ca cei din sectorul 4 nu vor veni. Dm le-a interzis…..

 • lory

  sunt o mica baba la 22 de ani:)))

 • huligans

  e bine:P…sa intrbei de MM 1014 sa te iau sub acoperire

 • lory

  =))=)) iti multumesc..ff amabil

 • huligans

  poate vb maine ce zici?

 • :)

  😀 😀 😀 numa’ lipeli nu mai se facura pe aici! hai, sa va fie de bine!

 • lory

  da-mi un id sau fb;)

 • NICO:

  Cum ramane pana la urma mai mergem la cubic? Cei din sectorul 4 au interdictie de la DM sa mearga la cubic…..

 • gaby

  hm.in afara de faptul ca ai dat angajatilor mic.ro ocazia sa discute undeva intre ei,acum s-ar putea sa devii si nasul unor cupluri

 • :D

  😀 😀 😀 love is in the air!

 • cereti adeverinta pentru somaj , pentru ca bani no sa mai vedeti .

 • huligans

  pai mai bine vb maine sa ne si vedem!

 • Lol

  Oamenii se plang aici ca nu-si primesc banii si voi faceti matrimoniale aici . :))

 • Lol

  Scuzati repetarea cuvantului aici. (Love is in the air :-” ) :))

 • all you need is love

  bai margelatule! distrugi atmosfera…

 • huligans

  da stii ca nu e bine sa lucram 2 in acelasi loc…ca murim de foame=))

 • love,love,love

  😀 😀 😀
  nu mai radeti asa tare ca se trezeste sindicat_angajati_micro@yahoo.com

 • aristotel2011

  ia sa vedem daca merge cu gravatar…

 • lory

  nu neaparat matrimoniale….;)…prieteni…..bn ne vedem dar maine cum comunicam?:)))=))

 • huligans

  Hai Noapte buna Copii ne vedem maine la 10 la Pipera si la 10:30 a Cubic! Ubic Pregateste-te! PA Lory ne vdm maine la Pipera sa ne cunoastem!! si sa fugim de la miting=))) :*

 • gaby

  pt huligans.sunt in aceeasi situatie.iti recomand sa stai cuminte macar pana iti gasesti altceva de munca.

 • Anonymous

  make love not war

 • huligans

  o sa ma recunosti ca am o geaca gri cu gluca! 😛

 • lory

  ok:)):)):)):))…..nb:-h…a iesit iubi ies si eu=))=)=))=))nb

 • nu vrea nimeni sa puna in discutie aceasta problema ca nu mai sunt bani de salarii.repet cereti adevevrinta pentru somaj daca vreti sa va alegeti cu ceva ca sunt vremuri grele servici gasiti greu.

 • lory

  ok:)):)):)):))

 • se pare ca sunt numai lingai de la cubic pe aici

 • eu

  @lory – ai grija maine, mobilistii te vor dezbraca si vei pleca in p**** goala prin metrou :))))) vei face un mare show la televizor :))))))
  abia astept, vei fi un subiect important in mass-media :)))))

 • terminati cu sindicatul asta .e ca si cum ai pune lupul paznic la stana sa pazeasca oile ,toate firmele lui dinu sunt facute in afara tari nu aveti ce s-ai faceti.

 • nu are nimeni ce s-ai faca este o inginerie economico-financiara bine gandita ,nu-si mai recupereaza nimeni bani decat la STRASBURG.

 • aristotel2011

  Maine mergem la Cubic. Daca nu rezolvam nimic acolo ne ducem cu totii la sediul sefilor: B-dul Mircea Eliade nr. 2 . Acolo sunt cei mari.

 • pt lory

  unii mobilisti sunt cam statuti, poate ii calmezi tu, ca vad ca ceri pooola la greu! te vom lua toti la pool asi iti vom da si muie, te si platim: 10 bani de caciula. poate asa iti recuperezi si salariul. facem cheta daca ne-o sugi la toti si stai si capra. daca faci si anal punem cate 20 de bani,

 • pt

  @lory, unii mobilisti sunt cam statuti, poate ii calmezi tu, ca vad ca ceri pooola la greu! te vom lua toti la pool asi iti vom da si muie, te si platim: 10 bani de caciula. poate asa iti recuperezi si salariul. facem cheta daca ne-o sugi la toti si stai si capra. daca faci si anal punem cate 20 de bani,

 • nenea iancu

  jos guvernul f.m.i.! REZISTENTA NATIONALA!

 • se spune ca sunt multi postaci de la cubic, e firesc, pe 12 dec am fost la cubic ,noi astia ,prostimea nu avem voie sa fumam nici afara nici inauntru nici in judet macar,pe cand la ei toate balcoanele erau pline cu artizde care erau lipite de cana de cafea si tigara,la ei se poate la vanzatoare nu,asa ca timp au berechet ,tot sa posteze si sa bage strambe,e pacat de cei care au intr-adevar probleme prin neplata salariilor si stau in chirie sau au rate la banci,pentru cei care fac misto de necazurile altora eu unul le doresc sa aiba frati care sa le spuna tata sau mama,depinde de 6,

 • stiri calde

  Asteptam relatari de la fata locului! Pe ce post tv sa ma uit?

 • stiri calde

  asta e o stire rece. din 13 decembrie. ceva cald?

 • stiri calde

  calduta, zvon de ieri. de azi nimic?

 • la ce balamuc este in tara,toata presa este pe demonstratiile din piata,dar cred ca singurii care au raspunsurile sunt ,contabilii si avocatii …firmei,in rest doar zvonuri,nimic oficial

 • bzzzz

  ce se aude…a mai mers lumea la cubic?

 • CTA

  Ceva noutati?????

 • adina

  DA.LUMEA E LA CUBIC

 • CIPRIAN

  Detalii Financiare

  Sold curent0,49RON

  Limita de descoperit de cont0,00RON

  Fonduri disponibile0,49RON
  Ma intreb daca cei din Cubic se pot descurca 2 saptamani cu banii astia???
  Sa imi spuna si mie cineva daca are mai multi bani pe card!!! E lipsa de bun simt din partea conducerii si a patronatului…

  SA VA FIE RUSINE OAMENI DE NIMIC CE SUNTETI!!!!

 • bzzzz

  ce face lumea la cubic…tremura de frig ?

 • CIPRIAN

  Imi ramane numai sa sper ca undeva in toata firma asta se afla o persoana cu constiinta care isi doreste sa faca ceva shi care sper eu va si reusi altfel suntem cu totzii mancati..

  Stiti ce e cel mai trist ca unii din noi avem copii si saracii sufera pentru ca unul sau ambii parinti nu au fost suficient de destepti sa nu intre in gaura neagra care este MIC.RO Retail…Ce le dam sa manance cu ce cumparam pampersi si toate cate trebuiesc pt un copil mic Domnule Patriciu si domnilor Directori si manageri care avetzi sal pe luna cat avem noi in 2 ani…????

  INCA O DATA RUSINE SA VA FIE NESIMTITILOR….

 • cubic

  nea’ Iancule, te-am asteptat la Cubic, cu numele scris pe matale, sa ne cunoastem! unde esti?

 • no newz good newz

  sa inteleg ca ati ascultat si de sfaturile celor din afara si asteptati pana dupa 27? foarte bine! promit ca daca in 27 nu va primiti banii va incurajez si eu sa va strangeti.

  @cubic: ai grija sa nu treci in partea aialalta pe care ieri cand ai scris aici o detestai.

  au mai ramas 8 zile.

 • cubic

  nu trec, stai linistit! i-am promis doar lui nea’ iancu ca astept sa ne cunoastem, sa vedem daca fata in fata mai are curaj sa injure ca la usa cortului. Ca pe forum am vazut ce viteji au fost toti. Astazi insa, in fata portii…20 de curajosi pe care i-ati lasat balta, au fost cam in bataia vantului. Trist!
  Cei care au venit la Cubic azi ar trebui sa vina pe forum sa le multumeasca celorlalti pentru “sustinere”!

 • CTA

  Pt @no newz good newz

  Daca suntem aici cu siguranta nu am renuntat. Eu una sunt din Constanta si nu am cum sa ajung in Bucuresti si nu am nici situatia financiara atat de buna ,din moment ce nu am salariul,incat sa dau peste 100 de lei ca sa ajung acolo. Ii sustinem si speram sa vina cu vesti bune.

 • CIPRIAN

  SI CE DACA ASTEPTAM PANA DUPA 27 SI CE DACA PRIMIM BANII PANA ATUNCI SAU ATUNCI CE SE INTAMPLA CU SOARTA NOASTRA??? CE SE INTAMPLA IN FEBRUARIE? DA LA CINE CRZI U no newz good newz: CA NE MAI PUTEM IMPRUMUTA DE BANI DACA NOI NU DAM BANII INAPOI LA TIMP DAK NICI MACAR NU SHTIM CAND PUTEM SA II DAM INAPOI…

  EU UNUL SUNT SATUL DE ABERATIILE ASTEA 7ELEVEN SI ALTE NEGOCIERI… E CLAR PENTRU MINE CE SE INTAMPLA SI NU MAI IMI TREBUIE NIMIC IN PLUS:

  -dOMNUL NOSTRU PATRON DINU PATRICIU PRELUNGESTE ACEST PURGATORIU PRIN INTERVENTIA DOMNIEI SALE PE UNDE POATE CA DEH ESTE CEL MAI BOGAT ROMAN. nU FACE DECAT SA ASTEPTE SA INCERCE SA REZOLVE LITIGIILE PE CARE LE ARE IN ACEST MOMENT CU PROMISIUNI SI TERMENE LA DOSARELE DE PE ROL FOARTE MARI…

  EU ITI SPUN TZIE DOMNULE PATRICIU BRAVO… PENTRU CA ESTI UN ADEVARAT ROMAN SI AI TOATE CALITATILE:
  STI SA FURI STI SA INSELI STI SA DAI MITA STI SA SANTAJEZI STI SA FACI AFIRMATII NEADEVARATE SI CEA MAI MARE CALITATE A TA E CA AI CU CE PENTRU ASTA DOMNULE JOS PALARIA CU KKT IN FATA TA… BRAVOSS

 • cubic

  Nu ma refer la cei din afara Bucurestiului, se stiu ei care sunt doar cu gura mare pe forum. Sa injure ca birjarii au stiut, dar sa vina sa-si sustina colegii, ba! Astia-s romanii!

 • CIPRIAN

  RESPECT PENTRU COLEGII CARE AU FOST LA CUBIC SI CARE AU ACELEASI NEMULTUMIRI CA SI MINE DAR SA FACEM O ANALIZA A TUTUROR LUCRURILOR SI SA VEDEM CE PUTEM REZOLVA NU 20 NU 100 POATE 200 DE OAMENI CU UN PROTEST IN FATA CLADIRII DE BIROURI CUBIC CENTER… CINE NE ASCULTA CINE NE BAGA IN SEAMA SUNTEM DOAR MUSTELE DIN JURUL “DULCIURILOR” ATAT NIMIC MAI MULT OAMENI LIPSITI DE IMPORTANTA OAMENI CARE NU AVEM NICI O PUTERE… SA LUAM EXEMPLU DIN TARA SA PRESUPUN K PATRICIU E BASESCU IAR NOI MIILE DE PROTESTATARI CARE SCANDEAZA IN FIECARE ZI IMPOTRIVA BASISMULUI SI IMPOTRIVA REGIMULUI COMUNIST IN CARE NE AFLAM … CE REZOLVA OAMENII AIA ??? NICI MACAR OCHIUL CHIOR NU SHI LA SCOS DIN CURU MASII IN MM DE CHIOR EHH ASTA S-AR INTAMPLA SHI CU NOI NUMAI CA NOI MACAR NU AVEM CU CINE SA NE BATEM K SA NE INCALZIM….

  DOMNIA SA DINU PATRICIU NU VA VENII NICIODATA SA VB CU MUSTERIILE CHIAR DAK AR FACEO PENTRU ALTE CATEVA MINCIUNI PENTRU A LINISTI SPIRITELE INCA O LUNA NU VA FACE ASTA SHI SHTITI DE CE?? SIMPLU NU IL INTERESEAZA FACE BAIE IN BANI SI ASTA II OFERA UN CONFORT EXTRAORDINAR CARE IL SCUTESTE DE ORICE OBLIGATIVITATE CIVICA SI MORALA…

  INCA O DATA MAXIM RESPECT MAXIM RESPECT MAXIM RESPECT MAXIM RESPECT PENTRU COLEGII CARE ASTAZI AU INCERCAT SA SCHIMBE CEVA…

  VA MULTUMESC

 • preaviz

  Multi nu au venti din afara bucurestiuli pentru ca nu au bani nu ca nu vor sa sustina cauza adik sa isi ia salariile eu mai am in cont 0.77 lei nu ca sunt lasi eu de ex de la braila ar trebui sa dispun cam de 100 lei aproximativ ca sa ajung si nu am acei bani de abia am de mancare nu mai zic de facturi la gaze de 250 lei plus intretinere asa ca nu mai ziecti ca nu va sustin cei din provincie lumea e amarata si voi ii injurati, asta este ce sa facem RESCPECT CELOR CARE AU FOST LA CUBIC

 • preaviz

  Am gresit mai sus RESPECT CELOR CARE AU FOST LA CUBIC

 • CIPRIAN

  NU ESTE NIMIC INTIMIDANT PENTRU ACEST STIMAT DOMN “DE SAR MISTUI” EL ARE MULT PREA MULTI BANI K SA IL IMPIEDICE JOCUL ASTA DE NOROC PE CARE L-A JUCAT SI PE CARE E CONSTIENT CA LA PIERDUT SI DESHI L-A PIERDUT ORICE IMPATIMIT AL JOCURILOR DE NOROC INSISTA IN ACELASI LOC SA ISI IA INAPOI CE A PIERDUT ASTA E CAM TOT CE DUPA PAREREA MEA PERSONALA MAI INCEARCA SA FACA MR PATRICIU.. REPET ESTE DOAR PAREREA MEA….

 • CIPRIAN

  A SI CA SA NU UIT IDEEA… FRATILOR PENTRU NOI LUCRURILE SUNT ASA CUM SUNT SI VOR RAMANE ASA CU SUNT PENTRU MULT TIMP… NIMIC DIN PLANURILE DL PATRICIU NU ARE CA SCOP REFACEREA MIC.RO SI RECHEMAREA IN CAMPUL MUNCII A ANGAJATZILOR CARE STAU SA ISI PRIMEASCA ULTIMA LEAFA PT CARE CHIAR AU MUNCIT SHI BONURILE PE CARE LE MERITA… NU NE RAMANE DECAT SA ASTEPTAM…. EVENTUAL SA INCERCAM SA NE GASIM DE MUNCA DESHI EU CAUT DE 2 LUNI SHI MAI DEPARTE DE INTERVIU NU AM AJUNS.. SHI CREDETIMA K NU AM ASPIRATII FOARTE MARI SHI AM CEVA IN CV-UL ALA.. ADIK NU SUNT UN TERCHEA BERCHEA…

 • cubic

  asteptam vesti de la discutiile celor care au venit in cubic! am inteles ca au fost invitati la discutii cu membrii conducerii.

 • Anonymous

  au fost bagati intr-o sala la negocieri???
  pai fraierii asa fac manifestatie?
  cie ii vede acolo? ce manifest este asta????
  DOOOOAAAMMMMNNE, ce prosti!
  Daca puteam sa vin in buCUResi!

 • B 106 MIC

  multumim colegilor care au fost cu noi la cubic, noroc cu noi cei care am strigat acolo si am chemat televiziunea k altfel nu se schimba nimic clar si concret……

  cei care au stat acasa si au spus ca vin si ei ar trebui sa ne multumeasca pentru ce am facut acolo, puteti sa va uitati deseara la stirile de la ora 19:00 antena 1 si de maine si pe antena 3

  acum sau vazut colegi adevarati, le multumim si colegilor de la fixe a contat foarte mult si prezenta lor acolo, deci banutii ii veti avea pe card pe data de 27 si in prima saptamana din februarie bonurile o zi buana.

 • CIPRIAN

  CE FACEAI U DACA VENEAI IN BUCURESTI??? LUAI O PIATRA IN GURA K AI MERS CU METROUL… PROST ESTI U K NU AI VENIT NU EI K S-AU DUS ACOLO K SA NE INTELEGEM…. STAI ACOLO IN CUCA MACAI SHI VEZITZI DE CAPRE… U ASTA CARE NICI NUME ITZI DAI…

  rESPECT FRATILOR CARE AU FOST LA CUBIC INCA O DATA

 • provincie

  Va multumim celor care ne-ati reprezentat azi la cubic. Credeti-ne, daca am fi avut resurse, am fi fost si noi alaturi de voi. “provincia”

 • B 106 MIC

  multumim colegilor care au stat acasa si mai vor sa si lucreze se vede numai gura e de voi pe acest forum.

 • CIPRIAN

  SCUZA-MA B 106 MIC CU RESPECT PENTRU TOTZI COLEGII CARE AU FOST ACOLO SI PENTRU TINE.. IMI PARE RAU K NU AM AJUNS ACOLO DAR AM AVUT DIMINEATA UN INTERVIU… MII DE SCUZE PENTRU ASTA.. DAR CE AI SPUS U ACUM REPET CU SCUZELE DE RIGOARE SHTIAM CU TOTZII CRED DEJA??? CE SE INTAMPLA MAI DEPARTE ERA OFUL CEL MAI MARE???

 • B 106 MIC

  la jumatatea lunii lui februarie se vor da drumul la jumatate din micro mobile, luna viitoare vom primi bani in continuare chiar daca ram unii acasa iar la sfarsitul lui februarie inceputul lui martie toata lumea la munca, ne-au zis sa nu ne cautam de munca pentru ca mic.ro va revenii cu forte noi si asta sa vazut acolo de cand am ajuns pentru ca nu mai erau aceiasi sefi , tot ce va spun sunt vorbele sefului cel mare din cubic am vorbt toti cei de la protest cu el personal

 • CIPRIAN

  sPER SA FIE ASA CUM SPUI TU B 106 MIC…PENTRU CA SI EU AM AUZIT ACELEASHI LUCRURI DE LA UNII OAMENI CARE SE INVART PRIN CUBIC…. DAR PANA LA FAPTE SINCER NU MAI CRED NIMIC…. SA DEA DOMNUL SA FIE BINE SA CREADA GRUPUL 7 ELEVEN CA SE POATE SI LA NOI IN TZARA DESHI SUNT SCEPTIC… MII DE MULTUMIRI SI RESPECT SI INCA O DATA IMI CER SCUZE CA NU AM REUSHIT SA AJUNG…

 • pt anonymus

  Si crezi ca daca ii vedea cineva se rezolva ceva? Priveste la tv, aia sunt in direct sunt mii si ies de atatea zile in strada si nu rezolva nimic. Dar daca esti de la tara de acolo, mai bine fa un nod la firul de la net ca are viteza mai mare!

 • huligans

  Cei care s-au anuntat ca vin astazi la MITING si nu au venit sunt niste oameni de MIZERIE si nu meritati 2 bani, ati stat ca nesimtiti acasa. Multumesc celor care au venit astazi la MITING. Capul sus pt voi. Restul jigodiilor multa muie!

 • huligans

  Ati dat dovada de lasitate si de frica sa va aparati drepturile, sunteti niste mizerii cei ce nu ati venit astazi la cubic. din partea mea imi faceti scarba cei care dati msj ascunse si va dati anonimatul! MM-1014 😉

 • Eu astazi mi-am depus demisia,sper sa va rezolvati dragi colegi problemele ,e inutil sa spun ca am incetat sa mai cred intr-o revenire si intr-o normalizare a situatiei(ceea ce presupune recuperarea banilor datorati noua),mi-am facut calculul ca pe 20 de ture de munca sunt 70 de lei doar transportul,ceea ce face ca 10 la suta din salariul meu de vanzatoare sa fie rupt din start,asa ca,am renuntat sa mai finantez mic.ro cu munca mea voluntara si nonprofit.Va doresc succes,sa va recuperati banii si sa mai tina macar pana va gasiti si voi ceva de munca care sa va convina.De situatia sefiilor de magazin carora le cade greu pierderea unui asa loc de munca, recunosc ca nu ma intereseaza,insa pot ca si pana acum sa il sustina pe dm, fara sa cracneasca atunci cand e vb de apararea drepturilor lor,daca pt ei e mai potrivit sa faca liste cu sustinerea lui cornel atunci sa manance ceea ce le da cornel,iar de drepturile lor salariale restante sa nu scoata nici un cuvant ca si pana acum.

  Cu respect pt vanzatorii cu 8 mil salariu, Andrei Marian ,Constanta.

 • bzzzz

  bai huligans vorbeste in gatu mati frumos…bine ca te ai dus u la cubic….si noua ni se face scarba de tine

 • o bacanita fara bani

  PENTRU CEI CARE NU AU FOST ASTAZI LA CUBIC : SA VA FIE RUSINEEEEEEEEEE, ASA DAM NOI DOVADA DE UNITATE?
  CRED K AVETI BANI DIN CAUZA AIA NU ATI VENIT AZI……UITATI-VA LA TV SA VEDETI CUM A FOST, NU AM FOST MULTI , PUTINI DAR BUNI UNITI CU ACELASI SCOP: ” VREM BANII SI BONURILE”.

 • huligans

  bzzzz sa iti iau familia in pula de sarac terminat! vrei bani dar stai acasa!

 • CIPRIAN

  HULIGANS ESTI O MIZERIE U BAI NESIMTITULE VB IN NUMELE ALORA PE CARE II CUNOSTI PT LIPSA TA DE CULTURA OAMENII POATE CHIAR AU PROBLEME SERIOASE ACASA… DAR DUPA CUM ITZI SUNA SI NICK-UL PE CARE L-AI ALES ESHTI DOAR UN HULIGAN… CARE SINCER TANJESTE DUPA ASTFEL DE PB K SA ISHI MAI FACA SHI EL CEVA PRIETENI SHI DOR DE DUCA DE CASA… PT MINE SINCER ESHTI EGAL CU ZERO K AI FOST U ACOLO NU MA INCALZESTE CU NIMIC.. K AU FOST ALTI OAMENI CU ROST ASTA DA… INCA O DATA ESHTI DOAR UN NESIMTIT CARE NU A FACUT ALTCEVA DECAT SA INJURE PE FORUMUL ASTA ALTCEVA NU AI SHTIUT… K DEH DAK TE INTREB CEVA DIN CODUL MUNCII HABAR NU AI NICI NU SHTI CE TE-AI DUS SA FACI ACOLO.. DAR U TE-AI DUS K ITZI TREBUIA SHI TZIE UN MOTIV SA IESHI DIN CASA.. EU ZIC SA ITZI CAUTZI DE MUNCA SHI SA LASI INJURATURILE COANE CA NU AJUTA PE NIMENI… ASTEA FIIND SPUSE INCA O DATA:

  RESPECT CELOR CARE AU FOST LA CUBIC SHI NU AU ACEIASHI PARERE CU HULIGANS

 • Anonymous

  dei….aperatia reusita pacientul mort….
  ce s-a vorbit la miting si in afara ca a garantat nu stiu care ca vom primi drepturile cum au spus si ei in mailul de pe 12 nimik concret….

 • sunt curios daca vechii back-pupisti cristi(cel mic si cu gura urat mirositoare) si adriana (super-vacuum ,spaima putzometrului)fac la fel cum faceau si in magazine la controale,de dadea cu degetul in cautarea prafului,si s-au adaptat mersului la munca printre muritorii de rand,mi-ar place sa il prind pe rahatul ala mic si la gura urat mirositor sa ii dublez un pic ficatul,dar e imposibil sa nu mai am placerea asta sa dau ochii cu el,doar suntem in aceeasi retea de magazine, macar un party ceva daca se mai organizeaza ar fi bine

 • una;)

  sa va fie rusine tuturor care nu miscati nici un deget, dar vreti sa va luati banii!
  asteptati sa rezolove altii pt voi! de’aia unii din voi aveti curul cat casa poporului, sunteti prea comozi si prea nesimtiti!auzi…texte de genu…”‘din respect fata de dm…..:-j…….( o intrebare am pt voi: respectul va tine de foame?…….puteati f frumos sa purtati o discutie civilizata cu dm si sa va faceti si treaba)!
  acum ca am rezolvat noi………va place nu?……va place ca stiti si voi un raspuns!……
  o sa va spuna si voua dm-ii care stateau si ei atarnache…..ca doar daca au venit fraierii sa protesteze sa profite si ei!!!!
  sa va fie RUSINE….de-asta a ajuns tara asta unde este acum….din cauza unor oameni ca voi……….care stiu doar sa pupe in cur…….crezand ca o sa li se ridice statuie sau fiindu-le frica pe munca si pe drepturile lor!!!!
  sunteti niste LASI! MI-E SCARBA CAND MA GANDESC CA AM ASTFEL DE COLEGI!

 • bzzzz

  huligans te dai in spectacol degeaba….daca ar durea prostia ai urla tot timpul….bine ca te ai dus…oricum nu ai rezolvat nimic.esti doar un fraier de 2 lei…

 • bacan_cta

  lasa mai, ca macar la lipsa asta de bani ii scoatem la vanzare damful ca omoara daunatorii ,si asa nu mai vine firma de dezinsectie)))))

 • Anonymous

  daca imi aduc bine aminte ce ati spus aici cei care ati fost la cubic stiam deja ca doar astea au fost promisiunile pe care le-au facut mereu.

  Nimic nou sub soare

 • protestul continua

  makar am reusit sa facem ce nu au reusit cei din cubic sa il scoatem pe Seitan la declaratii.
  curvele sunt rugate sa paraseasca acest forum.
  nu avem nevoie de parerile oamenilor de 2 lei ne descurcam si singuri.
  daca sunteti atat de destepti incat sa va descurcati singuri atunci de ce mai intrati sa vedeti ce se discuta aici.

 • una;)

  RESPECT PT TOTI COLEGII CARE AU FOST LA CUBIC…………
  DACA A-M FI TOTI LA FEL………….NU S-AR MAI AJUNGE AICI!

 • dan_george

  Pentru alt cubic suparat:
  Cu atatea scoli si facultati si mastere si nu ai aflat ca dupa punct se incepe o noua fraza cu majuscula? Te intreb acest lucru pentru ca ai scris ca la tine nu o sa gasim greseli de ortografie. Ce deranjeaza la voi este aroganta cu care se raspunde de fiecare data cand se apeleaza la voi.

  alt cubic suparat:

  January 19th, 2012 at 11:07
  ce tot aia cu salarii mari ma? sau cu pile? mai terminati cu miturile astea! eu lucrez in cubic, da’ stiti cati ani de scoala am? 18 ani, cu bani cheltuiti prin facultati si masteruri! plus cursuri, specializari, in tara si in strainatate. cu timp consumat ca sa le fac! pe mine nu o sa ma vedeti vreodata facand greseli flagrante de ortografie, de genul celor de pe forumul asta. nici daca m-ati trezi noaptea din somn! din ianuarie anul trecut de cand m-am angajat aici, am lucrat si de la 7 la 23.00 in unele zile. si in ce ma priveste am facut totul sa mearga bine. de ce nu a mers? cred ca stim cu totii… si daca ii putem acuza pe cei din cubic de esec, in egala masura puteti fi si voi acuzati.

 • all-mic.ro

  as vrea sa imi spuna si mie cineva de fapt ce s-a intimplat la Cubic?……….

 • andrei cta

  Am uitat sa ii felicit pe cei care au avut curajul sa mearga si sa isi ceara drepturile la cubic,respect pentru oamenii care au coloana vertebrala si caracter,pentru ceilalti sa aiba parte de ceea ce merita- capul jos si ciocul mic, pentru cat sunteti de nevertebrate va meritati soarta.

  Cu respect,Andrei Marian

 • una;)

  anonymus si toti ceilalti care n-aveti ce face………..bagati-va un deget in cur si vedeti-va de treaba ca sunteti mai prosti ca noaptea……..
  asta e realitatea ..trebuie s-o accpetati!

 • MIC.RO

  citeste mai sus all-mic.ro si ai sa vezi ce sa discutat ca nu ai avut curaj sa vii acolo pupincuristule ca poate te dadeau afara

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  A FOST UN MARE SUCCES PENTRU NOI SI CRED CA DACA VOM FI UNITI LUCRURILE VOR MERGE BINE.
  MULTUMIM LA TOTI CEI CARE AU PARTICIPAT

 • MIC.RO

  stati linistiti ca nu a avut nimeni nimic de pierdut daca a mers la protest

 • huligans

  bv sindicat, lucrurile au mers bine asa cum ni le-am propus! de dinastia ca bzzz nu avem nevoie!! am fost putini si galagiosi!

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  TOT RESPECTUL PENTRU FETELE DIN MAGAZINELE FIXE CARE AU FOST LA CUBIC,AU DAT DOVADA DE CURAJ.
  PENTRU COLEGII DE PE MAGAZINELE MOBILE CARE NU AU PARTICIPAT (NU AM CREZUT CA TOCMAI NOI NE VOM FACE DE RAS,AM CREZUT CA PUTEM SA FIM OAMENI RESPONSABILI )

 • dan

  lasilor ati zis ca veniti …..nu ati venit uitativa diseara pe antena 1 la 7 sa vedeti ….sunteti lasi cu toti ca nu ati venit va arde de autorizatie uaaaaaa lasilor

 • maria

  Reţeaua de magazine Mic.ro este pusă la vânzare de omul de afaceri Dinu Patriciu, proprietarul lanţului de magazine, care negociază cu liderul global din piaţa de retail de proximitate, 7 Eleven, acesta este unul din zvonurile care circulă în acest moment.
  Motivul? Furnizorii neplătiţi care cer insolvenţa lanţului de magazine, creditele bancare contractate şi chiriile neachitate de mai multe luni. “Negocierile cu 7 Eleven au început în toamna anului trecut şi au ca termen de finalizare luna martie 2012. Se discută despre o infuzie de capital în reţeaua Mic.ro de 60 de milioane de euro”, au declarat surse din retail, citate de Mediafax.
  Dan Zaharia, Leasing Manager la Palace în Iaşi, nu crede că cei de la 7 Eleven ar alege să vină în România, deoarece nu au niciun centru logistic în preajma ţării noastre. “Cred că este mai degrabă o negociere pentru ochii furnizorilor. În primul rând trebuie să ne gândim la compania cu care negociază. 7 Eleven nu are nimic în România şi ca să preia Mic.ro are nevoie de logistică, să facă angajări. 7 Eleven nu are niciun centru logistic în jurul României, deci venirea lor este improbabilă”, a declarat pentru Curierul Naţional, Dan Zaharia. Cele mai apropiate pieţe ale 7 Eleven şi singurele din Europa sunt Norvegia, Danemarca şi Suedia.

 • micro cta

  in plm daca as fi avut bani as fi venit si eu la protest …asa ca una;): nu te mai caca pe tine atata….heroino…..asa ca si pentru cei din provincie va rog sa ne spuneti si noua ce s-a vorbit….

 • aviz amatorilor

  daca vrea cineva mai multe informatii va dau numarul de cont sa face-ti plata si va spun ce sa discutat la cubic. COMODITATEA COSTA

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  POATE PE VIITOR VOR INTELEGE SI CEI CARE AU STAT ASCUNSI IN CASA CA DOAR NOI PUTEM SCHIMBA CEVA.TREBUIE SA FIM UNITI SI SA INTELEGEM CA AVEM INTERESE COMUNE

 • all-mic.ro

  Pai va spun tot eu ca am fost acolo…..Erau in jur de 30 de oameni a iesit Mihaela Serban si a spus sa se formeze un grup de 4 persoane care sa mearga in Cubic sa stea vorba cu reprezentatii firmei….lumea nu a vrut atunci doamna Serban a itrat in sediu si a revenit dupa 10 minute si a spus:pozitia oficiala a conducerii companiei este ca nu v-a avea loc nici o intilnire si ca fiecare este responsabil pentru faptele lor.Atunci cineva a intrebat-o ca acum nu mai este lider de sindicat?Raspunsul ei a fost ca apara interesele companiei ca sa le fie bine angajatilor.Dupa plecarea ei au aparut DM-ei care trebuiau sa isi recunoasca oamenii care sint acolo.Si dupa aceea ce s-a mai intimplat?

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  PENTRU CEI DIN PROVINCIE NU AVEM REPROSURI ,AU FOST ALATURI DE NOI SI STIU CA DACA AVEAU POSIBILITATEA FINANCIARA O FACEAU

 • huligans

  eu nu vb de provincie, vb de cei din bucuresti care tot se laudau ca vin, nu ma asteptam sa nu vina cei de pe mobile ceva mai multi!

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  NU AM FOST 30,AM FOST INTRE 50 SI 60 DE PERSOANE SI NU AM VRUT SA DISCUTAM CU MIHAELA SERBAN,AM VRUT SA DISCUTAM CU PERSOANA CARE IA DECIZIILE IN ACEASTA FIRMA

 • micro cta

  pai explicai lucrul asta lu una;): sa nu mai faca atat pe interesanta

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  TREBUIE SA RESPECTAM FETELE,AU FOST IN NUMAR MARE SI AU FOST CURAJOASE,CHIAR SUNT RUSINAT DE FAPTUL CA AU AVUT MAI MULT CURAJ DECAT COLEGII MEI DIN BUCURESTI(mobile)

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  COLEGI DE PE MOBILE CARE NU AU VENIT,CEI CARE AU VENIT AU FACUT CAT 100 DE PERSOANE FIECARE

 • dan

  va este frica de district manageri ca va da afara trebuia sa souneti in fata camerei de ce nu veneti …aia 2 erau de pe 6 si lea spuns angajatilor sa stea in frig sa nu vina sunteti lasi si prosti ..cum am inghetat noi 2 ore trebuia s afim solidari …daca erammai multi puteam sa rezlvam …ziceti ca veniti si veniti hotilor lasilor

 • maria

  Ce se va întâmpla cu Mic.ro?
  Actualitate Companii – Adrian Ungureanu / adrian.ungureanu@curierulnational.ro
  (citeste alte articole de acelasi autor »)

  Surse din piaţă au anunţat că Patriciu negociază vânzarea lanţului către 7 Eleven
  Unele voci spun însă că lanţul internaţional, prezent în nordul Europei este prea departe ca să vină în România
  Datoriile către furnizori, dosarele de insolvenţă şi creditele bancare sunt doar câteva din problemele reţelei

  Reţeaua de magazine Mic.ro este pusă la vânzare de omul de afaceri Dinu Patriciu, proprietarul lanţului de magazine, care negociază cu liderul global din piaţa de retail de proximitate, 7 Eleven, acesta este unul din zvonurile care circulă în acest moment.
  Motivul? Furnizorii neplătiţi care cer insolvenţa lanţului de magazine, creditele bancare contractate şi chiriile neachitate de mai multe luni. “Negocierile cu 7 Eleven au început în toamna anului trecut şi au ca termen de finalizare luna martie 2012. Se discută despre o infuzie de capital în reţeaua Mic.ro de 60 de milioane de euro”, au declarat surse din retail, citate de Mediafax.
  Dan Zaharia, Leasing Manager la Palace în Iaşi, nu crede că cei de la 7 Eleven ar alege să vină în România, deoarece nu au niciun centru logistic în preajma ţării noastre. “Cred că este mai degrabă o negociere pentru ochii furnizorilor. În primul rând trebuie să ne gândim la compania cu care negociază. 7 Eleven nu are nimic în România şi ca să preia Mic.ro are nevoie de logistică, să facă angajări. 7 Eleven nu are niciun centru logistic în jurul României, deci venirea lor este improbabilă”, a declarat pentru Curierul Naţional, Dan Zaharia. Cele mai apropiate pieţe ale 7 Eleven şi singurele din Europa sunt Norvegia, Danemarca şi Suedia.
  Acesta este de părere că spaţiile se vor redistribui către primii interesaţi de un spaţiu de afaceri disponibil. “O parte din aceste spaţii au fost amenajate deja. Pentru următorul client nu vor face nimic decât să mai dea un rând de var. Aşa că magazinele se vor închide şi se vor redistribui către reţele de farmacii, chiar bănci etc. Dar nu cred că le va cumpăra 7 Eleven”, a mai precizat acesta.
  Potrivit reprezentanţilor Coface România, lanţul de magazine Mic.ro s-a dezvoltat din banii generaţi de comercializarea mărfurilor furnizate de producători, care sunt plătiţi cu întârzieri de peste 240 de zile. “Lanţul de magazine Mic.ro nu şi-a respectat niciodată angajamentele, iar plăţile se efectuau cu întârzieri de peste 240 de zile”, a afirmat Anca Dan, credit risc manager în cadrul Coface România, citată de Mediafax. La rândul său, şeful Coface România, Cristian Ionescu, a spus că dezvoltarea retailerului a fost făcută cu banii obţinuţi prin vânzarea produselor furnizorilor Mic.ro. “Dezvoltarea companiei s-a făcut pe banii furnizorilor, pe credit, întrucât banii investitorilor practic nu există”, a afirmat Ionescu, care a adăugat că o parte dintre firmele care furnizau marfă magazinelor Mic.ro au solicitat opinia Coface cu privire la cum ar trebui sa procedeze pentru recuperarea creanţelor.

  Creditorii care au cerut insolvenţa lanţului nu vor să dea înapoi

  Datoriile neplătite de mai multe luni, pe care lanţul Mic.ro le-a acumulat către o serie de furnizori, i-au făcut pe mulţi dintre aceştia să stopeze în ultimele luni livrările de mărfuri. Din acest motiv, rafturile magazinelor sunt pe jumătate goale. În plus, unii furnizori au început să se organizeze în asociaţii, pentru a avea mai multe şanse să recupereze banii.
  “Noi ne ocupăm acum de crearea unei asociaţii a furnizorilor păgubiţi de Mic.ro. Aceştia au fost mulţumiţi de colaborarea cu lanţul de retail până în luna august, dar din septembrie au început să întârzie cu plăţile. Avem clienţi care de atunci nu au mai primit niciun ban”, a declarat Carmen Creţu, avocat la Coltuc şi Asociaţii, societate care reprezintă zece firme care au de încasat bani de la magazine.
  Ea spune că au primit banii doar cei care au cerut în instanţă insolvenţa firmelor Mic.ro Retail sau miniMax Discount (societate care operează magazinele miniMax) deţinute de Dinu Patriciu prin intermediul Mercadia Holland, societate înregistrată în Olanda.
  “Când se introduce dosarul de intrare în insolvenţă încep să plătească, dar achită doar până la pragul de 40.000 de lei, de la care li se poate cere insolvenţa. Adică, dacă au datorii de 41.000 de lei, plătesc doar 2.000 de lei şi rămân cu creanţe de 39.000 de lei, pentru care nu li se mai poate cere insolvenţa în instanţă”, a adăugat Creţu.
  Surse din piaţa de retail susţin şi că Mic.ro are chirii neplătite de mai multe luni în cazul multor magazine. Începând cu acest an, zeci de magazine Mic.ro din Bucureşti şi din întreaga ţară sunt închise, iar pe geamurile unora dintre ele sunt afişe pe care scrie “Spaţiu de închiriat”.
  Nici magazinele mobile nu sunt mai performante. Din peste 100 de magazine mobile, cele mai multe au fost retrase în ultima perioadă de pe străzi.

  Credite de 45 milioane euro la bănci

  Dincolo de datoriile pe care le au la furnizori şi la proprietarii spaţiilor în care funcţionează, în ultimul an şi jumătate lanţurile de magazine deţinute de Patriciu, Mic.ro şi miniMax, s-au împrumutat de la mai multe bănci cu peste 45 de milioane de euro.
  Astfel, în septembrie 2010, BCR a acordat o facilitate de credit de 13,2 milioane de euro societăţii Mercadia Holland. Trei luni mai târziu, Mic.ro Retail şi Minimax Discount au contractat două credite, de 9 milioane de euro şi, respectiv, 10 milioane de euro de la UniCredit Ţiriac Bank. În mai 2011, Mic.ro Retail a luat de la BRD un credit de 5 milioane de euro, pentru ca în luna august a anului trecut, Mic.ro şi miniMax să garanteze cu bunurile aflate pe stoc creanţe de 10 milioane de euro la Raiffeisen Bank, plus dobânzi.
  În luna septembrie a anului trecut, Mic.ro retail a preluat, printr-un contract de leasing semnat cu UniCredit Ţiriac, 131 de maşini Fiat Ducato Maxi Cabinato. Patriciu deţinea în luna septembrie, prin intermediul Mercadia Holland, 830 de magazine Mic.ro, dintre care 720 fixe şi 110 mobile, şi 58 de unităţi Macro şi miniMax. El spunea atunci că planurile de dezvoltare prevăd un număr de 2.000 de unităţi Mic.ro fixe, 750 Mic.ro mobile şi 150 miniMax şi Mac.ro până la finele lui 2012. Valoarea totală a investiţiei era estimată la 250 de milioane de euro.

  Dan Zaharia crede că problemelor încep de la Macro

  La începutul acestui an, Zaharia scria despre reţeaua Macro, pe blogul personal că, având în vedere lichidările de stocuri de pe finalul lui 2011, prin promoţii agresive şi în lipsa reaprovizionării din cauza deteriorării relaţiei cu o serie de furnizori de volum, magazinele au rămas cu rafturi goale, după care au intrat într-un “inventar” prelungit. “Vom asista probabil în următoarele săptămâni la închiderea reţelei miniMax/Macro, începând cu cele din localităţi secundare, fără perspective de redresare şi care sunt amplasate în locaţii destul de nefericit alese E interesant de văzut dacă aceste închideri vor genera un efect de domino şi în reţeaua Mic.ro, mai ales că magazinele miniMax/Macro s-au dorit a se constitui în platforme logistice pentru aprovizionarea magazinelor Mic.ro din provincie”.

  7Eleven este cel mai mare lanţ de magazine de proximitate din lume, cu peste 43.500 de unităţi în 16 state, din care 8.900 sunt localizate în America de Nord. Compania este înregistrată şi în Japonia, cea mai mare piaţă a grupului, unde deţine 13.500 de magazine.
  În Europa este prezentă doar în zona scandinavă, cu francize în Norvegia, Danemarca şi Suedia.
  Totodată, compania este unul dintre cei mai importanţi retaileri independenţi de benzină din SUA. Înfiinţată în 1927 în Texas, 7Eleven este controlată integral, începând din 2005, de compania Seven-Eleven Japan, înregistrată în Tokyo.

 • dan

  da ma stim stirea asta noi am fost acolo tu ai stat in pat s ane scri noua

 • george 1015

  nu vreau decat sa multumesc celor ce au fost si au tremurat alaturi de noi”betivii”
  intelegere am numai pt provincie pt toti ceilalti gen anonimus, necunoscutus sau no name RESPECT!

 • micro cta

  ok maria am inteles…..ma vazut si pe alte siteuri aceste informatii care oricum sunt doar zvonuri…si am inteles ca taicuta a dezmintit faptul ca vrea sa vanda…el a zis ca va refinanta el micro…

 • dan

  am trimis inregistrarea reporteritei
  maine in ziar va scrie

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  CHIAR NU SUNTEM INTERESATI DE CE SCRI TU MARIA AICI,NOI SUNTEM INTERESATI DE FAPTUL CA AVEM GARANTIA SALARIULUI,SI AVEM GARANTIA CA VOM INCEPE MUNCA SI TREBUIE SA MERGEM LA INTERVIURI

 • dan

  cine nu a fost la cubiuc sa se uite diseara e antena 1 la 7 numai comnentati aiurea daca nu ati fost
  daca vreti sa stiti ce sa dicutat litera cu litera varsati la baiatu 30 de ron obtineti

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  SI NU TREBUIE SA MERGEM LA INTERVIURI

 • dan

  numai vb asa aiurea ca nu isi mai revine pana la 1 feb gasiti cubicul gol

 • micro cta

  30 de puli…prin atitudinea ta ma fortezi sa iti vorbesc asa…..

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  SA-MI TRIMITI SI MIE PE YAHOO MESSANGER, SINDICAT_ANGAJATI_MICRO

 • suburbans

  bei nu mai faceti caca pe voi ca nu ati schibmat nimic. lucrurile pe care le spuneti aici le stiam de cateva zile. suburbanilor! eu am stiut ca asa o sa se intample de aia nu am venit. mai bine mi-am vazut de treaba.

 • protestant

  ai dreaq mobilisti astia :X va iubesc BANII ! BANII ! :))

 • dan

  da

  iti trimit

 • huligans

  Nu stati la calculatoare camuriti de foamee….Nu stati la calculatoare camuriti de foamee….

 • dan

  asa trebuie sa fim uniti

 • gaby

  ne-au asigurat de ceea ce stiati deja:ca o sa primim banii pana pe 27 si bonurile la inceputul lui februarie.in schimb ne- au asigurat ca firma o sa mearga mai departe si ca nu trebuie sa ne mai cautam de munca.o sa aflati si voi mai multe de la dm-ii vostri.pt cei care au zis ca o sa vina si nu au venit sa le fie rusine,iar cei carora le-a fost frica sa vina la cubic le urez sa moara de foame si de acum incolo sa aibe noroc numai de locuri de munca unde sa nu isi primeasca banii la timp si sa stea sa astepte sa le rezolve altii problemele.RUSINE,RUSINE,RUSINE.ar trebui sa mergeti pe strada cu capul in pamant.

 • protestul continua

  ba cum le stie suburbans pe toate cred ca a dormit cu patriciu in pat si a tras cu urechea in tim ce era penetrat anal. Daca stiai de ce ai mai intrat aici sa vezi ce sa discutat

 • danut

  salut baietii, eu sunt unul din acei oamenii care au venit la cubic mai tarziupentru ca azi dimineata am fost anuntat . Ceea ce am citit pe acest site ma cam nedumereste in special ceea ce declara acel domn sau doamna cu numele cubic. Domnul sau doamna cubic ce spunetii dvs defineste perfect felul si modul cum ne consideratii voi cei de la cubic pe noi cei care muncimsi anume:persiflare,amenintarii si dezinteres fata de noi. Am si eu o intrebare: suntetii cumva membru pdl? Ca numai ei vb asa cu oamenii si priviti ce se intampla acum in Romania.

 • danut

  scz pentru unele cuvinte legate dar nici tastatura nu mai asculta

 • curiosu george

  eu sunt curios. poate ma lamureste vreunul din cubic care v-a vazut la geam. sunteti de aia ca la galeriile de fotbal? vreun geam ceva ati spart? ca la cum urlati si bagati si scoateti pe aici, mie mi-ar fi fost frica sa merg pe langa cubic pe o raza de 50 de km. de aia nu or fi venit mai multi…

 • dan

  am sentimentul ca si saprtaman viitoare o sa o sunam pe cerasela reporterita sa vina la cubic

 • @protestul continua

  taci ba curajosule. tu esti din ala are a fost la miting sau din ala care injura pe forum?

 • protestul continua

  din aia care iti fute mamica :))

 • george 1015

  nu va inteleg
  nu ati avut cohones dar vorbiti?
  nu vreti bani?
  sau santeti genul nu conteaza e la mine acasa il cresc bine ca nu am muncit eu……..
  BRAVO BRAVO BRAVO

 • huligans

  daca clar sunt cei de la “cubic” care posteaza pe acest site….sunt rugati doar sa priveasca comenturi nu sa si posteze, asa cum au facut astazi la miting au stat ca lasii la geam!

 • post

  si cum e acum dupa intalnire? il iubiti pe patriciu nu? si pe miha serban nu?

 • dan

  nu este bine asa adica noi sa venim sa inghetam si voi sa stai acasa lasilor ca nu va da voie dm ii

 • dan

  pai cine a vazut-o pe mihaela serban ?

 • de pe fix

  Rusine tututror mobilistilor! Au fost 14 bacani de pe mobile si 25 de bacani si bacanite de pe fixe! Asa ca nu o mai fentati atata. Ganditiva ca in cel mai scurt timp, daca va merge mai departe micro, vom fi dati afara. Ni se va cauta nod in papura.

 • danut

  mihaela serban care are 22.000 de ron salariu si dorea sa ne faca noua sindicat? Cred ca se ascundea peundeva

 • dan

  da se stie dar nimeni nu a fost atent ce a zis blonda la finalul discursului am intregistrat tot ….sa vedeti cum ne lauda ….a zis ” ce bine ca am scapat si de data asta de astia ” asta nu ati auzit

 • george 1015

  BRAVO 1015 si 1006 singurele mobile “in ECHIPAJ complet
  daca eram macar 20% asa………..

 • dan

  mihaela serban nu a venit astazi la munca a stiut ca vom fi acolo …ea se astepta sa fim multi de aia a plecat dar nui nimic ..o s ane ducem si pe 30 acolo ca sigur nu ne da bani

 • huligans

  1014 nu zici ma?:))

 • george 1015

  2 nu e 3 misu

 • pt george 1015

  Si crezi ca daca ar fi fost mai multi ar fi fost o alta rezolvare?

  de pe fixe

 • dan

  cine vrea inregistrarea sa ma contacteze

 • 1015

  georgica ne vedem diseara la sedinta sa vedem daca il punem lider de sindicat pe unchiul jack daniel’s ?

 • huligans

  pe 30 daca va mai fi nevoie sa mergem, vor fi mult mai multi! o sa fie toti de la pantelimon!

 • george 1015

  pt george 1015:
  nu o sa stim niciodata
  sper ca da!

 • ciocu mic.ro

  pa cum ba dane? mergi si pe 30? pai n-ai primit asigurari de la cei 49 ca iti iei banii ca ei de aia s-au dus acolo.

 • pt dan

  Daca nu ai fost acolo, de ce te bagi ca supozitorul?
  Mihaela Serban a stat de vorba cu noi, intrerupandu-l pe Seitan, dar tu esti prea prost ca sa vorbesti.

 • dan

  pai daca aveai antele ciulite cand am plecat blonda a zis ca de abia asteptat sa scape de noi
  ce crezi prin asta?

 • pantelimon

  Vor veni pe 30 cum au venit si azi, totiiiiiiiiiiiiiii. Noi nu suntem betivi si cretini ca voi!

 • Leo...MM

  as vrea sa le multumesc celor care nu au venit azi sa ne sustina si sa se sustina pe ei !!!
  si ne mai fiind ironic acum chiar le multumesc celor care au fost alaturi de mine si am inghetat in fata cubicului.
  la fel ca si colegii mei sunt dezamagit si s a confirmat inca o data cat de lasi sunt unii colegi de ai nostrii de pe mobile

 • george 1015

  sigur blondy
  va astept
  eu pun la dispozitie logistica……..

 • dan

  aia nu era mihaela serban
  era adriana mihnea
  asculta inregistrarea si se prezinta
  o reprezinta pe mihela serban

 • pt dan

  pune-o pe youtube si asa o poate vedea toata lumea.

 • mici si bere

  @huligans: ha ha ha

  da nu-l cautati si voi pe jack daniels prin Piata Universitatii? macar cei 49?

 • dan

  am dat-o la cei d ela antena 1 e de ajuns

 • all-mic.ro

  E clar babar nu aveti despre ce vorbiti.Mihaela Serban era blonda care a iesit afara.Iar sindicatul ca sa stiti se v-a infiinta pentru ca aveau nevoie de inca 29 de semnaturi pe care le-au otinut de pe sectorul 2 astazi la sedinta de la ora 13.00.

 • pt dan

  esti mai prost ca vitica lui mamaie! supozitorule! Leo daca ai febra il poti folosi pe supozitorul de dan.

 • dan

  nu este ma ea mihaela serban ce dracu nu intelegi ..nu venea ea acolo a si zis ca reprezinta pe ea

 • george 1015

  pantelimon:
  stiam
  sunteti numai scriitori ca vorbareti………..
  as vrea sa te vad daca ai tupeu sa ne-o spui in fata nu sub un “pantelimon”

 • huligans

  @ all-mic : taci draq cu sindicatul tau…u crezi tot ce mint cei din cubic?un sindicat se apropa in 30-60 de zile, nu imediat cum spun cei de la cubic! ce draq aveti minte de copii mici, de fapt ati dovedit astazi si nu va lasat mamicile sa va aparati drepturile ca o sa va dea afara si nu o sa mai aveti de unde sa ii dati bani la intretinere!~

 • Leo...MM

  dageaba face ti tatmtam acum … trebuia sa veniti la cubic la ora 10
  oricum este bine ca le am demonstrat celor de la birouri ca suntem si noi prin firma asta si ca ei isi iau banii de pe carca noastra, mobile si fixe!!!

 • danut

  cred ca @al-mic este cumva allcubic

 • mai socoate

  bei, desteptule! 15 si cu 24 fac 39 nu 49

 • danut

  leo, eu sunt ala care a venit la cubic mai tarziu.Data viitoare da-mi si mie mail sa vin.Parca vad ca trebuie sa mergem si pe 30

 • Leo...MM

  sper sa nu mai trebuiasca sa ne “mobilizam” iar.
  dar poate ca data viitoare ve-ti venii mai multi, pt ca noi ne-am zbatut si pt voi LASILOR… ca sa nu folosesc un cuvant mai urat !!!

 • elefantul cici

  tanti asta serban are cv-ul la vedere, sa ii uram sa isi gaseasca de munca si ea si familia ei cand ne-om vedea noi bonurile-http://www.bestjobs.ro/mihaelaserbandumbrava

 • @pantelimon

  va tampit stafie de tot. continuati asa si o sa ii luati locul. prostia la putere

 • Leo...MM

  si apropo… vreau si eu filmarile de azi

 • danut

  daca imi dai mail cu o zi inainte eu iti zic ca de la pantelimon venim mai multi. Astazi cand am sunat erau multi care nu stiau.

 • tamtam

  e clar, tot ce-i nasol e cubic… azi ploua, cubicu e de vina

 • all-mic.ro

  te inseli nu sint din cubic si am fost astazi linga voi la miting ca si voi sint dezamagit ca lunea a fost lasa si nu au venit mai multi.Iar in legatura cu sindicatul nu il sustin nu am semnat asa ceva chiar daca am fost intr-un fel presat sa semnezvreau doar sa spun ca daca se infiinteaza nu o sa fie in favoarea nostra

 • Leo...MM

  danut… trebuia sa va anunte “oamenii” de legatura de la voi
  eu am anuntat asta din timp

 • 39???

  numa 39 vati strans????

 • de pe fix

  Mie mi-au lasat impresia ca am fost in firma asta, sau ca mai suntem pentru putin timp. Ne vor mazili cat ai zice peste. La prima abatere paaaaaaaaaaaaaaaa

 • danut

  Mihaela Serban
  Director Operational la Mercadia Group, IlfovExperienta
  Director Operational la Mercadia Group, Ilfov
  VanzariRetail / Comert
  Iunie 2010 – prezent
  Administrator la WORK SECURITY CONSULTING, Saftica
  OfficeJobsResurse umane / Psihologie
  Decembrie 2008 – prezent
  – Identificarea potentialilor clienti si prezentarea serviciilor si produselor companiei;
  – Personalizarea, negocierea si contractarea clientilor;
  – Inregistrarea si urmarirea procesului de facturare clienti;
  – Instruirea conducatorilor locurilor de munca privind organizarea activitatii de securitate si sanatate in munca la nivel de societate/client;
  – Derularea relatiei firmei cu institutiile bancare si furnizori;
  – Identificarea necesitatilor clientilor in domeniul securitatii si sanatatii in munca si consilierea acestora astfel incat sa asigure nivelul de calitate si siguranta impus de legislatia in vigoare;
  – Setarea procedurilor si instructiunilor proprii fiecarei activitati/lucrari menite sa diminueze si/sau sa elimine efectele nedorite;
  – Stabilirea masurilor de prevenire a accidentelor de munca si imbolnavire profesionala;
  Internal Auditor la MARINE RESOURCES EXPLORATION INTERNATIONAL, Bucuresti
  OfficeJobsResurse umane / Psihologie
  Mai 2008 – prezent
  – Implementarea Sistemului de Management al Calitatii;
  – Pregatirea standardelor interne de calitate si asigurarea aplicarii acestora;
  – Furnizarea rapoartelor privind implementarea si imbunatatirea calitatii catre managementul de top;
  – Formularea, impreuna cu managerii de departament, a instructiunilor si specificatiilor de operare si urmarire a implementarii si imbunatatirii continue a acestora;
  – Derularea auditului intern;
  Customer Service Manager la ROMPETROL DOWNSTREAM, Bucuresti
  VanzariServiciu clienti
  Mai 2006 – Aprilie 2008
  – Setarea si coordonarea activitatilor desfasurate de 3 echipe : Call Center, BackOffice si Telesales (54 pers);
  – Stabilirea si prioritizarea sarcinilor de lucru;
  – Intocmirea rapoartelor/situatiilor periodice si prezentarea lor in fata managementului companiei;
  – Intocmirea si actualizarea procedurilor de lucru aplicabile la nivelul departamentului;
  – Organizarea si eficientizarea activitatilor desfasurate in cadrul departamentului;
  – Urmarirea constanta a indicatorilor de satisfactie client, cautand permanent modalitati de imbunatatire a serviciului de suport clienti;
  – Negocierea si stabilirea periodica a obiectivelor profesionale pentru departament;
  – Evaluare activitatii depuse de Team Leader-ii echipelor;
  – Oferirea de training permanent membrilor echipelor in ceea ce priveste contactul dintre companie si clientii si/sau potentiali clienti;
  – Membra a echipei de management ce initializa proiectele strategice ale companiei;
  – Setarea si implementarea CRM-ului;
  Team Leader Call Center la ROMPETROL DOWNSTREAM, Bucuresti
  VanzariServiciu clienti
  Octombrie 2005 – Mai 2006
  – Coordonarea activitatii desfasurate de echipa Call Center (8 pers) asigurand conditiile de calitate si profesionalism;
  – Planificarea activitatilor desfasurate de mebrii echipei si alocarea resurselor in functie de cerinte;
  – Asigurarea fluxului de informatii de la/catre statiile Rmpetrol si suportul in aplicarea procedurilor;
  – Verificarea si/sau solutionarea sesizarilor primite din partea clientilor;
  – Evaluare activitatilor depuse de fiecare membru al echipei;
  Ofiter Credit Control la ROMPETROL DOWNSTREAM, Bucuresti
  VanzariServiciu clienti
  Octombrie 2004 – Octombrie 2005
  – Verificarea raportului de facturare bilunara;
  – Verificarea bonitatii potentialilor clienti ai companiei si propunerea incadrarii clientilor intr-o categorie de risc;
  – Reevaluarea periodica a situatiilor financiare a clientilor, urmarind criteriile ce dirivau din politica financiara a companiei;
  – Desfasurarea activitatilor de inbound si outbound in vederea colectarii debitelor clientilor asigurand mentinerea acestora in retea;
  Ofiter Colectare Debite la MOBIFON SA (actual VODAFONE ROMANIA SA)
  VanzariServiciu clienti
  Septembrie 2003 – Septembrie 2004
  – Contactarea clientilor si oferirea de informatii cu privire la debitele acestora;
  – Colectarea debitelor folosind tehnici de negociere, pastrand orientarea catre clienti si oferirea unui serviciu de calitate;
  – Oferirea de suport clientilor in alegerea metodelor si termenelor de plata sau pentru orice alta informatie privind serviciile companiei;
  – Oferirea se suport si informatii pentru clientii interni;
  – Membra a echipei de Bill Review , asigurand verificarea facturilor inainte de distribuirea catre clienti;
  Reprezentant Relatii Clienti la MOBIFON SA (actual VODAFONE ROMANIA SA)
  VanzariServiciu clienti
  Septembrie 2000 – August 2003
  – Receptionarea, monitorizarea si solutionarea sesizarilor primite din partea clientilor;
  – Prezentarea si instruirea clientilor cu privire la utilizarea produselor si serviciiloe Connex;
  – Prelucrarea si monitorizarea rapoartelor de eficienta si aderenta la program al echipei;
  – Membra a echipei de New Bill System, participand la programul de testare si implementare a noilor aplicatii de facturare si monitorizare client;
  – Membra a echipei de SMS Client Support;
  Ghid Turistic la CERCETASII ROMANIEI, Bucuresti
  ServiciiMLM
  Mai 2000 – August 2000
  – Efectuarea de expeditii montane impreuna cu echipe de copii;
  Secretara la UNITED CONSULTING SERVICES, Bucuresti
  VanzariServiciu clienti
  Februarie 1999 – Martie 2000
  – Pastrarea legaturii dintre firma si clientii din Spania a acesteia;
  – Initializarea in aplicatiile de lucru a cererilor de oferte si urmarirea evolutiei acestora;
  Secretara la KOTA KONSTRUCT, Bucuresti
  OfficeJobsSecretariat
  Februarie 1998 – Ianuarie 1999
  – Actualizarea bazei de date privind oferte;
  – Mentinerea legaturii cu furnizorii si clientii firmei;
  – Asigurarea incasarii salariilor de catre angajatilor din teritoriu;
  Studii
  ACADEMIA de STUDII ECONOMICE, BUCURESTI
  Facultate (terminat)
  1997 – 2001
  LICEUL DE INFORMATICA BUCURESTI (actual COLEGIUL TUDOR VIANU), BUCURESTI
  Liceu
  1993 – 1987

 • Leo...MM

  sindicatul o sa-l facem tot noi
  nu avem nevoie de nimeni din conducerea MIC.RO

 • decat 39

  decat 39 au fost…

 • cubic

  sindicatul il veti face cu siguranta in alta parte, nu la micro.

 • elefantul cici

  http://ro.linkedin.com/in/mihaelaserban ,asta e tanti ca sa o stiti si dupa fatza,mai mult cei din provincie

 • all-mic.ro

  nu mai face nimeni nimic.Trebuie doar sa ne gasim de munca si sa ne obijnuim ca mic.ro a fost o teapa.

 • Leo...MM

  da am fost 39, oricum nu ne am numarat !!!
  pe de o parte le am facut pe plac celor din cubic ca am venit foarte putini, insa surpriza pt ei a fost ca cei 39 au reusit sa precipite si sa tremure putin cubicul.
  acum sunt ferm convinsi ca data viitoare vom fi mai multi

 • bala-mucul micro

  da de ce nu o lasati pe biata femeie in pace? magarilor!!!!

 • am fost peste 39

  daca sa umplut sala buenos aires deci am fost cel putin 60

 • danut

  cubic te cheama cumva patriciu sau mamaomida de stii tu ce facem noi? sau asa cse procedeaza la cubic -se baga pumnulin gura. Daca e de bagat ceva vinoe la noi ca avem ce sa iti bagam

 • cutremur!

  deci de aia se inregistra pe tamburu de la fizica pamantului miscari in zona… de la voi…

 • Leo...MM

  daca sunt pe aici cei din cubic ii informam oficial ca daca nu avem banii pe 27… LUNI 30.01.2012 vom venii mult mai multi !!!!!!!

 • danut

  ce fata de spate are mihaela serban. daca ii pui un cioc juri ca e patriciu

 • am fost peste 39

  cert este ca pentru 39 cat spuneti voi a iesit seitan la declaratii deci nu am fost de geaba.
  daca eram nesimnificativi nu mai stateau aia din cubic pe la geamuri

 • Leo...MM

  “voi sta ti la balcone, noi murim de foame”
  huaaaaa huaaaaaaa huaaaaaaaaa
  na ca am facut-o si pe asta 😀

 • buenos aires

  pasamite e mare sala buenos aires…

 • una;)

  micro cta: vezi-timde treaba bai lesinatu-le;)

 • danut

  cei de la cubic stateau la coada la wc pentru ca nu mai era decat 1 disponibil. celelalte le inchiriasera sa mai faca rost de banii

 • de geaba

  da claaar nu ati fost nesemnificativi…

 • Leo...MM

  intrebare ?!?!
  daca nu le a fost “frica” de noi atunci pt ce au chemat paza aceea ca la aeroport

 • protest

  dute tu singur si vorbeste cu seitan ca nici dm-ii nu stiau cum arata sau strans toti sa il vada

 • paza

  ca au crezut ca va strangeti mai multi??? probabil dupa aia s-au simtit penibil…

 • eu

  @dan, habar nu ai ce vorbesti, mihaela serban s-a intalnit azi cu angajatii mic.ro (asa’i ca’i draguta foc?)

  @sindicatul – nu a rezolvat nimic, lucrurile ce ne-au fost transmise azi le stiam de mai multa vreme.

  Deci…doar pentru a TV am mers…nu?

 • paza buna pazeste primejdia rea

  si eu zic la fel

 • danut

  s-o fi intalnit cu angajatii de la cubic. Oricum comunism mai mare ca in micro nu vezi la firmele serioase. De aceea este in situatia care este, in loc sa se ocupe de problemele pentru care sunt angajati se ocupa de mismacuri si de replici rasuflate. Si ca sa stiti un lucru voi de la cubic,jocul asta cu dezbina si cucereste se tine doar pe forumuri, pentru ca la intalnirile fata in fata voi nu sunteti prezenti decat virtual

 • un'bacan

  Respect colegilor care au demonstrat astazi ca au “cojones” si au infruntat in numele marii turme de oi plina de frustrari si nemultumiri dar care stie doar sa manance cacat si sa posteze tot felul de ineptii, de parca acest site le va rezolva problemele financiare sau de alta natura. Ne meritam soarta!!!
  O alta problema o am cu sefii de magazine din c-ta pe care-i doare pula de fostul D.M. de parca le-ar rezolva el problemele,uitand de fapt ca trebuie sa facem front comun in rezolvarea problemelor noastre,a angajatilor,care stam ca niste prosti si facem voluntariat in folosul Micro.Mai mult decat atat,ma nemultumeste faptul ca mai nou,proaspatul numit D.M. de Constanta (un fost paznic la Metro) a inceput sa-si arate coltii concediind angajatii unui magazin pe motiv ca nu bateau copiile xerox pe casa.
  Acum intreb eu,cand a fost ultima livrare de hartie pt imprimanta in magazine?
  Salariile vor fi virate pe 26 sau 27 nu? Foarte naivi sunt unii!
  Cand vreodata s-au facut viramente Sambata sau Duminica?
  Keep dreaming!!!

 • un amic

  Prietene, 27 e vineri. In rest sunt de acord cu tine.

 • un'bacan

  sorry am gresit calendaru’

 • cubic

  Eu aproape garantez ca nimeni din cubic nu a scris ceva pe site-ul asta.

 • danut

  cu ce garantezii? cu garantiile noasttre? atunci avem de luat bani multii

 • danut

  de aia stiau ca vor venii astazi oamenii la cubic?

 • B 106 MIC

  la comentarii si barfit suntem cei mai tari pe forum, dar la cubic???????

  speram sa nu mai fie o data viitoare de miting si sa ne luam ce este al nostru de drept pe 27, dar daca va fi cu siguranta vom fi mult mai multi.

 • eu

  @B 106 MIC – ce ai rezolvat azi la cubic? imi poti spune?

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  rog pe cei care au fost la cubic astazi sa nu mai rspunda la cei retardati de aici,noi am fost si vom fi cu faptele,ei se ascund in fata monitorului si se cred grozavi.

 • anonim

  de ce nu ai fost azi acolo ca sa vezi se s-a vorbit uni dintre voi
  sunteti niste lasi stiti doar sa vorbiti dar chnd e vorba de fapte
  o dati la intors

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  Eu am incredere ca omul cu care am discutat este de cuvant,sper sa fie lasat sa faca treaba si cred ca nu va fi lucrat de Mihaela Seban si district managerii care iau ramas fideli.Pentru cine nu stie mihaela serban a fost astazi acolo,nu mai detine postul de conducere si singura ei sansa de a ramane pe un salariu mare in cubic este de a face acel sindicat cu ajutorul fiecarui dm care forteaza oamenii din zona lui sa semneze.
  Sper ca si cei care au fost astazi la cubic au observat ca acel om este ok,si nu este un mincinos cum erau acei sefi care se credeau zei(EXP:MIHAELA SERBAN<TOT CE INSEAMNA DM)si erau astazi speriati

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  Eu am fost astazi acolo

 • o bacanita fara bani

  SA LE STEA IN GAT PIZZA CE AU COMNDAT-O AZI AIA DE LA CUBIC…….LUMEA JOS STRIGA.: NU STATI LA BALCOANE CA MURIM DE FOAME…RUSINE LA DM-II SI DOMUNLUI SEITAN UN FRUMOS RUSINICA SA ITI FIE PENTRU MINCIUNILE SPUSE…….VREM FAPTE NU VORBE….VREM SA MUNCIM, VREM CA MIC.RO SA FIE CE ERA O DATA…..PROMITEM SA AJUTAM CA MIC.RO SA FIE CE ERA O DATA…….NU NE LASATI FARA LOCURI DE MUNCA…..DATI-NE BANII……..

 • huligans

  pt Lory de la Nevasta lu Huligans!!!
  FA proasto daca te prind te calc in picioareeeeeee..te rup in bataie…te-ai intalnit cu barbatamiu sa-i sugi pula?tarfa dreacuuu

 • B 106 MIC

  adevarat k mi-au facut aia pofta cu pizza aia, facem o cheta sa luam una mare?

 • eu

  punem mana de la mana sa avem mai multe maini, adica luam pizza SH

 • Anonymous

  S-a mai bagat cuiva banii. Mie mi-au fost virati 550 RON. MM-1341

 • e ciudat sa ne batem in declaratii la adapostul anonimatului,mai ce dracu ,suntem barbati sau carpe, ne este frica si sa ne spunem numele,e jenant, sunt mai curajoase femeile, ce dracu mai poate sa faca, sa ne ia datoriile de la banca, sa ne plateasca facturile, e jenant ca noi, barbatii sa ne ascundem ca niste curve sub id-uri ciudate,suntem intr-o situatie stranie, neplatiti, cu sanse reduse de a vedea ceva din ce ne datoreaza mic.ro purtati-va ca niste barbati ca altfel ne miram de ce o ducem rau, ne e frica si de umbra noastra,si e pacat

  Cu respect ,Andrei Marian- Constanta.

 • eu

  @mai Sindicatule, le poti explica si celor care te-au insotit la cubic ca in fata lor au fost 4 oameni si anume: Vlad Seitan, Anca Vlad, Mihaela Serban si Tereza (PR). Observ ca unii nu au habar de cine era pe acolo.

  Inca ceva…stiti ce ma mai enerveaza? Toti vorbeati ca niste “bebelusi”…de ce nu le-ati spus celor din board…ceea ce scriati acum cateva zile pe aici? De ce nu le-ati spus asta in fata? De ce nu i-ati spus asta lui Vlad???? Se pare ca stiti sa-i injurati doar aici…in fata nu aveti tupeu! Rusine!!!

 • cel de acolo de unde nu am venit

  Cel putin la noi a fost ordine si disciplina. Noi cand ne duceam cu taxiul acasa voi mergeati pe jos si asta datorita celui care ne-a tampit. Dar acolo la “Bolentin” cum zic unii analfabeti din gasca voastra, v-ati strans toate pramatiile, hotii si betivii, in frunte cu coordonatorul vostru Georgescu Razvan, pe care il cunosc de ceva timp si stiu ce ii poate pielea. E un hot, un tepar si un pupincurist de mare clasa. Cei din Pantelimon va dau muie si voua astia din Bolintin si lui dan, care se crede lider… Rusine ca dati intrun om care si-a facut treaba mereu, dar a gresit ca v-a inchis toate portitele de furt. Jegurilor….

 • cel de acolo de unde nu am venit

  Cel putin la noi a fost ordine si disciplina. Noi cand ne duceam cu taxiul acasa voi mergeati pe jos si asta datorita celui care ne-a tampit. Dar acolo la “Bolentin” cum zic unii analfabeti din gasca voastra, v-ati strans toate pramatiile, hotii si betivii, in frunte cu coordonatorul vostru Georgescu Razvan, pe care il cunosc de ceva timp si stiu ce ii poate pielea.

 • Anonymous

  huligans:
  January 20th, 2012 at 18:10

  pt Lory de la Nevasta lu Huligans!!!
  FA proasto daca te prind te calc in picioareeeeeee..te rup in bataie…te-ai intalnit cu barbatamiu sa-i sugi pula?tarfa dreacuuu.

  Neveste frustrate si obosite.Vai de capul vostru daca va spalati rufele in public. Sa va fie rusine.Sunte-ti de rasul lumiiiiiiiiiiiiiiii.

 • rebela

  Sunt o “disponibilizata” din Galati, imi poate spune si mie cineva ce ati rezolvat azi la Cubic? Mersi

 • cel de acolo de unde nu am venit

  continuare: E un hot, un tepar si un pupincurist de mare clasa. Cei din Pantelimon va dau muie si voua astia din Bolintin si lui dan, care se crede lider. Rusine ca dati intrun om care si-a facut treaba mereu, dar a gresit ca v-a inchis toate portitele de furt. Jegurilor

 • o bacanita fara bani

  ULTIMA STIRE BOMBA: DRAGI COLEGI IN URMA PROTESTULUI DE AZI SE PARE CA AM SUPARAT MULTI INDIVIZI, PRINTRE CARE SI DM-II, DIN ACESTA CAUZA SPER SA NU FIU DATA AFARA PENTRU CA SE PARE CA TREBUIA SA IL ANUNT DE VENIREA MEA LA ACEST PROTEST…….NU AM INJURAT, NU AM FORTAT NOTA, AM CERUT DOAR EXPLICATII……..POATE MULTI DINTRE NOI ISI VOR PIERDE LOCUL DE MUNCA DIN CAUZA DERANJARII LOR…….DAR UN LUCRU SA IL STIE , TRAIM INTR-O TARA LIBERA, DEMOCRATA, FIECARE ARE DREPTUL LA OPINIE NU SUNTEM PE VREMEA LUI CEAUSESCU DRAGI DM-II NU SUNTEM ROBOTEII VOSTRI PROGRAMATI SA FACA DOAR CE ZIKETI VOI SUNTEM OAMENI CU NEVOI ………….SA FIM UNITI PANA LA CAPAT……ASTEPT ZIUA DE 27 IAN SA VAD DAK SE VOR TINE DE PROMISIUNI………DAKA NU VOM VENI DIN NOU MAI MULTI SI MAI NERVOSI………

  CEI CARE NU AU FOST AZI SA REGRETE, SI SA VADA CAT DE LASI SUNT……..INDURATI PANA VA OMOARA SFINTII.

  A VOASTRA COLEGA DE SUFERINTA.

 • Bacan

  Toti injurati aici in ultimul hal si la cubic nu a ciripit niciunul nimic….sa va fie rusine cu mitingul vostru de tot rahatul care ne face mai mult rau….eu imediat v as da afara pe toti cei care ati fost acolo!

 • Anonymous

  Si ziceti ca a bagat la cativa banii?

 • eu

  @bacanita fara bani – de ce nu le-ai spus celor din board si nemultumirile fata de DM-i ???
  tu crezi ca ne intereseaza pe noi ca esti tu data afara? foarte bine iti fac, poate data viitoare ai curaj si nu esti “mare si tare” doar aici.

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  http://youtu.be/Pfcj2p0nhk8

 • Daniel

  Mai dureaza mult pana va vad si eu la stiri ?

 • Charisma

  Am urmarit 5 luni activitatea a 2 colegi, din cauza lipsurilor din magazin…intr-un final, am demonstrat cu probe video si rola-martor, ca FURAU. Si FURAU RAU DE TOT!!! Iar de platit, plateam toti… Din ziua in care au fost dati afara, n-a mai lipsit nimic!

  Am venit cu drag la serviciu, am zambit si am glumit cu vecinii, iar in ultima perioada, unii ne-au compatimit…

  Am ras copios de mailurile date de “ilustrii” din Cubic, “dati returul”…dupa 5 minute “nu mai dati returul”… Am plans cand am realizat ca mic.ro merge prost, imediat cum incepuse sa mearga bine.

  Am fost si sunt revoltata sa stiu ca:
  – sunt sefi de magazin si asistenti care dau comenzi aiurea, doar ca sa ragaie rafturile de marfa.
  – un coleg a dat LCD-ul retur spre casa lui, iar in cutia pentru MiniMax a pus bolovani
  – un fost DM si-a facut si el cadou un LCD si cica ” a fost dat afara”…de fapt acum lucreaza la Mercadia
  – exista caiete de comunicari, in care se scrie plusul de casa pe o tura ( ex: 17 sau 25 de lei, tura de dimineata; si isi mai si treceau ce au vandut fara bon {5 lei=10 pungi}). Ma intreb, oare, nu s-or fi gandit ca poate, cineva, le gaseste caietele respective???
  – a existat un magazin-scoala unde saptamanal se “spargea” un borcan de zacusca, trecut pe nota de casare si zacusca mancata de asistente
  – au existat colege care au facut “furati” banii care trebuiau predati la Bidepa
  – au existat colege care si-au permis luxul de a lua o suma importanta din casa, pentru 24 de ore
  – DM actual a mintit ca nu se inchid magazinele, cand eu stiam SIGUR ca da…apoi ca vine marfa…apoi ca e o perioada grea…apoi ca e ok…dar tare as vrea sa stiu de ce in profilul de facebook apare mai nou, ca lucreaza la Carrefour, el care se lauda ca lucreaza la mic.ro

  Acum…e liniste in magazine. O liniste apasatoare…Si intuneric. Si frig. Si noi…din marii asistenti de magazin, am ajuns paznici. Cu 2-3 lanterne dupa noi si imbracati ca pentru o expeditie la Pol. Dar…conform ordinelor date de DM, cineva trebuie sa stea in magazin.

  DE CE? Ca daca e sa se sparga magazinul, se sparge si dupa ce plecam noi.

  E trist sa auzi trecatorii “uite…si-aici e inchis, ca nu e nimeni…”. Si-atunci imi vine sa deschid usa si sa urlu, “Ba da, eu sunt aici!!! Si alti colegi sunt si toti tremuram!!!”.

  Acum va cred, dragi colegi CINSTITI!!! va cred, pentru ca si eu, marea asistenta de la asociat, sufar!

  Nici noi nu stim nimic…si noi inghetam de frig…si noua ne-au intarziat bonurile si sper sa nu se intarzie salariile…si noi asteptam 27, sa aflam ceva…

  Si nu putem pleca, pentru ca ne-am pierde garantiile, conform contractelor.

  Nu stiu ce va fi…dar…magazinele inchise, golite de marfa, acum sunt golite si de calculatoare, frigidere, xeroxuri…au afise “de inchiriat”…

  Am tacut pana acum. Dar de-acum, GATA!!!

  Daca se simte cineva…pot da exemple cu nume si nr. magazinului!
  sI PENTRU COLEGII CARE AU FOST ASTAZI LA CUBIC: UNDEVA IN CAPITALA, O ASISTENTA “ASOCIAT”, VA SUSTINE!!!

 • Charisma

  MESAJUL COMPLET!!!

  Urmaresc cu atentie absolut tot ce s-a spus aici, de la primul mesaj. Imi fac curaj acum sa spun si eu ceva…

  A fost odata…ca asa incep toate povestile, nu? A fost odata mic.ro. Frumos, elegant, curat, lumini, produse proaspete, zambete, respect fata de clienti…
  Ce incantati erau asistentii de pe fixe, aveau un serviciu decent, primeau salariile si bonurile la timp, unii luau si bonus. Pentru 1700 de lei nu era asa deranjant ca prinzi tura 1 in magazin, facand receptia marfii. Se batea lumea sa lucreze la mic.ro…

  Cand deodata…hopa! Gol de marfa…fara explicatii pe care sa le credem, cei cu experienta. Suntem pusi sa ne cerem scuze fata de clienti…o luna, doua…trei…Pierdem multi clienti, suntem injurati, avem parte de priviri ucigatoare, ca doar e vina noastra, ca nu aducem Kent 8 sau Cola la 2 l. Sau carne. Sau paine. Sau…lapte… Sau….

  E…si sa vezi intr-o zi ce se umplura toate magazinele de kile de carne, care mai de care mai scumpa, ca asta-i trebuie vecinei de la et.1, o slana Lorialba sau o ceafa Tudor. Cate s-au aruncat atunci!…

  Bun…gol si plin…gol si plin, prin magazin…si intr-un final…GOL de tot!…De sucuri, beri, paine, ziare…
  Gol de personal, demisii pe banda rulanta… In vara 2011, asistentilor le-a ajuns cutitul la os!

  S-au saturat sa plateasca furturile din magazin, s-au saturat de ore suplimentare neplatite, s-au saturat de amenintari cu cercetarea disciplinara, cu datul afara si altele…

  Am urmarit din umbra mic.ro all, sutele de mailuri, strigatele colegilor…

  Imi parea rau, dar aveam dubii ca ar fi asa… Pana intr-o zi, cand o colega si draga prietena, a inceput sa planga la telefon, in fata mea. Ii spunea colega de magazin ca nu i-au intrat toti banii; doar o parte, o suma derizorie, cu care eu iau copilului o jucarie, de exemplu.
  Atunci AM CREZUT!

  Eu eram protejata, lucrand pentru asociat (salariu intreg, bonuri, bonusuri saptamanale, de fiecare data). Sigur ca pentru asta am facut practica pana la 3 noaptea, in magazinul-scoala, unde trebuia sa mi se spuna, ca eu, nefiind angajata direct mic.ro, nu eram obligata sa stau!
  Pentru asta mi-a curs sange din maini, stergand gondolele si produs cu produs, de praf…Nu cumva sa vina auditul, sa sara vreunu’ ca o caprioara, sa des cu palmuta pe frigidere.
  Da, aveam manusi…dar sa incerce delicatele din Cubic sa stearga magazinul intreg, fara ca manusile de “1 minut” folosinta, sa nu se rupa.

  Am urmarit 5 luni activitatea a 2 colegi, din cauza lipsurilor din magazin…intr-un final, am demonstrat cu probe video si rola-martor, ca FURAU. Si FURAU RAU DE TOT!!! Iar de platit, plateam toti… Din ziua in care au fost dati afara, n-a mai lipsit nimic!

  Am venit cu drag la serviciu, am zambit si am glumit cu vecinii, iar in ultima perioada, unii ne-au compatimit…

  Am ras copios de mailurile date de “ilustrii” din Cubic, “dati returul”…dupa 5 minute “nu mai dati returul”… Am plans cand am realizat ca mic.ro merge prost, imediat cum incepuse sa mearga bine.

  Am fost si sunt revoltata sa stiu ca:
  – sunt sefi de magazin si asistenti care dau comenzi aiurea, doar ca sa ragaie rafturile de marfa.
  – un coleg a dat LCD-ul retur spre casa lui, iar in cutia pentru MiniMax a pus bolovani
  – un fost DM si-a facut si el cadou un LCD si cica ” a fost dat afara”…de fapt acum lucreaza la Mercadia
  – exista caiete de comunicari, in care se scrie plusul de casa pe o tura ( ex: 17 sau 25 de lei, tura de dimineata; si isi mai si treceau ce au vandut fara bon {5 lei=10 pungi}). Ma intreb, oare, nu s-or fi gandit ca poate, cineva, le gaseste caietele respective???
  – au existat colege care au facut “furati” banii care trebuiau predati la Bidepa
  – au existat colege care si-au permis luxul de a lua o suma importanta din casa, pentru 24 de ore
  – DM actual a mintit ca nu se inchid magazinele, cand eu stiam SIGUR ca da…apoi ca vine marfa…apoi ca e o perioada grea…apoi ca e ok…dar tare as vrea sa stiu de ce in profilul de facebook apare mai nou, ca lucreaza la Carrefour, el care se lauda ca lucreaza la mic.ro

  Acum…e liniste in magazine. O liniste apasatoare…Si intuneric. Si frig. Si noi…din marii asistenti de magazin, am ajuns paznici. Cu 2-3 lanterne dupa noi si imbracati ca pentru o expeditie la Pol. Dar…conform ordinelor date de DM, cineva trebuie sa stea in magazin.

  DE CE? Ca daca e sa se sparga magazinul, se sparge si dupa ce plecam noi.

  E trist sa auzi trecatorii “uite…si-aici e inchis, ca nu e nimeni…”. Si-atunci imi vine sa deschid usa si sa urlu, “Ba da, eu sunt aici!!! Si alti colegi sunt si toti tremuram!!!”.

  Acum va cred, dragi colegi CINSTITI!!! va cred, pentru ca si eu, marea asistenta de la asociat, sufar!

  Nici noi nu stim nimic…si noi inghetam de frig…si noua ne-au intarziat bonurile si sper sa nu se intarzie salariile…si noi asteptam 27, sa aflam ceva…

  Si nu putem pleca, pentru ca ne-am pierde garantiile, conform contractelor.

  Nu stiu ce va fi…dar…magazinele inchise, golite de marfa, acum sunt golite si de calculatoare, frigidere, xeroxuri…au afise “de inchiriat”…

  Am tacut pana acum. Dar de-acum, GATA!!!

  Daca se simte cineva…pot da exemple cu nume si nr. magazinului!

  sI PENTRU COLEGII CARE AU FOST ASTAZI LA CUBIC: UNDEVA IN CAPITALA, O ASISTENTA “ASOCIAT”, VA SUSTINE!!!

 • anonim

  acel bacan se pare ca tie iti place sa fi mintit pe fata se pare ca tu ai bani si nu duci lipsa de nimic

 • injurii

  Stimabili colegi, incetati sa va mai injurati intre voi, ca de-asta ati fost azi la Cubic mai putini decat suporterii la un meci de fotbal feminin! Sunteti dezbinati si va invrajbiti unii impotriva celorlalti, dar aveti aceleasi suferinte! Cum va asteptati sa va reprezentati singuri interesele, cand nu sunteti in stare nici sa va adunati 100 din 3000!!!!!???? Ati primit la Cubic informatii pe care le-ati primit si pe mail, poate asa v-ati convins ca astea sunt informatiile oficiale! Ati fost tratati civilizat, pentru ca ati fost civilizati! Bravo celor care au avut curaj sa-i spuna lui Seitan in fata lucruri despre cum merge treaba in teren! Rusine celor care pe forum vomita fara sa spuna nimic, dar azi n-au fost acolo (cei din Bucuresti)! V-ati pierdut dreptul moral sa mai fiti in spatiul asta!
  Si poate azi ati aflat ca cei din Cubic nu sunt toti asa cum spuneti voi!

 • provincie

  Deci…la Antena1 nimic.

 • dezinformat

  uitati_va la stiri!…..nu a fost nimic la stiri!
  aveti filmare!…puneti-o pe youtube sa o vedem cu totii!

 • :))

  voi chiar ati crezut ca ii da pe bacanii vedete cineva la tv :))

 • Daniel

  Cred ca a fost vrajeala din partea celor de la A1.Fie ei,fie cei care sustin ca au fost filmati.Cu toate cu aceste manifestatii din centrul capitalei….NIMIC.RO este ceva neinsemnat !

 • antena1

  Foarte frumos reportajul de la ora 19:00 de pe antena1!
  Muie celui care i-a chemat!
  Aia care a iesit si a vorbit cu ei, la sfarsit s-a pupat cu reportera, logic ca se cunosteau si ca nimeni nu va da pe post 40-50 de dezechilibrati si incoerenti care nu stiu nici macar ce vor!

 • antena1

  Foarte frumos reportajul de la ora 19:00 de pe antena1!Clanta celui care i-a chemat!Aia care a iesit si a vorbit cu ei, la sfarsit s-a pupat cu reportera, logic ca se cunosteau si ca nimeni nu va da pe post 40-50 de dezechilibrati si incoerenti care nu stiu nici macar ce vor!

 • CTA

  A vazut cineva ceva la Antena 1?? Ca eu nu am vazut nimic.Si asta a fost o teapa????

 • clau

  nu a dat nimik la antena. vati luat teapa ma. Da daca e pe 30 sau cand mai ziceti ca faceti o sa fac un efort ca sa vin pana in bucuresti.

  Brasovul va sustine.

 • :))

  rusine celor care s au dus la cubic doar sa apara la tv… au aparut :)) felicitari

 • bacan vechi

  filmarea de astazi o am eu pe toata de afara si din interior o sa postez ce a fost afara doar pentru bacani revin cu informatii.

 • Mihaela Serban

  Ati pus botul; v-am mai dus cu zaharelul o data.

 • CTA

  Pt @bacan vechi
  Cum putem face sa vad si eu filmarea?

 • bacan vechi

  aveti putina rabdare si vin cu noi informatii o sa va dau un link.

 • CTA

  Multumesc.Astept informatii

 • Anonymous

  eu cred ca banii au intrat doar la cei care au fost(daca a fost pana la urma cineva) la Cubic astazi….nu am vazut nimik la stiri(trebuia sa chemati si voi 2 televiziuni diferite)…cred ca v-au manjit si pe voi….si ce va mai cacati mai devreme pe voi ca ati fost si ati dres…..HUUUU

 • anonim

  nu s-au bagat bani nici la cei care au fost

 • https://www.simplybucharest.ro

  http://youtu.be/d0vXxH1IEmQ

 • maria

  iar ati mintit,mai binezis ati dezinformat!cam atat despre mitingul micro!asa s-a dat la Antena1,cum o sa intre banii pe 27!!!!!

 • dan

  eu am inregistrarea ce a vorbit vad seitan ….dar vb cu reporterita ..sa vedem de ce nu a bagat materialu

 • Leo...MM

  bacan vechi te rog sa ma “contactezi” pt filmarea aia.
  s-o punem pe net

 • Anonymous

  pe anttena 3 a fost

 • un fraier din randul2

  ce buni sunteti de gura…..dar din pacate doar aici pe forum….”cocosilor”
  Daca erati atat de interesati de banii si viitorul vostru in firma….veneati asa cum ati promis….sa va fie rusine!!!!

 • una;)

  eu cred ca au fost platiti ca sa nu dea nik pe post…….mai mt ca sigur asta s-a intamplat!

 • dan_george

  credeti ca protestul vostru nu ar fi mai bine daca ar fi vazut undeva?
  -la antene, pe protv, tvr..
  De ce nu-l incarcati pe un site unde sa se vada???
  La ce protest aveti in momentul asta… care ar fi diferenta intre a sta acasa si a suna la ei si a protesta fara sa stie nimeni?
  Aveti cel mai bun protest ascuns de il stiu eu.
  Sigur va avea rezultate.

 • un fraier din randul2

  eu cred ca timpul acordat stirilor nu le-a permis….o sa va dau in cateva min o stirea despre ce sa intamplat acolo,insa numai o stire scrisa….cand voi reusi sa intru si in posesia interviului video o sa va anunt

 • dan

  am vb cu reporterita …ea a dat mai departe de acolo numai stie nimic

 • Anonymous

  dar am vb cu un proeten a fost difuzat pe antena 3 materialul a arata nea aratat
  am inregistrarea de la sedinta cine o vrea sa imi spuna

 • un fraier din randul2

  dane,te pupa tata….unu cu gluga-n cap :)))

 • dan

  aha…mai vezi ca a fost dat pe antena 3 am vb cu reporterita

 • bacan vechi

  in cateva momente veti avea o parte din filamrea la protest de astazi……

 • dan_george

  un fraier din randul2:
  January 20th, 2012 at 20:26
  eu cred ca timpul acordat stirilor nu le-a permis

  omule a fost o stire cu unul care urca o scara cu capul si asta nu a intrat?

 • bacan vechi

  in 2 min o sa va dau un link…..

 • dan

  lasa noi sa fim sanatosi ….daca nu ne da bani pe 26 iese scandal

 • dan_george

  Cand vreti sa fie urmatorul protest secret?????
  Ca sa stie toata lumea…
  de asta am aflat azi la 11 dimineata si nu sunt din bucuresti si oricum habar nu am unde e cubicul sau cum ii ziceti voi.
  Eu lucrez la minimax, pana pe 26, dar cred ca suntem in aceeasi oala

 • dan

  se stia de 5 zile de protestul asta se stia de mult au fost informati toti colegi

 • bacan vechi

  http://www.facebook.com/video/video.php?v=106622269460119

  ce veti vedea aici este foarte putin din ce sa intamplat acolo, puteti vedea acum.

 • un fraier din randul2

  dan_george:
  January 20th, 2012 at 20:37
  Cand vreti sa fie urmatorul protest secret?????

  poi daca e secret…lasa-l sa fie secretul nostru….de arfele voastre suntem cam satui…

 • dan_george

  pentru randul doi:
  bun, am gresit ca am formulat asa, dar eu cred ca ar fi mai bine sa fim mai multi data viitoare. te asigur ca nimeni din 5 magazine prin care mai am aprieteni cu care tin legautra nu stia de acest protest. Nu zic ca ar veni toti, poate ar veni chiar foarte putini, dar cred ca ar fi mai bine sa se stie cand este un protest. Dati si voi un link unde pot sa fiu la curent cu mai multe inf.
  mersi

 • un fraier din randul2

  merci bacane,cred ca esti singurul care a filmat ceva acolo….eu am doar inregistrarea vocala a ceea ce sa discutat in sala….

 • yldirim lolo

  seitan(diavol in turca)dixit-da e adevarat ca am lovit un aisberg,da e adevarat ca luam apa,da e adevarat ca suntem in afara linilor comerciale,da e adevarat ca nu ne salveaza nimeni,da si daca nimerim un banc de nisip ne-am scos.adica nu se m-ai scoala ea dar uite ce frumos atarna

 • bacan vechi

  deci ce spuneti colegi care nu ati fost acolo puteti sa comentati si pe acea pagina de facebook.

 • dan

  si eu am inregistrat

 • un fraier din randul2

  dan george,eu cred ca aici s-au facut zeci de comentari si sa informat ca azi la 10 vom fi la pipera….nu poti spune ca nu ati fost informati….oricum noi va asteptam pe toti cei care spuneti iar ca vreti sa veniti luni 30.01.2012 la aceasi ora,in acelasi loc in cazul in care nu se baga salariile.

 • dan

  sunt lupascu daniel nu dan george …..da toata luam stia dar le-a fost frica de dm ii au fost amenintati

 • un fraier din randul2

  dan:
  January 20th, 2012 at 20:50

  sunt lupascu daniel nu dan george …..da toata luam stia dar le-a fost frica de dm ii au fost amenintati

  Este cineva care posteaza cu “dan george”,nu la tine ma refeream

 • dan_george

  deci a ramas pe 30 nu?

 • yldirim lolo

  2000 de angajati a 1000 de ron salariu media incluzand sefi de magazine si DM inseamna 2 000 000 de ron adica 450 000 euro de unde face rost micro doar pentru salarile pe decembrie?solutie:donati cate un rinichi

 • mic.roamarat

  daca aveti inregistari audio cu ce sa dscutat acolo va rugam sa le postati sa auzim si noi cei de departe
  UN BACAN DIN ARAD

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  Eu cred ca sunt foarte multi oameni nesimtiti,la micro intrece toate standardele de nesimtire.Au stat acasa si acum comenteaza,au stiut de intalnirea de la ora 10,au stiut motivul pentru care am fost acolo.
  Cei care au fost cred ca nu trebuie sa-i anunte nimic,si pe viitor sa-i lasam pe cei lasi sa rezolve problemele,”se pot rezolva si stand pititi in casa.
  Noi am avut curaj ,am riscat poate sa nu mai primim nimic si sa fim dati afara si tot am avut curaj sa mergem acolo sa spunem care sunt problemele noastre si cred ca cei care vor asculta acea inregistrare vor vedea ca nu au fost menajat Vlad Seitan si au fost atinse toate problemele.
  Fac o precizare pentru colegul care a inregistrat discutia si am sa-i spun ca nu este corect fata de persoanele care au participat la discutie ca el sa inregistreze,chiar daca a facut asta sfatul meu este sa tina acea inregistrare pentru el.
  Cei care nu au fost sa astepte disperati in casa sa nu fie sunati de nimeni si sa spere ca poate vor fi chemati la munca

 • provincie

  Voi chiar nu intelegeti ca suntem si noi interesati de situatie, dar n-avem resurse sa mergem de la 300-400 de km.

 • o bacanita

  de ce nu sau difuzat imaginile la tv?

 • ALTFEL

  Lasilor va amenintat District Managerul de pe sector k va rupe picioarele dak veniti la miting…
  Si acuma luati voi pula in gura pe sait …Zmeilor!!!

  RESPECT BAIETILOR DE PE MOBILE;)

 • bacanu' Guatemal

  salut baieti; eu sunt angajat mic.ro de 2 saptamani si nu mi-am luat banii luna asta pe 11 as vrea sa particip si eu inpreuna cu voi la protest.

 • braila

  Noi ne certam ca prostii intre noi iar ei fura,fura…si tot mai fura!si pe noi ne lasa fara salarii…daca nu suntem uniti NU FACEM NIMIC!Asta a fost o spalare de bani a lu’Patriciu asa ca nu degeaba e cel mai bogat om din Romania!!!Eu zic sa protestam altfel sa nu mai mearga nimeni la munca!Nu m-ai platit nu muncesc!k o sa se inchida pe 26 02 2012 tot Mic.ro si nu o sa ne mai plateasca!k nu au bani!

 • mirela

  de unde stii ca o sa se inchida tot pe 26.02.?

 • just me

  primul mic.ro a fost deschis in aprilie 2010, asa ca daca, e sa fie zvonurile adevarate ca a deschis magazinele din fonduri europene si nu trebe sa inchida in 2 ani ca sa nu piarda banii, atunci probabil mai trage pana in aprilie anu asta si dupa aia….Dumneezeu cu mila

 • eu

  din cate stiu eu, orice proiect finanatat de UE sau alta institutie, dupa perioada in care este finantat are obligatia de a continua activitatea inca 2, 3, 4, 5 ani in functie de contractul incheiat.

  indiferent daca mic.ro are sau nu treaba cu finantarile nerambursabile, sunt sigur ca va merge mai departe.
  sunt unele persoane care posteaza aici…dar nu au habar de ce vorbesc si normal ca se ajunge la o informare eronata.

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  Pentru cei de pe mobile care au primit mesaj de la DM,sper ca sunt baieti destepti si nu vor merge la intalnirea pentru semnarea adeziunii la sindicatul hotilor facut de Mihaela Serban.
  Suntem capabili sa ne reprezentam singuri si nu avem nevoie de Mihaela Serban.Ea trebuie sa ramana in istoria neagra a acestei firme,este de domeniul trecutuli si este liderul celor hoti care au trait bine pe seama noastra,a celor care am muncit si am suferit in aceasta firma

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  Acesta firma pentru a putea avea un nou inceput trebuie sa scape de oamenii care o sustin pe Mihaela Serban,nu este loc de nepotism ,relatii,cunostinte intr-o firma unde se vrea restructurarea si se vrea ca aceasta firma sa aiva succes.

 • Anonymous

  ceva pute in Danemarca!

 • Anonymous

  Romania gorapa de guinoi a Europei

 • Anonymous

  eu din filmare vad ca ati fost pe undeva pe la 15-20 de persoane din care si cel putin un proprietar de spatiu. Sunt sigur ca i-ati impresionat!
  Va veti recupera banii cand imi voi lasa eu plete si imi voi face formatie rock!

 • Daniel

  Pentru sindicat_angajati_micro

  Felicitari.Nu credeam ca oamenii se vor organiza cu tine “lider”.La urmatoarea manifestatie voi participa si eu.Ai cuvantul meu.

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  Nu discutam de lideri aici,chiar nu este necesar sa ne credm lideri,suntem oameni care muncim si vrem ce este al nostru,eu am vorbit doar in cubic si am spus ce ne durea pe toti

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  Sper sa nu fie nevoi sa mai mergem la cubic pentru aceiasi problema.

 • cristi_51

  felicitari celor care au ajuns ieri in fata cubic-ului(din motive personale n-am reusit sa ajung; data viitoare – sper sa nu fie cazul – am sa fiu prezent); felicitari celor care sunt convinsi ca au reusit sa schimbe ceva in bine.
  am in schimb o intrebare : de ce acum sunteti convinsi ca urmeaza resctructurari, refinantari, etc.? inca de prin septembrie ne tot anunta/ asigura ca va veni marfa, vor intra bani, nu se vor inchide magazine….cu ce v-au convins cei din board?

 • un fraier din randul2

  nu a spus nimeni ca ne-a convins….noi am spus doar ca le mai acordam increderea inca odata…. 🙂

 • Anonymous

  sunteti rusinea mic.ro!

 • Anonymous

  ne puneti pe toti intr-o lumina proasta si toti vom trage ponoasele “marilor revolutionari”

 • mihai_23

  numai idioti aici.cand primeati bonus,ore suplimentare platite(si nu stateau toti la ore suplimentare,dar cu toate astea erau platiti in plus),atunci nu va mai intrebati cine era aceasta Mihaela Serban care va aproba acest bonus.atunci de ce nu o cauta nimeni sa ii multumeasca? o haita de idioti.daca nu v a placut acest management,daca va simteati prea buni pentru aceasta companie, de ce nu a plecat nimeni? de ce? va spun eu.pentru ca este singura companie care a vrut sa ofere tuturor prostilor un loc de munca.retarzilor.labili mintal.va meritati soarta.de ce ieri la sediu au fost intr-un nr atat de mic?va spun tot eu.pentru ca stiu multi cat de bine a fost si le este frica de Dumnezeu.toti am participat la acest regres. unii mai mult, altii mai putin.toti avem nevoie de bani.dar a injura si blestema acesti oameni este deja prea mult.le blestemati copiii,familiile.sa va fie rusine. de aici se vede clar ca nu au avut cu cine face treaba.chiar daca ei ar fi niste idioti,ce vina au copiii lor?chiar nu ganditi?nu ma mai intreb,pentru ca este clar.acesta va este nivelul ,atat puteti.

 • Anonymous

  Anonymous nu stiu cine esti si cu atat mai mult de ce ne judeci tu pe noi cei care am fost la cubic…daca vei primi salariul pe data de 27 sper sa ai taria de caracter sa ne ceri scuze tuturor celor care am fost la cubic! Si apropo “pretenash” daca vor fi ponoase de tras le vom trage noi cei care am avut curajul sa mergem la cubic nu sa stam in fata unui calculator (ma refer la cei din Bucuresti)

 • PENTRU PUTORI

  de vina sunt toti bacanii care nu au fost in stare sa faca vanzare! erau magazine care vindeau de 200 lei pe zi!!!

  pai hai sa vedem cat strangem pe o luna! 6000 LEI!

  dupa ce platim factura la furnizor mai ramanem si noi cu … 2000 LEI!

  hai sa platim curentul …. pai e cam 500 -700 lei pe luna, de deci mai ramanem cu 1500 lei!

  hai sa platim chiria; este cam 2500 lei ….hmmmm…. PATRICIULE, mai da-ne 1000 de lei la chirie ca nu avem suficient!

  trebuie platit impozit, marketing, factura la salubritate, apa, reparatii la frigidere sau alte obiecte, licanta de windows, licenta de charisma, contabila, dm-ul, benzina, motorina de la tirul de marfa, firma de paza care monitorizeaza magazinul pe timp de noapte si salariul PUTORII care nu este in stare sa vanda mai mult de atat… PATRICIULE, mai adu nene niste bani sa facem curu mare la putori!

  daca acest lucru e valabil in 100 MIC.RO, normal ca firma ajunge la fundul sacului.

  Nu e valabil pentru toti bacanii insa daca 10% din magazine sunt neproductive, unii mia fura, marfa expira uite unde ajungeti!

 • bacan vechi

  salut colegi,cine vrea sa vada filamrea din interior tot ce sa vorbit?

 • bacan nou

  eu vreau

 • eu

  uimeste-ne “bacan vechi”

 • pt sindicatul_scursurilor _micro

  Toate scursurile de pe mobile s-au unit in “sindicat”. Nu mai au bani de alcool, de furat nu mai este nimic, alaturativa lor. Bafta si sa o sugeti in continuare atunci cand veti ramane fara loc de munca! Credeti ca astia va vor ierta? lipsa reportajului de la antena1 va demonstreaza ce fel de oameni sunteti considerati.

 • eu

  pai cum sa-i bage cineva in seama? se plang ca nu au ce manca si au mers cu taxiul, aveau sticlele de cola cu ei, tigarile aprinse la maxim! in afara de asta, care mai de care scoatea telefonul “de fite” din buzunar ca sa filmeze in acelasi timp cu cei de la A1.
  un om care nu are ce manca acasa (asa cum sustin ei) nu vin sa faca asa ceva! nu mai vorbim de faptul ca amuzamentul era in floare!
  sper ca dupa traversarea aceste perioade, oamenii acestia sa nu mai aiba ce cauta in aceasta afacere…sa ramana doar in Sindicat (daca doresc).

 • mobilist

  vorbiti mult prost si fara rost !!! singura reusita din firma asta au fost mobilele.
  noi de pe mobile, asa cum ne numiti voi pe noi betivi, v-am tinut in spate pe multi.
  noi vindeam mai mult de cat fixele si fara conditiile de acolo(toaleta,aer conditionat, caldura,etc..) dar noi nu ne-am plans. asa ca nu mai comenta ti !!!

 • mobilist

  noi nu am vb pe nimeni de urat si nici de colegii nostri de pe fixe, noi doar ne cerem drepturile

 • mobilist

  iar pt voi mancatorilor de c… sta-ti in fata la pc-uri ca ne-o furam noi si pt voi, suntem invata-ti cu greul

 • maria

  @PENTRU PUTORI
  Ce vina au cei ce vindeau 200 de lei pe zi?
  Cine a inchiriat spaii la preturi mai mari decat valoarea lor? Cine a inchiriat spatii care nu erau folosite de ani de zile, fara sa testeze daca exista vad comercial in acea zona? Cine a propus doar “calitatea I” pentru legume si fructe aruncand tone…. nu era mai “comercial” sa se faca reduceri de preturi pentru legumele si fructele care nu mai indeplineau standardele pentru “calitataea I” ? Cine a angajat sefi de magazin care nu aveau habar de comert, in special in domeniul alimentar, care comandau produse ce expirau pe banda rulanta? Lucrez de 18 ani in comert alimentar si in toti cei 18 ani nu am vazut atatea expirate cat am vazut in cateva luni aici… Cand i-am spus sefei mele ca nu sunt de acord cu comanda ei mi-a spus ca ea este sefa… si cati oare nu erau la fel? Au fost si cateva magazine care aveau sefi competenti si expiratele nu existau, dar le numeri pe degete….
  De ce la produsele care mai aveau 1-2 zile pana la data de expirare, mai ales daca ereu in cantitate mare nu se faceau promotii de genul 1+1 gratis, 1+50% din al doilea gratis, in functie de termenul de expirare?
  Cine a inventat apoi sistemul “cubic” de comanda ?
  Si greseli in tot acest “sistem” mai sunt….

 • Anonymous

  @PENTRU PUTORI
  pai cu ce sa faci vanzare daca in ultimele 3 luni tu nu aveai paine,tigari si alimentele de baza si aveai somon si alte alimente scumpe care nu faceau vanzare,deasta erau si perisabilitati si expirate mari,la fructe nu se tinea niciodata cont de comanda ta…tu comandai 1 kil de banane si ei iti trimiteau 5…
  facturile nu au fost platite de luni bune,chiar si atunci cand erau vanzari…
  si da…vorba mariei au preferat sa tina preturile mari si sa nu faca reduceri(produse calitatea 2-a)…asta este rezultatul managemantului prost

 • bacan vechi

  se pare ca nu vor multi sa vada vodeoclipul cu filmarea din sediu, ok dar dupa ce il vedeati cei care ati stat acasa o sa va schimbati taoate parerile si sper k in bine pentru un moment…..

 • bacan vechi

  o sa dau link-ul mai pe seara poate ser strang mai multi….sau nu vrea nimeni sa il vada? cine stie?…..

 • o bacanita

  vreau sa vad si eu filmarea.

 • alin

  si eu, deoarece nu am putut ajunge la cubic ca nu am stiut

 • eu

  asteptam filmarea

 • viorica.micro

  eu am avut treaba ca a intervenit ceva neprevazut si nu am mai ajuns la cubic. poate ne arati si noua filmarea ca sa vedem ce s-a discutat.

 • eu

  CINE SE FOLOSESTE DE NUMELE MEU???? hmmmmmm

 • maria

  @Anonymous te contrazic putin in legatura cu comanda de legume si fructe. Este adevarat ca tu comandai 1 kh si primeai 5 dar nu erai obligat sa le si ei, comada era marita de furnizorul Galaxy.
  In ce priveste managementul preturilor nu l-am inteles: oare cei care se ocupau de achititii avand in vedere volumul de marfa comandata nu au fost capabili sa negocieze un discount mare astfel incat sa se mearga pe un pret mic? Pai si un magazin de cartier poate negocia un discount pentru un volum de comenzi mai mari!! Sau poate discountul exista dar s-a considerat ca este mai profitabil raportul pretului mare, desi eu ma indoiesc.

  Oricum este tardiv sa cautam acum vinovatii….

 • maria

  scuze am vrut sa scriu 1 Kg si achizitii

 • nu avem nevoie de sustinatori

  bacan vechi nu are rost sa publici imaginile de la sedinta. cei care au fost acolo stiu ce sa discutat. restul sunt atat de destepti incat nu vor intelege discutia, sunt prea multe cuvinte necunoscute pentru ei. cei care au fost acolo au fost de la magazinele cu cele mai bune vanzari nu toti inapti. bineinteles ca ei nu se agita ca au bagat mana pana la cot si pot sta bine merci acasa. daca cineva vrea sa afle situatia firmei mic.ro sa ia legatura cu Dm-ul.. exceptie fac ce din provincie care sunt de inteles. restul nu au nici o scuza pentru ca daca erau chemati la munca trebuiau sa vina si sa renunte la alte planuri. Prea multi limbisti printre noi care se cred destepti.

 • nu avem nevoie de sustinatori

  acesti baieti destepti si-au dat atat de mult interesul in servici incat au uitat ca lucreaza pentru mic.ro si banii trebuiesc pusi in plic nu in buzunar

 • faliment

  Firma nu putea fi falimentata de jos. Falimentul a plecat de sus. Pestele de la cap se impute. Asa ca nu va mai certati intre voi baieti destepti sau prosti toti sunteti in aceeasi OALA

 • bacan vechi

  http://www.youtube.com/watch?v=xQVY835kCwE&feature=youtu.be

  acesta este link-ul cu filmarea de la cubic, aici veti auzi in special tot ce sa vorbit si la ce concluzii sa ajuns, veti vedea cu adevarat ca cei care au fost acolo la protest nu au fost degeaba, multumesc inca odata colegilor prezenti acolo impreuna cu mine, uitativa si ascultati pana la capat inainte sa spuneti ceva , sper sa rezistati 38 de minute , salut colegi, o zi buna in continuare.

 • B 106 MIC

  a fost cefa acolo nu credeti?

 • B 106 MIC

  ceva

 • maria

  daca sunteti atenti la minutul 6 spune ca vom primi in data de 27 salariile iar bonurile restante pentru noiembrie si decembrie in prima saptamana a lunii februarie!! din cate imi amintesc au scos de pe fluturas bonurile pentru decembrie… atunci cum le vom primi!?

 • B 106 MIC

  le vom primi si gata, eu zic sa nu mai fim rautaciosi si sa recunoastem ca a fost ok pentru inceput

 • maria

  @B 106 MIC.
  chiar crezi? iti amintesti ca pe 14 decembrie au spus ca au fost platite bonurile aferente lunii noiembrie, de ce vin in februarie??

 • gaby

  nu stiu daca ai vb cu cineva despre bonuri dar nu a spus nimeni ca nu o sa le mai luam.au spus ca nu s-a mai oprit impozit pe ele ca nu stiu cand o sa le luam si ca o sa ne opreasca impozit cand o sa le luam.

 • fost bacan

  Bravo voua dragi colegi.
  Chiar m-am bucurat ca am putut viziona acel videoclip.
  Problema este ca nu stiu cate lucruri reale s-au spus acolo.
  Domnul acela care avea o sete continua vorbea numai din carti se vede clar ca nu a fost nici macar o data in locul unuia de asa cum am fost unii dintre noi.
  Inca odata felicitari celor care au avut curajul si posibilitatea sa ajunga la ei.
  Sa va ajute cel de sus sa aveti numai rezultate bune in urma acestei vizite.
  MULTA BAFTA!!

 • gaby

  domnul acela a pus pe picioare reteaua de benzinarii OMV in Europa si a venit in MIC.RO de 3 luni.sa speram ca stie ce face.

 • provincie

  oare in proiect intra si magazinele din alte orase sau doar cele din bucuresti?

 • una;)

  bacan vechi: eu cred ca nu e ok faptul ca ai pus filmarea asta pe site. ma bucur ca au vazut-o si alti colegi dar poate ajunge si-n alte locuri si nu cred ca e ok pt acest om, d-l Seitan, care a fost destul de ok pt inceput.
  Avand in vedere ca este la inceput in aceasta firma trebuia sa- i oferim incredere pt inceput. macar pt a vedea de ce anume este in stare.
  Ai fost si u acolo si ai vazut ca parea destul de sincer.Imi doresc din tot sufletul sa fie asa cum
  ne-a promis.
  Si pt colegii din bucuresti: nu mai cautati scz pt ca, hai sa fim seriosi, nu ati avut chef sau v-a fost frica sa veniti si acum vreti dovezi si filmari! Sper ca data urmatoare, care sper sa nu mai existe, sa nu mai fiti asa comozi si fricosi pe munca si drepturile voastre!

 • A.D.

  To Mr.Seitan V.,
  Avand in vedere “background-ul”sanatos si bogat pe care il aveti ma asteptam sa aveti un discurs diferit fata de cel initial avut cu District Managerii!
  De fapt, singura diferenta, este ca la acel moment District Managerii erau “cei mai importanti oameni”and now bacanii sunt cei mai importanti oameni,o adaptare potrivita avand in vedere auditoriul.
  Daca in 3 luni nu s-a reusit “creionarea” “directiilor”si punerea in practica a noului set de masuri,inseamna ca din punct de vedere al return of investment-ului firma nu doar ca nu a castigat nimic odata cu venirea d-voastra dar a pierdut TIMP PRETIOS,TIMP care in orice firma,companie este egal pentru toata lumea.
  Este de admirat totusi cat de dezinvolt puteti fi inntr-un astfel de moment si cu cata usurinta le recomandati oamenilor sa nu isi caute un alt loc de munca!
  Exact de aceasi atitudine si recomandare au avut parte angajatii din Oradea care ,prin intermediul DM-uluisi al “scrisorilor de multumire” au fost anuntati “azi”ca totul este OK,iar a doua zi au fost dati afara si magazinele au fost inchise!
  BRAVO DOMNULE SEITAN VLAD,Aasumarea Raspunderii si Comunicare-Transmiterea Informatiilor corecte au fost probabil primele training-uri la care va trimis “Mic.ro”!!!
  Tot din capitolul “Ce am spus si Ce am facut” putem discuta despre cum, in perceptia d-voastra fina asupra Retail-ului,DM-ii Minimax si Mac.ro trebuie sa fie niste persoane care sa detina o gandire de “discounter si nu de Premium” ,despre ce magazine Minimax mai vorbim? ;-))))
  Si daca DM-ii de Minimax au fost mutati pe Mic.ro insemna ca DM-ii Mic.ro nu erau destul de Premium??? Sau cei de pe Minimax nu erau destul de “Discounteri”? Sau Mic.ro e Mac.ro?Sau Minimax e Mac.ro? Dar despre ce vorbim noi aici??????????????????????????????????????????????
  Exact,nici voi nu mai stiti,si atunci…cine mai stie?!
  Have a wonderfull Business!
  In alta ordine de idei,sistemul de bonusare al performatei in OMV nu a fost inventat de un roman!

 • A.D.

  Domnilor Manageri, RETAIL-UL DE PROXIMITATE ESTE FOARTE SIMPLU!!!
  Daca totusi nu il intelegeti nici acum ,va costa doar putin INTERES ,consultati un studiu NIELSEN /MEMRB si intelegand datele puse la dispozitie de aceste studii poate reusiti sa faceti acest Business sa functioneze si sa fie profitabil!

 • Anonymous

  ok s-a discutat…dar nu a venit cu nimic concret,doar ca se lucreaza,se creioneaza un business dar nu a venit sa spuna ce planuri concrete are….
  s aintelegem ca vom primi si pe luna decembrie bonurile…chiar daca nu s-au impozitat???…de fapt la ei tot e posibil ….pe 11 ai impozitul oprit pentru bonuri pe fluturas….pe 13 nu mai e…..probabil asa vor face cand vor acorda si pe decembrie tichetele de masa…acun nu ne ramane decat sa asteptam 27……in concluzie din “pana pe data de 27” asa cum scria in mailul trimis atunci s-a transformat in 27….om vedea…

 • aristotel2011

  @A.D.
  Lasa un ID de mess sau un mail ca sa putem vb. AM cate ceva sa-ti spun. adresele mele sunt bacanul.hotarat@gmail.com sau bacanul.hotarat@yahoo.ro

 • ............

  Felicitari Adi !

 • huligans

  ce mai de treaba sunt astia de la ANTENA 1 ….data viitoare ii chemam pe astia de la PRO TV ca Voiculescu de la Antena 1 a facut magarii cu Patriciu deasta nu poate sa dea despre el 😉

 • huligans

  Si pt toti lingaii care nu au fost la miting va doresc multa _|_ si in continuare multe colturi de paine uscate care le-ati mancat pana acuma!

 • A.D.

  @aristotel2011
  Te ascult!

 • Anonymous

  Doar votbe in vant au fost spuse in acea sedinta. A inteles cineva ceva concret din ceea ce a spus acest domn Seitan???
  V-ati lasat amagiti asa cum ati fost in toata aceasta perioada. Sa dea domnu sa va primiti banii pe 27 asa cum vi s-a promis. Din ceea ce vi s-a spus eu nu am inteles decat lauda de sin a dlui Seitan

 • am inregistrarea

  bonurile nu se mai dau nu s-au platit impozitle la cas si celelate taxe pentru angajati

 • am inregistrarea

  asa este dupa ce ati plecat voi blonda a spus ce bine ca a scapat si de data asta

 • simpatica

  Salut !

  Am o intrebare intrebatoare:

  Ce hram mai poarta Mihaela Serban prin cubic?
  Dar Fernando Vasi?

 • dan

  mihaela serban este nepoata sau fiica dlui patriciu

 • Anonymous

  impreuna cu oana boeru

 • simpatica

  Haha..si eu auzisem ca astea 2 sunt “prietenele” primilor 2 oameni din companie.In loc de prietene puneti voi alt cuvant..

 • Anonymous

  sunteti niste fraieri! IAR PUNETI BOTUL AL VRAJELILE ACESTOR MINCINOSI!

 • Anonymous

  http://www.youtube.com/watch?v=xQVY835kCwE&feature=youtu.be

  negociatorii care au fost la manifestatie au vazut ca Seitan le spune ca salariul se platese pe 27 februarie?
  au cerut lamuriri?
  era vorba ca pana la 27 februarie se plateste!

 • lee

  cat mai tine telenovela asta oare?

 • ady

  atitudine de nota 10 la dm. SEITAN ambele maini in buzunar si vb cu cei prezenti sa si cu “nimeni” felicitari

 • dan_george

  De itm a auzit cineva????????

 • Anonymous

  carlan carlan carlan carlan

 • dan

  eee sunt manjiti cu toti …deci nu ai unde sa te duci ?

  lupascu_daniel2003 id ul meu sa tinem legatura intre noi daca nu ne baga bani

 • Anonymous

  Cine e ca mine striga huo
  Sa moara Boc, sa moara Boc,sa moara Boc.
  Prim-ministrul nostru Boc
  E bociu mare de tot,
  N-ai talent de diplomat
  Ce dracu stai la Palat?
  Locul tau e in parcare,
  Sa vinzi bilete de carne,
  Ca salariul ni l-ai luat,
  Iesi afara din Palat.
  Spune, spune rusinare
  Ca-o sa murim toti de foame,
  Ca-i adus tara in haos,
  Si cu toti stam in repaus
  Mai, nea Boc, esti nesimtit,
  Pe toti ne-ai nenorocit,
  De ce ti-ar pasa de noi?
  Tu n-ai griji si nici nevoi.
  Cine e ca mine striga huo, cine e ca mine striga huo,cine e ca mine striga huo
  Sa moara Boc, sa moara Boc,sa moara Boc.
  Fira-ai tu sa fi de Boc,
  Pleaca cu birou cu tot,
  Si ascunde-te in Maroc,
  Ca ne-ai zapacit de tot.
  Nu iti pasa de saraci.
  De copii si de orfani,
  Vrei sa ne lasi fara bani,
  S-ajungem niste golani.
  Mai bine ne-ai impusca
  Decat sa ne faci asa,
  Ce plage maicuta mea,
  I-ai luat toata leafa,
  Nu ai inima in tine,
  Si la suflet ca un caine,
  Vrei sa omori tara toata,
  Sa ne duci pe toti la groapa.
  Cine e ca mine striga huo, cine e ca mine striga huo,cine e ca mine striga huo
  Sa moara Boc, sa moara Boc,sa moara Boc.
  Fira-ai tu sa fi de Boc,
  Pleaca cu birou cu tot,
  Si ascunde-te in Maroc,
  Ca ne-ai zapacit de tot.
  Nu iti pasa de saraci.
  De copii si de orfani,
  Vrei sa ne lasi fara bani,
  S-ajungem niste golani.
  Mai bine ne-ai impusca
  Decat sa ne faci asa,
  Ce plage maicuta mea,
  I-ai luat toata leafa,
  Vrei sa omori tara toata,
  Sa ne duci pe toti la groapa.
  Cine e ca mine striga huo, cine e ca mine striga huo,cine e ca mine striga huo
  Sa moara Boc, sa moara Boc,sa moara Boc.
  Toti plangem cu mare foc, mare foc
  De ce l-am votat pe Boc
  Auoleu luar-ar foc,
  Uite frate un pitic,
  Un pitic atat de mic
  Pe toti ne-a nenorocit.
  Faceti loc, Traian a iesit la joc,
  Când se uita într-o parte,
  Cade Udrica pe spate,
  I se ridica fustita, i se vede alunita
  Of, ce circ e la Palat, de ce,
  Doamne, oi fi votat?

 • Anonymous

  Nu sunt barbatul fatal
  Sunt escroc sentimental
  Vagabont de meserie
  Asa cum iti place tie

  Imi trebuie un minut
  Doar atat nimic mai mult
  M-ai vazut si m-ai placut
  Ce repede te-ai corupt

  Vagabont, vagabont, sunt vagabont
  Eu nu sunt, eu nu sunt James Bond
  Gigolo, gigolo, sunt gigolo
  Stiu ce-ti place fetito

  Doua vorbe, trei minciuni
  asa am facut minuni
  Un gram din vrajeala mea
  Tie ti-a sucit mintea

 • Anonymous

  Cate flori atatea zile
  Cu lacrimi am numarat
  Zile triste fara tine
  Zile de cand ai plecat
  Chiar de ai plecat iti aduc flori
  In vaza multe flori s-au strans
  Le numar dimineata in zori
  Ca zilele in care am plans
  x2

  Cate flori atatea zile
  Cu lacrimi am numarat
  Zile triste fara tine
  Zile de cand ai plecat
  x2

  Iti aduc flori chiar si acum
  Iti aduc o floare zi de zi
  Sperand ca ai sa te intorci din drum
  Sperand ca tu ai sa revii
  x2

  Cate flori atatea zile
  Cu lacrimi am numarat
  Zile triste fara tine
  Zile de cand ai plecat

 • Anonymous

  Unde ai fost, unde esti
  Nu raspunzi, te feresti
  Unde esti, unde ai fost
  Stii sa minti frumos
  Raman cu prietenii mei, jur ca nu mai pot
  Cate sa-ti indur, cat sa-ti mai suport
  Te-ai schimbat dintr-odata
  Ce mult te-ai schimbat
  Te-as mai ierta o data
  Dar nu-ti fac pe plac
  Daca te iert iar gresesc
  Mai bine te las sa vezi cine esti

  Daca m-am schimbat, nu sunt vinovat
  Daca am gresit, fiindca nu m-ai iubit
  Am facut tot ce-am putut
  Dar nu s-a putut mai mult

  Unde ai fost, unde esti
  Nu raspunzi te feresti
  Unde esti, unde ai fost
  Stii sa minti frumos
  Raman cu prietenii mei, jur ca nu mai pot
  Cate sa-ti indur, cat sa-ti mai suport

  Ce o fi cu tine, nu stiu ce o fi
  Te iubesc stii bine ca in prima zi
  Dar nu sunt eu vinovata
  Ca tu te-ai schimbat, prea mult dintr-odata

  Daca m-am schimbat, nu sunt vinovat
  Daca am gresit, fiindca nu m-ai iubit
  Am facut tot ce-am putut
  Dar nu s-a putut mai mult

  Unde ai fost, unde esti
  Nu raspunzi te feresti
  Unde esti, unde ai fost
  Stii sa minti frumos
  Raman cu prietenii mei, jur ca nu mai pot
  Cate sa-ti indur, cat sa-ti mai suport

 • Anonymous

  sus smecherii,smecherii, smecherii
  jos fraierii, fraierii, fraierii
  sus cu jmecherimea
  la pamant cu fraierimea
  Doamne perversa-i lumea
  pentru bani ti-ar lua viata
  ce periculoasa-i lumea
  ti-ar da-n cap sa iti ia painea

  smecherul smecherului
  sta cuminte in banca lui
  poa sa fie mort de beat
  tot e baiat de baiat

 • Anonymous

  A aflat mata de mine
  ca vin noaptea pe la tine
  da’ si nu vrea sa mi te dea
  pana nu trec pe la eami s-a dus vestea in sat ca as fi cu tine
  cat de mult noi ne-am ferit tot nu a fost bine
  ne-am iubit doar pe ascuns dar tot s-a aflat
  in belea inca odata am intrat
  m-am gandit c-ar fi mai bine sa scap de belea
  sa vin o noapte la tine si una la ea
  sa ma fac si eu ca ploua
  sa trec o noapte sau doua pe la ea prin pat

 • Anonymous

  Pe ai mei dujmani as vrea sa’i vad
  la prima tv
  la tradati in dragoste ca i’au inshelat nevestele (X2)
  si sa isi tai venele

  Universalu:
  popa si politzia tot la poarta lor sa stea
  ambulanta si mascatii,pompierii si soldatii

  Guta:
  popa si politzia tot la poarta lor sa stea
  ambulantza si mascatzii, pompierii si soldatii

  in gradina la dujmani sa rasara bolovani
  bolovani si pietricele sa’si sparga capul cu ele (x2)

  Universalu:
  popa si politia tot la poarta lor sa stea
  ambulantza si mascatzii,pompierii si soldatzii

  Universalu:
  popa si politzia tot la poarta lor sa stea
  ambulantza si mascatzii,pompierii si soldatzii

  Universalu:
  Pe ai mei dujmani as vrea sa’i vad
  la prima tv
  la tradatzi in dragoste ca i’au inshelat nevestele

  Guta:
  in gradina la dujmani sa rasara bolovani
  bolovani si pietricele sa’si sparga capul cu ele (x2)

  Universalu:
  popa si politzia tot la poarta lor sa stea
  ambulantza si mascatzii,pompierii si soldatzii

  Guta:
  popa si politzia tot la poarta lor sa stea
  ambulantza si mascatzii,pompierii si soldatzii

  Universalu:
  popa si politzia tot la poarta lor sa stea
  ambulantza si mascatzii,pompierii si soldatzii

  Guta:
  popa si politzia tot la poarta lor sa stea
  ambulantza si mascatzii,pompierii si soldatziï

 • Anonymous

  Am o tiganca desculta
  si cea mai tare caruta
  si moare tigania
  ca mi-am pus radar pe ea

  taga daga daga da lala … opa asa …

  Nu-i caruta ca Mertanul
  doar cu ea imi castig banul
  e descurcaret tiganul
  nu face tigania
  cat face caruta mea

  Am caruta de viteza
  si ma bate vantu-n freza
  m-am incarcat de lovele
  numai cu un cal putere

  Nu-i caruta ca mertanul
  doar cu ea imi castig banul
  e descurcaret tiganul
  nu face tigania
  cat face caruta mea

  Moare tigania moare
  mi-am pus si retrovizoare
  si la mine in caruta
  canta maneaua lui guta

  Nu-i caruta ca mertanul
  doar cu ea imi castig banul
  e descurcaret tiganul
  nu face tigania
  cat face caruta mea

 • Anonymous

  Merg singur pe strada si sunt suparat
  cerul sta sa cada de cand ai plecat
  iata fara tine nu mai pot avea
  inima din mine inapoi te vrea, daaa

  Mai bine imi luai viata
  si inima din mine
  decat sa raman singur
  fara tine

  mai da-mi macar o sansa
  si o ultima speranta
  doar asta ma mai poate
  tine in viata

  Un bilet pe masa scris de mana ta
  mi-a dat intr-o clipa peste cap viata
  tu mi-ai spus sa-mi caut o alta iubire
  si ca nu mai vrei sa ramai cu mine, daaaaa

  Mai bine imi luai viata si inima din mine
  decat sa raman singur fara tine
  mai da-mi macar o sansa si o ultima speranta
  doar asta ma mai poate tine in viata

  Mai bine imi luai viata si inima din mine
  decat sa raman singur fara tine
  mai da-mi macar o sansa si o ultima speranta
  doar asta ma mai poate tine in viata

 • Anonymous

  Poate vrei sa-mi schimbi acum viata
  pote vrei sa-mi ceri si altceva

  E prea tarziu, e prea tarziu, de ce-ai plecat
  E prea tarziu, mult prea tarziu, eu te-am uitat

  Poate eu nu stiu ce-i dragostea
  dar de tine m-a legat ceva

 • Anonymous

  si inima din mine
  decat sa raman singur fara tine
  mai da-mi macar o sansa si o ultima speranta
  doar asta ma mai poate tine in viata
  690Anonymous:
  January 22nd, 2012 at 16:56
  Poate vrei sa-mi schimbi acum viata
  pote vrei sa-mi ceri si altceva
  E prea tarziu, e prea tarziu, de ce-ai plecat
  E prea tarziu, mult prea tarziu, eu te-am uitat
  Poate eu nu stiu ce-i dragostea
  dar de tine m-a legat ceva

 • Anonymous

  661Anonymous:
  January 22nd, 2012 at 8:56
  ok s-a discutat…dar nu a venit cu nimic concret,doar ca se lucreaza,se creioneaza un business dar nu a venit sa spuna ce planuri concrete are….
  s aintelegem ca vom primi si pe luna decembrie bonurile…chiar daca nu s-au impozitat???…de fapt la ei tot e posibil ….pe 11 ai impozitul oprit pentru bonuri pe fluturas….pe 13 nu mai e…..probabil asa vor face cand vor acorda si pe decembrie tichetele de masa…acun nu ne ramane decat sa asteptam 27……in concluzie din “pana pe data de 27″ asa cum scria in mailul trimis atunci s-a transformat in 27….om vedea…
  662aristotel2011:
  January 22nd, 2012 at 10:27
  @A.D.
  Lasa un ID de mess sau un mail ca sa putem vb. AM cate ceva sa-ti spun. adresele mele sunt bacanul.hotarat@gmail.com sau bacanul.hotarat@yahoo.ro
  663…………:
  January 22nd, 2012 at 11:12
  Felicitari Adi !
  664huligans:
  January 22nd, 2012 at 11:55
  ce mai de treaba sunt astia de la ANTENA 1 ….data viitoare ii chemam pe astia de la PRO TV ca Voiculescu de la Antena 1 a facut magarii cu Patriciu deasta nu poate sa dea despre el
  665huligans:
  January 22nd, 2012 at 11:58
  Si pt toti lingaii care nu au fost la miting va doresc multa _|_ si in continuare multe colturi de paine uscate care le-ati mancat pana acuma!
  666A.D.:
  January 22nd, 2012 at 12:08
  @aristotel2011
  Te ascult!
  667Anonymous:
  January 22nd, 2012 at 12:59
  Doar votbe in vant au fost spuse in acea sedinta. A inteles cineva ceva concret din ceea ce a spus acest domn Seitan???
  V-ati lasat amagiti asa cum ati fost in toata aceasta perioada. Sa dea domnu sa va primiti banii pe 27 asa cum vi s-a promis. Din ceea ce vi s-a spus eu nu am inteles decat lauda de sin a dlui Seitan
  668am inregistrarea:
  January 22nd, 2012 at 13:01
  bonurile nu se mai dau nu s-au platit impozitle la cas si celelate taxe pentru angajati
  669am inregistrarea:
  January 22nd, 2012 at 13:02
  asa este dupa ce ati plecat voi blonda a spus ce bine ca a scapat si de data asta
  670simpatica:
  January 22nd, 2012 at 13:03
  Salut !
  Am o intrebare intrebatoare:
  Ce hram mai poarta Mihaela Serban prin cubic?
  Dar Fernando Vasi?
  671dan:
  January 22nd, 2012 at 13:04
  mihaela serban este nepoata sau fiica dlui patriciu
  672Anonymous:
  January 22nd, 2012 at 13:04
  impreuna cu oana boeru
  673simpatica:
  January 22nd, 2012 at 13:36
  Haha..si eu auzisem ca astea 2 sunt “prietenele” primilor 2 oameni din companie.In loc de prietene puneti voi alt cuvant..
  674Anonymous:
  January 22nd, 2012 at 13:41
  sunteti niste fraieri! IAR PUNETI BOTUL AL VRAJELILE ACESTOR MINCINOSI!
  675Anonymous:
  January 22nd, 2012 at 14:10
  http://www.youtube.com/watch?v=xQVY835kCwE&feature=youtu.be
  negociatorii care au fost la manifestatie au vazut ca Seitan le spune ca salariul se platese pe 27 februarie?
  au cerut lamuriri?
  era vorba ca pana la 27 februarie se plateste!
  676lee:
  January 22nd, 2012 at 14:23
  cat mai tine telenovela asta oare?
  677ady:
  January 22nd, 2012 at 16:16
  atitudine de nota 10 la dm. SEITAN ambele maini in buzunar si vb cu cei prezenti sa si cu “nimeni” felicitari

 • A.D.

  Ce importanta are ce grad de rudenie sau ce fel de relatie ar avea aceste doua fete cu “conducatorii”?
  Daca totul era ok in business nu interesa pe nimeni aceste detalii, dar acum mai avem un subiect pe marginea caruia sa ne lamentam !
  Mai util ar fi sa analizati clar situatia, discursul marelui Seitan V., si lipsa de reactie a conducerii la tot ceea ce faceti voi!

 • Anonymous

  Anonymous:
  January 22nd, 2012 at 16:45
  carlan carlan carlan carlan
  680dan:
  January 22nd, 2012 at 16:48
  eee sunt manjiti cu toti …deci nu ai unde sa te duci ?
  lupascu_daniel2003 id ul meu sa tinem legatura intre noi daca nu ne baga bani
  681Anonymous:
  January 22nd, 2012 at 16:52
  Cine e ca mine striga huo
  Sa moara Boc, sa moara Boc,sa moara Boc.
  Prim-ministrul nostru Boc
  E bociu mare de tot,
  N-ai talent de diplomat
  Ce dracu stai la Palat?
  Locul tau e in parcare,
  Sa vinzi bilete de carne,
  Ca salariul ni l-ai luat,
  Iesi afara din Palat.
  Spune, spune rusinare
  Ca-o sa murim toti de foame,
  Ca-i adus tara in haos,
  Si cu toti stam in repaus
  Mai, nea Boc, esti nesimtit,
  Pe toti ne-ai nenorocit,
  De ce ti-ar pasa de noi?
  Tu n-ai griji si nici nevoi.
  Cine e ca mine striga huo, cine e ca mine striga huo,cine e ca mine striga huo
  Sa moara Boc, sa moara Boc,sa moara Boc.
  Fira-ai tu sa fi de Boc,
  Pleaca cu birou cu tot,
  Si ascunde-te in Maroc,
  Ca ne-ai zapacit de tot.
  Nu iti pasa de saraci.
  De copii si de orfani,
  Vrei sa ne lasi fara bani,
  S-ajungem niste golani.
  Mai bine ne-ai impusca
  Decat sa ne faci asa,
  Ce plage maicuta mea,
  I-ai luat toata leafa,
  Nu ai inima in tine,
  Si la suflet ca un caine,
  Vrei sa omori tara toata,
  Sa ne duci pe toti la groapa.
  Cine e ca mine striga huo, cine e ca mine striga huo,cine e ca mine striga huo
  Sa moara Boc, sa moara Boc,sa moara Boc.
  Fira-ai tu sa fi de Boc,
  Pleaca cu birou cu tot,
  Si ascunde-te in Maroc,
  Ca ne-ai zapacit de tot.
  Nu iti pasa de saraci.
  De copii si de orfani,
  Vrei sa ne lasi fara bani,
  S-ajungem niste golani.
  Mai bine ne-ai impusca
  Decat sa ne faci asa,
  Ce plage maicuta mea,
  I-ai luat toata leafa,
  Vrei sa omori tara toata,
  Sa ne duci pe toti la groapa.
  Cine e ca mine striga huo, cine e ca mine striga huo,cine e ca mine striga huo
  Sa moara Boc, sa moara Boc,sa moara Boc.
  Toti plangem cu mare foc, mare foc
  De ce l-am votat pe Boc
  Auoleu luar-ar foc,
  Uite frate un pitic,
  Un pitic atat de mic
  Pe toti ne-a nenorocit.
  Faceti loc, Traian a iesit la joc,
  Când se uita într-o parte,
  Cade Udrica pe spate,
  I se ridica fustita, i se vede alunita
  Of, ce circ e la Palat, de ce,
  Doamne, oi fi votat?
  682Anonymous:
  January 22nd, 2012 at 16:52
  Nu sunt barbatul fatal
  Sunt escroc sentimental
  Vagabont de meserie
  Asa cum iti place tie
  Imi trebuie un minut
  Doar atat nimic mai mult
  M-ai vazut si m-ai placut
  Ce repede te-ai corupt
  Vagabont, vagabont, sunt vagabont
  Eu nu sunt, eu nu sunt James Bond
  Gigolo, gigolo, sunt gigolo
  Stiu ce-ti place fetito
  Doua vorbe, trei minciuni
  asa am facut minuni
  Un gram din vrajeala mea
  Tie ti-a sucit mintea
  683Anonymous:
  January 22nd, 2012 at 16:52
  Cate flori atatea zile
  Cu lacrimi am numarat
  Zile triste fara tine
  Zile de cand ai plecat
  Chiar de ai plecat iti aduc flori
  In vaza multe flori s-au strans
  Le numar dimineata in zori
  Ca zilele in care am plans
  x2
  Cate flori atatea zile
  Cu lacrimi am numarat
  Zile triste fara tine
  Zile de cand ai plecat
  x2
  Iti aduc flori chiar si acum
  Iti aduc o floare zi de zi
  Sperand ca ai sa te intorci din drum
  Sperand ca tu ai sa revii
  x2
  Cate flori atatea zile
  Cu lacrimi am numarat
  Zile triste fara tine
  Zile de cand ai plecat
  684Anonymous:
  January 22nd, 2012 at 16:53
  Unde ai fost, unde esti
  Nu raspunzi, te feresti
  Unde esti, unde ai fost
  Stii sa minti frumos
  Raman cu prietenii mei, jur ca nu mai pot
  Cate sa-ti indur, cat sa-ti mai suport
  Te-ai schimbat dintr-odata
  Ce mult te-ai schimbat
  Te-as mai ierta o data
  Dar nu-ti fac pe plac
  Daca te iert iar gresesc
  Mai bine te las sa vezi cine esti
  Daca m-am schimbat, nu sunt vinovat
  Daca am gresit, fiindca nu m-ai iubit
  Am facut tot ce-am putut
  Dar nu s-a putut mai mult
  Unde ai fost, unde esti
  Nu raspunzi te feresti
  Unde esti, unde ai fost
  Stii sa minti frumos
  Raman cu prietenii mei, jur ca nu mai pot
  Cate sa-ti indur, cat sa-ti mai suport
  Ce o fi cu tine, nu stiu ce o fi
  Te iubesc stii bine ca in prima zi
  Dar nu sunt eu vinovata
  Ca tu te-ai schimbat, prea mult dintr-odata
  Daca m-am schimbat, nu sunt vinovat
  Daca am gresit, fiindca nu m-ai iubit
  Am facut tot ce-am putut
  Dar nu s-a putut mai mult
  Unde ai fost, unde esti
  Nu raspunzi te feresti
  Unde esti, unde ai fost
  Stii sa minti frumos
  Raman cu prietenii mei, jur ca nu mai pot
  Cate sa-ti indur, cat sa-ti mai suport
  685Anonymous:
  January 22nd, 2012 at 16:54
  sus smecherii,smecherii, smecherii
  jos fraierii, fraierii, fraierii
  sus cu jmecherimea
  la pamant cu fraierimea
  Doamne perversa-i lumea
  pentru bani ti-ar lua viata
  ce periculoasa-i lumea
  ti-ar da-n cap sa iti ia painea
  smecherul smecherului
  sta cuminte in banca lui
  poa sa fie mort de beat
  tot e baiat de baiat

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  Te rog sa ne luminezi si pe noi “A.D” cu spiritul tau fin de analiza si sa spui ce reactie trebuia sa aiva la ce am facut noi. Eu nu am capacitatea ta de analiza

 • ....

  Anonymous …ce-ai patit astazi ….? !

 • Angajat PH

  Salut LEE,sunt Joseph 😛

 • A.D.

  1.Cine te-a indreptatit sa folosesti un asemenea “nick name”?
  2.Unde este inregistrat acest sindicat?
  3.”Sa aiva”? Clar nu esti de prin zona de SUD a tarii!

  Analiza??? De obicei ,cand EU vreau CEVA ,stiu foarte clar de ce am nevoie de acel lucru si cat de tare am nevoie de acel lucru!
  Fac tot posibilul sa obtin acel lucru si nu ma multumesc cu povesti si basme second-hand ale caror finalitate este de fiecare data aceasi!
  Nu vreau sa luminez pe nimeni,dar,din pacate, si in aceasta situatie s-au gasit cativa “smart guys”care incearca sa manipuleze o masa de Oameni nemultumiti, obositi de atatea promisiuni desarte,unii chiar disperati din cauza lipsei banilor ,aflati in situatia ingrata de a nu-si mai putea plati ‘cheltuielile”!
  Poate ar trebui sa mai revedeti inca o data clip-ul de pe You Tube!
  In ultima parte a intalnirii,in loc sa se obtina un angajament concret: “Azi va vom vira 50% din valoarea drepturilor salariale” ce s-a intamplat?
  Va spun tot Eu:
  -au inceput sa se faca unii remarcati prin diverse”sugestii si idei vis-a-vis de relansarea Business-ului”
  -au inceput “atacuri”la adresa superiorilor directi
  -s-au tras semnale de alarma legate de faptul ca poate cei ce conduc sunt mult mai slabi din punct de vedere profesional decat cei pe care ii conduc,etc.

  Parca ideea de baza a protestului era “BANII SI TICHETELE!” nu promovarea capabilitatilor si a competentelor personale! Dar se poate adapta din mers in functie de prioritati,nu-i asa?
  :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

 • name

  toti angajatii care au fost la cubic sunt niste ratati!
  o sa va dea salariu si o sa va rada din mic.ro. v au filmat pe toti si o sa va identifice dm-ii si bye bye mic.ro.
  ratatilor!

 • gaby

  nu inteleg de ce iti faci tu griji pt cei care au fost la cubic

 • gaby

  macar lucrezi la mic.ro?{name}

 • A.D.

  Am o intrebare pentru cei ce “reprezinta”interesele angajatilor in aceasta”lupta”:
  Ce se va intampla daca in data de 27.01.2012 nu vor fi virate drepturile salariale in proportie de 100%?

 • Anonymous

  si chiar daca nu vor mai fi in micro(ceea ce nu cred)…nu te da afara din tara….vad ca plangeti atata dupa micro parca ar curge miere

 • faliment

  stai linistit pretenas ca nimeni nu vrea sa ramana in cacatul asta poate doar tu si vreo 2 coordonatori. noi vrem banii nostrii si plecam de buna voie

 • dan

  oricum sa ne asteptam ca pe 30 sa mergem cat mai multi deoarece 27 cade vineri si ei nu vireaza vinerea bani in special ….o s ane duca de nas ..am vb azi cu reporterita si a sunat la capital z finaciar ..7 eleaven nu doreste sa ia o companie falimentara

 • Anonymous

  670
  simpatica:
  January 22nd, 2012 at 13:03

  Salut !

  Am o intrebare intrebatoare:

  Ce hram mai poarta Mihaela Serban prin cubic?
  Dar Fernando Vasi?

  Fernando fost DM sector 6 extrem de bun sub conducerea lui sectorul 6 devine cel mai profitabil in februarie 2011 mutat la sectorul 1 +Ilfov acestea avansand pe primul loc in materie de profit pe MF-uri din nou mutat pe MiniMax acesta ajungand in situatia actuala. Fiecare om are o anumita limita pana la care sa evolueze 😀 El a atins-o.

 • cineva

  fernando?? au muncit altii pt el. el doar a cules laurii. cica s-a intors pe nimic.ro. cu oameni k el a intrat mercadia in faliment. nu-l mai laudati atat ca nu stie nimic. e praf… si stiu ce zic

 • lica

  La radio Zu tocmai ce au anuntat pe la 9,15 ca Mic.ro s-a inchis si ca jurnalistii de la Adevarul au plecat la B1 TV,ptr ca nu au luat salariile pe mai multe luni.

 • Anonymous

  pai a zis si taicuta ca nu vrea sa vanda micro

 • lica

  Pana la urma ce sa mai credem?
  Eu stau sa-mi iau salariul si gata,ajunge vrajeala cu “vine marfa”,”ne revenim”….

 • Anonymous

  marfa vine din noiembrie

 • eu

  @lica – fix la B1 TV mergeau toti, este o televiziune foarte mare si are un loc pentru fiecare! mai taci ca habar nu ai ce vorbesti! daca iti este somn…mergi si dormi.

 • lica

  @712

  Prietene…sunt treaz….Asta au spus la radio asta v-am transmis,nu-i problema mea ca aia-i televiziune mica sau nu.
  Se pare ca daca cineva spune ce aude este luat la misto…
  Nu mai bine sa nu stiti nimic si sa asteptati sa va dea Patriciu
  informatii?

 • eu

  lasa mah ca a mai anuntat mass-media ca mic.ro din brasov se inchide pe 17.01
  suna pe acolo sa vezi daca s-au inchis…au preluat toti un rahat de informatie de la puterea.ro…la fel de mare ca si B1 TV

 • dinu patriciu

  copii stiu ca ma injurati , dar fiti optimisti pe data de 27.01.2012 veti primi salariile aferente luni decembrie . bonurile nu o sa le mai dau ca nu v-am platit contributiile la stat …deci cautati-va de munca

 • PRAHOVA

  Au inceput sa inchida magazine si in Prahova!!!!!!!!!!!!!!!! deci unul cate unul si asa se duc toate!

 • dan

  daca da faliment nu ne mai vedem bani ..nici garantiile

 • margherita

  astazi s-a mai inchis un magazin, saptamana trecuta ne-a spus sa stam linistiti ca nu se inchide oare ne vom mai primi banii asa cum a declarat Seitan in filmarea din 20 ? si tot el a zis sa nu ne cautam de lucru ca mic.ro isi revine.

 • maria

  Ce magazine s-au inchis in PH (in afara de 151). Am inteles ca s-au mai inchis 2 sau 3?

 • all-mic.ro

  nu isi mai revine nimic nu are cum datroriile sint prea mari iar DP nu da bani de acasa,refinantare nu are de unde.o sa puna lacat pe usi in cel mai scurt timp.ce a declarat Seitan in inregistrarea de vineri sint doar strategii ca sa nu faca oamenii valuri prea mari.Voi nu va ginditi nu mai sa plateasca lumina si rebransarea cit costa?nu mai vorbesc de chirii,asociati si furnizori.Groapa este prea mare si nu mai are cum sa iasa din ea decit cu fff multi bani care nu ii au.Vrajeli din astea ca facem dregem au spus ei mereu si nimic nu s-a concretizat.singura varianta este sa asteptam sa vedem macar daca ne dau in somaj.

 • Anonymous

  Si in Bucuresti sector 4 se inchid magazinele, unul cate unu.

 • all-mic.ro

  daca doreau sa tina afacerea nu ajungeau sa puna proprietarii sechestru pe magazin sau sa taie enelul lumina…..

 • all-mic.ro

  in sectorul 2 pe Pantelimon din 10 magazine mai sint 2 restul s-au inchis.bine si altele in sect 2 multe…..intrebarea este unde mai duc oamenii aia care nu mai au magazin?ce fac cu lumina si propietarii?NIMIC…inchide decalra faliment si gata…….iar noi ne luam banii de la ei(salarii,bonurii,garantii)in timp…dupa multe judecati.

 • satanclaus

  nu conteaza..da ti mic.ro in judecata..e imposibil de pierdut…orice judecator va va da castig..trebuie doar sa aveti curaj.Toate drepturile angajatului sunt incalcate.

 • nimic.ro

  Pe sectorul 2 in Pantelimon au inchis o gramada de magazine si inca mai continua sa inchida, astia nu sunt sanatosi, noua ne zic ca ne revenim si propietarii deja stiu ca au ajuns in faliment, rusine de o asemenea companie, Dinu Patriciu a tras teapa anului cu nimic.ro.Deja poate sa faca Patriciu ce o vrea el dar oamenii pe care ii pierde acum nu ii va mai castiga inapoi daca revine in comert nu se va mai angaja nici dracu la el.Cu tepe de genul asta ii merge o data, ii merge de doua ori si dupaia nu mai merge deloc.Mare mi-ar fi mirarea daca ne luam leafa pe 27, poate fac iar figura cu banii si intra luni pe 30 si iara mai baga bulangii o minciuna.Daca stiam fiecare din noi ce figura o sa ne faca nimic.ro nu acceptam sa ne angajam la nesimtitii astia.

 • CIPRIAN

  care shtitzi daca merge as te uitzi pe echarisma de acasa,,, shi dak merge care aveti linkul…. plll post…

 • Elena MF150

  Stiti cumva daca e adevarat ca au intrat 25% din salariu?
  M-a sunat colega si mi-a spus ca s-a dat mail si ca s-au bagat bani.

 • CIPRIAN

  nu a intrat nici un ban nimic.. eu verific pe internet in fiecare zi 😀 shi nu au bagat nimic

  care ma ajuta shi pe mine… shtitzi vreunul link-ul de la ECHARISMA

 • fost bacan

  https://echarisma.totalsoft.ro/micro
  buna seara ,dragi colegi de suferinta.
  acesta este link-ul.
  o seara buna.
  gina.

 • pm

  va lamentati atata, ca niste babe proaste. rebransarea la enel costa 150 lei, eu cred ca isi permite.

 • azi am vb cu dm-ul de pe cta,vasilache,omul de inteles cand e vb de demisie,eu mi-am dat-o,insa nici o vorba de plata salarii sau altceva,eu am vb cu un om relativ pregatit in contabilitate,cred ca astia de la mercadia nu spun nici ca e lae nici balaie,dintr-un punct de vedere foarte pragmatic,fondul de salarii e intangibil,nici o cerere de executare, blocare de conturi pentru insolventa ,datorii terti etc,nu pot afecta cuantumul fondului de salarii care este la dispozitia lor,deci in cuantumul fondului de salarii plus contului de garantii,ei pot jongla foarte usor,fara sa faca plata salariilor efectiv,calculati acum cat este media salariului pe mic-1000 lei,plus 90 de lei pe luna de angajat a garantiei si veti ajunge la o suma frumusica de care ei dispun asa cum vor,fara riscul de a le bloca contul fondului de salarii si garantie nimeni, daca ar declara incapacitatea de plata, faliment,insolventa sau care o fi procedura mai potrivita s-a zis cu miscarea banilor aceia datorati noua ca fond de salarii,
  eu totusi sper ca ii vom recupera,sunt un optimist,cu respect, Andrei Marian -Constanta.

 • dan

  E clar luni ne adunam din nou la cubic dar de data asta sper sa fim mai multi

 • victoria

  Pentru cei din Galati si Braila cat si pentru cei din tara cre au fost disponibilizati la Mic.ro vreau sa va intreb daca puteti beneficia de somaj.Actele care vi l-au dat sunt in regula sa puteti lua somaj?Multumesc anticipat.

 • dan

  daca nu te-a dat afara si ti-ai dat demisia inseamana ca poti lua dar atata timp cat ei nu au platit la stat toate taxele o iei in mana

 • yldirim lolo

  Blocajul in care a ajuns lantul de magazine Mic.ro, detinut de omul de afaceri Dinu Patriciu, era previzibil, deoarece compania nu si-a respectat niciodata angajamentele si avea intarzieri de plata de peste 240 de zile, a declarat miercuri Anca Dan, credit risc manager in cadrul Coface Romania. Ea a adaugat ca astfel de intarzieri sunt foarte mari pentru sectorul alimentar.

  Reprezentantii Coface au mai aratat ca, din datele pe care le au, dezvoltarea lantului de magazine s-a facut pe banii furnizorilor, iar cei ai investitorilor nu exista.

  “Dezvoltarea s-a facut pe banii furnizorilor. Banii investitorilor practic nu exista. Tot ceea ce s-a facut, s-a facut pe banii furnizorilor”, au spus Cristian Ionescu, seful Coface Romania.

  El a adaugat ca “marfa primita in prima faza de la furnizori a fost vanduta, bani s-au cheltuit pe dezvoltare, iar acum le spun furnizorilor ca daca nu primesc marfa nu pot plati facturile mai vechi”.

  Reprezentantii companiei de management a riscului au mentionat ca Coface nu a colaborat direct cu firma Mercadia, care opereaza lantul Mic.ro, insa au fost consultati in mai multe randuri de reprezentantii firmelor care furnizau marfa pentru aceste magazine.

  Marti, cotidianul Puterea a scris ca reteaua de magazine Mic.ro se va inchide din cauza managementului defectuos, a preturilor ridicate si a expansiunii prea rapide. Dinu Patriciu a infirmat insa aceste zvonuri pentru Money.ro, precizand ca in acest moment se lucreaza la business plan.

  Totodata, Patriciu a negat si informatiile publicate de Capital, potrivit carora ar fi vandut unui grup de investitori americani un pachet de 49% din actiunile Mercadia.

  “Informatia nu este reala. Ce este real e ca o refinantez eu. Nu pot sa va dau mai multe detalii inca”, declarat Dinu Patriciu.

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  @yldirim lolo:Pune si tu un articol nou,cand citeam noi articolul acesta si ne organizam sa mergem la cubic voi ce ati facut?
  Sunteti speriati ca nu dau banii?

 • yldirim lolo

  Nu lucrez la Mic.ro din fericire,am intrat pe forumul vostru si am citit ce necazuri aveti,doream sa va amintesc ce se scrie in presa.Chiar va imbatati cu apa rece,Patriciu nu o sa scoata un leu ptr voi si imprumut nu-i da nimeni, Adevarul a ajuns la final sau mai degraba la faliment,Mic.ro unde crezi “sindicatule” ca a ajuns?

 • Anonymous

  Buna dimineata

  Vreau sa va comunic ca eu am plecat din nimic.ro la inceputul luni dec.si am fost la fortele de munca pt. a beneficia de somaj.Insa cei de acolo au spus ca nu imi pot acorda acest drept pt. ca darile nu au fost platite. Mentionez ca sunt din Bucuresti. Asa ca ce sa mai sperati voi la vremuri bune…. Luati-va gandul de la asa ceva si catati-va de munca.

 • craiova

  Doamna “sindicat” MIHAELA eu cred ca tu nu stii ce este un lider de sindicat,tu treb sa aperi drepturile angajatiilor,de la noi iti iei salariul…pe tine te intereseaza reclama proasta care se face lu’ mic.ro.este deja facut de tot rahatul.cum ni s-au bagat pe gat sa semnam niste hartii sa avem si noi lideri de sindicat pentru ca asa cere legea(acum v-ati gandit si voi)care nici nu stiu ce inseamna asta tot asa putem sa va dam jos.faceti-va treaba,nu mai mintiti si aratati putin bun simt.Normal ca o sa ne bage salariu pe 27,s-au speriat de voi cei de la bucuresti,sper ca sunteti constienti ca toata tara,2000 de angajati mic.ro o sa va ia pe sus cubicul.
  Aici putem sa spunem si noi ce simtim ca daca vorbim pe mail la servici ne luati 10% din salariu.Rusine sa va fie,o firma de tot rasul,am de gand sa stau in acest mic.ro ca sa vad pana unde poate sa mearga nesimtirea voastra,a asa zisului DOMN PATRICIU.sunteti niste nesimtiti daca ati bagat la cei din bucuresti o parte din salarii,nici noi nu avem bani de o paine si nici facturile platite.ati face bine sa ne bagati banii vineri 27 si la fix pe 11 febroarie,nu ne mai amanati,dati bonurile.daca nu…CRAIOVA O SA FIE ALATURI DE BUCURESTI SI DE TOTI COLEGII NOSTRII DE LA MIC.RO SI O SA VENIM LA CUBIC SA NE DATI DREPTURILE
  HAI CRAIOVA….FARA FRICA SI FARA RUSINE SA NE CEREM DREPTURILE ALATURI DE TOTI COLEGII NOSTRI DE LA MIC.RO.CRAIOVA ISI VREA SALARIILE SI MAI MULT BUN SIMT.ORI E ALBA ORI E NEAGRA,NU MAI MINTITI ATAT

 • eu

  @craiova

  STATI LINISTITI,NICI LA BUCURESTI NU AU BAGAT BANI,POATE LA SMECHERII DIN CUBIC,LA PLEAVA NICICUM..

 • craiova

  Asta ar fi fost culmea nesimtirii ca sa bage doar la unii.multumesc pentru informatie

 • gaby

  eu nu stiu de unde a iesit zvonul asta ca au penalizat cu 10% pe cei care dau mail pe micro.all.de cand sunt problemele cu banii,eu am dat o gramada de mail-uri si unele chiar importante si nu m-a penalizat nimeni.

 • gaby

  sunt foarte multi si la mic.ro si pe acest site care nu au ce face si scot tot felul de zvonuri.nu mai credeti ce auziti de la toti cretinii.

 • o bacanita craiova

  Bai Mihaelo prima luata pe sus esti tu si liderii de sindicat.Tu te poti numi lider,aveti grija voi aia trei de pe lista.Voi sunteti primii pe care ii luam pe sus.Aveti mare grija cum ne reprezentati..tu crezi ca ne mai pasa de reclama proasta pe care o facem,ati facut-o voi deja pt ca noi inca suntem pe baricade si suntem pusi in fata clientiilor care rad de noi.ce ar fi sa schimbam locurile…ce zici..te crezi in stare?Astept raspuns urgent.Sa nu va doriti sa vina oltenii acolo!!!
  Apropo Mihaela..unii din noi stau pe intuneric si in frig sa pazeasca magazinele,pe contractul nostru ce scrie…paznic sau lucrator comercial? Multumesc anticipat pt raspuns

 • o bacanita craiova

  Gabi intereseaza-te mai bine si nu vorbi in numele tuturor.Probabil s-au speriat de tine,poate esti un cub mai mic

 • lavi_poop@yahoo.com

  si cei din Galati care au fost disponobilizati in luna Decembrie vor veni la cubic pe data de 30 daca nu ni ve vor da banii vineri.Pana acum ne-am strans 46 de persoane dar sper pana la urma sa ne adunam toti 70. Nu se mai poate asa, avem nevoie de bani

 • gaby

  daca eram un cub mai mic nu cred ca mai mergeam la cubic pe 20.si apropo mail-ul cu bonurile trimis de Mihaela pe 14 decembrie,eu l-am trimis pe mic.ro all si nu m-a penalizat nimeni.am vb cu multi care au trimis mail-uri si nu a fost niciunul din ei penalizat.eu va zic doar sa nu mai credeti toate prostiile care se zvonesc.cand am venit vineri acasa de la cubic,citeam aici pe site tot felul de prostii care cica s-ar fi intamplat vineri la cubic.scriau unii care nici nu au fost.ideea e ca sunt foarte multi care nici nu lucreaza la mic.ro si isi dau cu parerea aici si dezimformeaza.

 • gaby

  poate i-au penalizat pe cei care au injurat.pt faptul ca ai trimis un mail pe micro all in care ti-ai cerut dreptul nu are cum sa te penalizeze.nu scrie nicaieri ca nu ai voie sa trimiti mail pe micro all.in plus ca sa te penalizeze trebuie sa iti faca referat pe care trebuie sa il semnezi.

 • ajutor

  HELP! Cum se trecea in program la nume ca numai stiu, si la parola ultimele 6 cifre din cnp ?

 • Alexandru

  mic.numefamile.prenume1-prenume2

 • 123

  Mersi Alexandru !

 • o bacanita craiova

  Voi care ati fost vineri la cubic ar treb sa ne spuneti si noua ce s-a intamplat si ce v-au spus ca sa nu mai fim informati gresit.cred ca toti am vrea sa stim ce s-a spus.

 • Reprezentant Mic.ro

  FOARTE IMPORTANT!!! Sapte companii de retail din intreaga lume au cumparat actiunile Mic.ro de maine domnul Dinu Patriciu isi pune in aplicara bussines planul In legatura cu desfundarea veceurilor pline de cacat din lipsa apei si curatarea toaletelor murdarite de amgajatii care nu au nimerit gaura din pricina intunericului.Totodata domnul director Dinu Patriciu isi va cere scuze public tuturor angajatilor pe care i-a lasat infometati cu ratele chiriile si facturile neplatite,din pricina faptului ca dansul fiind foarte sarac nu are de unde plati.

 • gaby

  cineva a inregistrat si a postat inregistrarea aici.mergi la mail-ul nr 675

 • all-mic.ro

  poate avem o sana si pe 27 ne luam banii dar restul nu cred ca mai vedem ceva.iar Mihaela Serban nu o sa reprezinte niciodata drepturile noastre de aceea au si infiintat minisindicatul asta tocmai acum pe ultima suta de metri ca sa obtina avantaje pentru ei in nici un caz pentru noi cei multi

 • un cititor

  am citit ssi eu comentariile abia azi si am o curiozitate: cine face parte din “sindicatul” asta?

 • all-mic.ro

  mihaela serban,fernando vasi,si inca un DM

 • un cititor

  nu lucrez si nici n-am lucrat vreodata la mic.ro, dar am citit acum toate cometariile voastre… este prma firma in care top management-ul (parca asa am inteles dintr-o postare a cv-ului dnei mihaela serban) initiaza formarea unui sindicat. ce-i drept, numai la ppatriciu se putea intampla asa ceva :).

 • all-mic.ro

  ASA ESTE.DOAMNA NU ARE VOIE SA FACA PARTE DIN ACEST SINDICAT LEGAL DAR TOTUSI LUCRURILE ASTEA SE INTIMPLA.EU NU AM SEMNAT ACELE ACTE IN CARE S-AU AUTOPROCLAMAT MARI LIDERI DE SINDICAT DAR DIN PACATE AU SEMNAT ALTII UNI CHIAR LA PRESIUNE SAU MANIPULATI PRIN MINCIUNI

 • un cititor

  eu va doresc succes. din pacate pt voi si din fericire pt dl patriciu si managementul de la micro, daca toate astea s-ar fi intamplat intr-un alt moment, ar fi tinut cu siguranta prima pagina a presei si televiziunilor. 🙂 poate momentul este insa bine ales de unii ;)… altele sunt prioritatile in presa acum.

 • lupascu_daniel2003@yahoo.com

  eu am inregistrarea ce sa discutat la cubic 40 de min full ….daca doriti ma cautati pe mess…..eu zic sa ne strangem cat mai multi ca luni sa mergem la cubic sa ne luam bani sii sa ne cautam in alta parte de munca…nu fiti fraieri si va lasati pacaliti de dm -ii va prosteste …asa cumnea zis noua un dm ca ne rupe picioarele daca ne ducem la protest ..na uite ca am fost ..si colega care a spuys ca vrea sa stie cea fost acolo ea de ce nu sia miscat funduletul pana in pipera ? trebuia sa vina

 • un cititor

  ati putea cere ajutorul sindicatelor adevarate din retail… intr-o firma pot exita si doua sindicate. merita incercat. orium, veti intra in istorie cu top managementul lider de sindicat… asta in caz ca nu este vreo miscare strategica a dlui patriciu… parte a acelui “business plan” in constructie de care scrie in articolele de pe net.

 • lupascu_daniel2003@yahoo.com

  pe mine ma intereseaza sa ne luam bani si atat numai sa asteptam dupa una si dupa alta

 • un cititor

  daca declara insolventa, atunci cine stie cand va veti recupera banii…

 • lupascu_daniel2003@yahoo.com

  mai bani ii da ca vrea sa scape de tot ..vine el cu bani de acasa achita ce mai are salarii grantii si gata
  apropo un cititor lucrezi la mic.ro ?

 • un cititor

  nu lucrez si nici nu am lucrat. azi am vazut prima data comentariile voastre si m-am minunat. citisem saptamana trecuta articolele de pe net lgate de micro si asa am gasit si site-ul asta.

 • lupascu_daniel2003@yahoo.com

  aici dupa cum vezi discuta numai oameni care lucreaza , daca nu esti din sistem nu ai ce cauta aici ….sau esti unul din cubic sa ne spionezi ?

 • un cititor

  va doresc succes si sa va recuperati banii!

 • lupascu_daniel2003@yahoo.com

  sa te auda cel de SUS

 • @gaby
  Sa stii ca sanctiunile pentru cei ce nu “stau pe burta ” exista.
  Eu cunosc un caz in care pentru un e-mail trimis ca callcenter cu un ton usor ironic dar nu batjocoritor si nici injurios, Oana boeru a cerut personal ca respectivul sa fie dat afara.
  Pana la urma s-a ales cu o cercetare disciplinara care nu se poate desfasura pt ca nu au bani sa trimita pe cineva sa cerceteze pesoana respectiva.
  Ni zic mai mult ca sa nu-i fac rau.
  Dar clar DM-i au directiva sa-i reduca pe toti vorbaretii la tacere si sa taie in carne vie daca misca cineva in front.
  Tonul se schimba atunci cand aceiasi DM-i vin sa cerseasca adeziuni la sindicatuy sefilor “spre “binele vostru..!”

 • cami

  Luni daca nu intra salariile voi fi si eu alaturi de voi la Cubic, cu cel putin 10 persoane dupa mine. Imi iau oamenii din magazin si voi suna si la alte magazine si ii voi ruga sa ni se alature in recuperarea salariului.

 • dee@

  Mihaela Serban:
  January 19th, 2012 at 12:39
  Dragi colegi,
  Azi s-a livrat prima transa din salarii. Veti gasi pe carduri cel tarziu maine 25% din salariul aferent lunii decembrie.
  Avand in vedere dificultatile cu care se confrunta compania trebuie sa fiti de acord cu mine ca este un inceput si un semn ca lucrurile merg spre bine.
  Doamna Mihaela, astazi suntem in 24.01 si eu nu am nici un ban in cont, ce inseamna acest mesaj? e cumva o gluma proasta ca multe altele care circula pe net? Mie personal Mic.ro nu are ce sa-mi reproseze, mie mi-a pasat si imi pasa de Mic.ro, numai ca lui Mic.ro nu i-a pasat de mine sau de alti colegi care si-au vazut de treaba si au avut magazine cu vanzare mare si pierderi putine. Pacat, mare pacat. Inca mai sper.

 • lupascu_daniel2003@yahoo.com

  eu zic ca sa fie mai bn sa mergem vineri dimineata ca sa avem garantia ca ii luam vineri la ora 10 s amergem acolo multi…ei au zis ca ne baga bani dar nu intergral ..tot in transe …deci eu zic sa ne adunam vineri sa fim acolo

 • Echarisma

  Pentru colegul de mai sus si nu numai, da, se poate vizualiza si de acasa fluturasul.
  Link-ul : https://echarisma.totalsoft.ro/micro/Login.aspx?ctrl=Authentication.Login.View&ReturnUrl=%2fcharismaonline%2fdefault.aspx

  Bafta in a primi ce scrie pe fluturas.

 • lupascu_daniel2003@yahoo.com

  vineri sa mergem la cubic dupa bani …..haideti vineri dupa bani sunati colegi sa ne adunam sa mergem vineri la 10

 • lupascu_daniel2003@yahoo.com

  vineri sa mergem dupa bani la cubic haideti colegi sa mergem vienri peste ei ca nu se stie daca ni da pe toti asa suntem acolo sa ii bage pe toti haideti vineri la 10

 • lupascu_daniel2003@yahoo.com

  eu va spun ca daca mergem acolo o sa ii bage pe toti asa baga 15 sau 25 % din salariu asa este normal sa mergem cu sutele acolo sa ne adunam sa le luam bani

 • all-mic.ro

  eu zic ca luni am fi mult mai indreptatiti sa mergem acolo.au spus ca vineri ni se dau banii pina la proba contrara trebuie sa le dam crezare.daca nu se intimpla asa vineri,luni avem tot dreptul sa mergem acolo si ar fi bine sa fim toti angajatii mic.ro nu doar cei care au fost vineri.

 • lupascu_daniel2003@yahoo.com

  da ma dar ei nu au spus daca iti baga toti bani daca iti da 25 % ce te faci e bn sa mergem acolo peste ei sa i dea pe toti sa le fortam mana ca daca luni numai gasesti pe nimeni ?

 • all-mic.ro

  cu procentul ai dreptate si daca se intimpla asa din nou avem tot dreptul sa mergem acolo luni de gasit gasim ca mai au treburi pe acolo cei mari si tari

 • just me

  pentru Victoria:daca te-au dat ei afara si ai 12 luni cotizte in ultimele 24 de luni poti beneficia de somaj, dar asta doar daca ti-au platir ei tot la stat. Din cate vad pe fluturase apar ca sunt platite toate , dar in caz ca sunt doar scriptic si nu si faptic , atunci poti sa-i dai in judecata.E un drept pe care ti l-au luat, dreptul de a beneficia de somaj. Sper ca ti-am fost de ajutor

 • all-mic.ro

  am auzit de la un coleg care a vb ieri cu dm-ul ca prin cubic nu prea ar mai fi nimeni ca multi de la hr au plecat deja

 • bacanu`constanta

  in filmare la un moment dat parca spune ca ii vom primi integral pe 27 banii…si bonurile aferente lunii noiembrie si decembrie in prima sapt din februarie….

 • lupascu_daniel2003@yahoo.com

  daca au intrat in faliment nu ne mai vedem bani sigur asta ..singura solutie ar fi sa facem o notificare laun executor apoi la procuratura si sa puna sechestru pe aparatura ..daca nu da bani si bonurile intergral cu tot cu garantii sa le scoatem la vanzare ….ar o solutie ….dar daca am merge vineri ideea este ca suntem acolo si ca zice au intrat bani …asa ne amana ei stiu ca nu o sa ii bage vineri daca ne ducem luni mai gasim decat agenti de paza …eu zic sa va ganditi

 • cineva

  bai gainare (pentru lupascu_daniel2003) nu vezi ca aberezi din ce in ce mai mult si nu te baga nimeni in seama ?….unde sa plece din cubic ? unde plm ai vazut tu ca au intrat in faliment cand inca sunt magazine deschise si ei cumpara masini pentru carat marfa ? vorbiti numai bazaconii !!! plecati odata din firma asta !!

 • Mic.ro-Bucuresti

  “se scurg” informatii ca si pe asociati i-au prostit la fel, ca in data de 27 vor avea banii in cont, intr-o sedinta recenta; ma intreb eu si sunt convins ca si voi, de unde atatia bani vineri si pana acum deloc? mi-e foarte greu sa cred ca vom primi banii vineri, de aceea propun sa nu mai pierdem vremea asa cum am facut pana acum si sa mergem exact vineri la “cubic” la ora 12:00 si sa asteptam virarea banilor acolo, altfel riscam din nou sa fim prostiti si nu stiu cati dintre voi mai puteti accepta acest lucru. Eu aduc 30 de oameni sigur, poate si mai mult! voi? Haideti sa ne mobilizam ca nu se mai poate, intelegeti odata ca trebuie sa fim uniti, macar la greu!!!!!!!!!!! va asigur ca daca nu vom fi vineri acolo nu vom primi niciun ban, vom primi aceeasi “vrajeala proasta” de la dl. Seitan!!!!!!!!!

 • lupascu_daniel2003@yahoo.com

  vineri la ora 12 adunare genrala la cubic ..sa ne aduma adunare generala

 • Anonymous

  sa ne strangem vineri la 12 in fata la cubic ……la 12

 • lupascu_daniel2003@yahoo.com

  vineri sa ne vedem la 12 la cubic ..haideti fratilor sa fim uniti si de data asta sa ne luam bani

 • lupascu_daniel2003@yahoo.com

  de unde credeti ca vom primi bani si noi si asociatii si cine ami are de luat bani ?

  haideti vineri sa ne adunam acolo s ane laum bani

 • lupascu_daniel2003@yahoo.com

  haideti vineri sa ne adunam acolo s ane laum bani

 • revolutionar

  Si eu as vrea sa mergem vineri, dar daca mergem, este posibil sa nu primeasca nimeni banii, tocmai din cauza protestului nostru. Luni cred ca este cel mai indreptatit sa mergem. Am fost cu voi si pe 20 si voi fi si luni pe 30.

 • lupascu_daniel2003@yahoo.com

  dam veste in sat ca vineri sa ne adunam sa ne luam chaschavhalhul

 • Mic.ro-Bucuresti

  Ar fi o realizare pentru noi cu siguranta, nu creem precedent, daca nu mergem pe viitor vor spune: lasa ca a mai fost asa si nu s-a intamplat nimic… Va multumesc pentru solidaritate desi sunteti si voi implicati. Asteptam mai multi, va rog!!!!!!!!!!!

 • lupascu_daniel2003@yahoo.com

  vineri la 11 sa fim cat mai multi la metrou la pipera sa ne aduma acolo ….sa ne laum bani dati zvonuri in tara ….pe ne intranet ..ci prin telefon

 • lupascu_daniel2003@yahoo.com

  haideti sa fim uniti ganditi-va ca luni numai gasiti pe nimeni ….haideti acolo sa stam acolo cand am primti ok ul ca am luat bani plecat dar sa fim acolo sa fim siguri ca ii avm

 • lupascu_daniel2003@yahoo.com

  asta este idul meu haideti s ane unim si sa vb sa fim acolo cat mai multi la 11 in statie la pipera sa pornim catre viermi

 • Mic.ro-Bucuresti

  Da aceasta este solutia insa trebuie sa fim mai multi si sa lucram putin la strategie de aceasta data, primul lucru care trebuie facut este sa se afle, inclusiv la “cubic”. Poate cineva sa dea link-ul discutiei de aici pe mic.ro-all?!!!

 • BATRANU

  MAI bAIETE .TU NU OBSERVI CA ESTI SINGUR!!Si in afara de acest fapt,observ ca esti din alta localitate1! cum procedeziiiiiiii

 • lupascu_daniel2003@yahoo.com

  da asa trebuie lucrat la asta ….pai hai s ane organizam

 • Charisma

  Pentru Mic.ro-Bucuresti, mesajul 785:

  Nu “se scurg” info, se stie deja foarte clar, ca isi bat joc si de asociati, pe banii acestora!

  Am spus mai sus, intr-un mail lung, ca lucrez la asociat si stiu foarte bine ce vorbesc.

  Asociatii au fost mutati din magazinele care s-au inchis, in magazine unde S-A TAIAT CURENTUL, iar asistentii sunt obligati sa sufere de frig, in intuneric.

  Stam cu 3-4 randuri de haine, cu caciuli si manusi, cu termosuri cu ceai…cu lanterne.

  Nimeni nu stie nimic, se asteapta data de 27, cand va fi o sedinta cu sefii mari… sa vada daca se baga banii si daca se reia activitatea mic.ro si in ce conditii.

  Si…apropos, debransarea de la curentul electric s-a facut la cererea mic.ro!!! (sursa sigura din ENEL)

 • pantelimon

  Din cauza cretinului de lupascu_daniel, nascut in 2003@prostii.ro, vom ramane toti fara salarii! Mergeti alaturi de acest inadaptat social si o veti suge! Daca acel Seitan a spun ca ne primim banii pe 27, hai noi sa facem miting pe 26 sau pe 27 sa nu mai ia tot miro salariu. Hai la 11 la Pipera si o sa mancam cacat! Voi nu ganditi!

 • lupascu_daniel2003@yahoo.com

  charisma intra pe mess asta este id ul meu sa vb te rog astept mersi

 • lupascu_daniel2003@yahoo.com

  ba prostule ti-a zis tie seitan ca iti baga bani intergral a zis ca intra bani am zis sa mergem acolo de unde crezi tu ca el are bani sa iti dea tie si la asociati ? ee cand ei au declarat eiri ca sunt in faliment ? ciumpalacule

 • pt lupascu_daniel2003@yahoo.com

  @lupascu_daniel2003@yahoo.com cum a spus si @pantelimon nu ai mai mult de 9 ani, care inca nu i-ai implinit. Succes cu prostia ta! In afara de anarhie, ai idee de ceva? Nici de viata nu ai habar!

 • ALTFEL

  Lupascu Daniel esti cu muia ma fututear lumea in gura asteapta sa treaca ziua de vineri si dak nu ii baga luni la prima ora suntem acolo..

 • mic.roamarat

  cel mai bine este sa asteptam pana luni cand vom avea toate motivele si atunci o sa mergem la cubic
  provincia va sustine si o sa vina numai de la noi 15 masini acolo

 • lupascu_daniel2003@yahoo.com

  vezi ca de ieri au inceput sa bage garantiile ..

 • dinu patriciu

  vineri la 2 avem baniiiiiiiiiiiiiiiiiii

 • dinu patriciu

  eu zic sa asteptam pana vineri seara si luni la prima ora sa fim acolo …..dar sa numai fim 20 de pers ca vineri …sa fim mai multi ..vorbiti si voi cu colegi dati sms uri sa venim cat mai multi

 • Mariana

  Nu mai conteaza imic o sa se inchida incet asa unu cate unu si o sa ne mai duca cu zaharelul cate putin sa se mai foloseasca de noi pana isi termina toata treaba :))) banii nu i am luat bonurile nici atat deci faliment 🙂 …Din pacate suntem putin la mana lor !

 • dinu patriciu

  asa este mariana ai dreptate…de aia trebuie sa mergem peste ei ..dar ii lasam acum pana vineri…..am vb cu un coleg a primit garantia ieri ..speram ca si noi s ane laum bani

 • Mic.ro-Bucuresti

  Atunci ramane pentru luni valabil daca nu… , ar fi fost insa bine sa se stie ca oamenii nu sunt prosti, dar daca va complaceti in situatia aceasta nu e problema mea!veti vedea pe viitor ca s-a gresit… ok eu ma retrag, dar doar din acest site . Multumesc.

 • dinu patriciu

  unde sa se greseasca ? ca am stat in frig sa ne cerem drepturile ?

 • Mic.ro-Bucuresti

  tocmai, trebuie sa ne cerem drepturile, m-am referit la cei de mai devreme…

 • bunicu

  PTR. Lupascu.
  Bagat-tle in K….R

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  Noi vom astepta sa treaca ziua de vineri si luni vom fi la cubic in numar mult mai mare in cazul in care nu primim banii.
  Pentru cei care se intrebau ce este cu acest id:Suntem angajati de pe magazinele mobile care am refuzat sa semnam adeziunile aduse de Mihaela Serban si am avut ideia de a face noi cei care muncim si stim cel mai bine care sunt problemele noastre un sindicat.Noi putem sa ne reprezentam cel mai bine interesele.
  Nu pot sa va dau sfaturi spun aici doar o parere si anume ca trebuie sa fim de cuvant si sa asteptam sa treaca data de 27 pentru a merge la cubic.Am primit acea pronisiune ca pe 27 vom primi integral salariul aferent lunii decembrie,si in prima saptamana din luna februarie bonurile aferente lunilor decembrie si ianuarie.

 • VERA

  V-ati gandit ca pe langa cele 38 mil euro mai datoreaza,pentru fiecare as. mag cca 4200lei o suma medie ,minim minimorum??Cati as.mag. sunt?dar salariile sefilor de mag.? dar salariile celor din cubic?care evident sunt mai mari. Vom vedea noi banii pe carduri? A

 • o bacanita nemultumita

  buna tuturor,astazi am auzit k au inceput sa dea garantiile la oameni,si sper si eu ca si voi vineri sa bage banii..

 • VERA

  NE VOR MINTI DIN NOU .IAR SI IAR .

 • dinu patriciu

  mic.ro a fost vandut unui american nu la 7 eleaven …minimaxul are sechestru asta a cumparat decat mic.ro cu tot cu brend si cu adevarul hoding ..as ca vineri avem banuti

 • dinu patriciu

  a fost vandut unui american mic.ro

 • dinu patriciu

  ala a cumparat mic.ro si cu adevarul holding …deci avem bani vineri dupa amiaza

 • dinu patriciu

  deci vineri vom avea bani si cei care se asteapta sa mai ia somaj sa numai astpte fiindca mic.ro este in faliment

 • dinu patriciu

  e clar…..

 • un sef rau

  Domnule LUPASCU DANIEL,ne spui si noua cum ai fost “”fortat “”sa iti dai demisia.

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  @charisma:Cel mai tare ziar,chiar interesant plin de noutati.Daca veneai la cubic cu noi auzeai si vedeai ce a fost acolo ,nu te informai de la un ziar care a preluat un filmulet de pe facebook.
  Multumim pentru aceasta sursa de informare

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  Chiar sunt surprins si incep sa cred ca a fost o prostie din partea noastra sa mergem la cubic.Sunt persoane aici care nu au inteles nimic din discutia avuta acolo.Intrati pe lincul ziarului de 2 bani online si mai ascultati .

 • lupascu_dan

  un sef rau ..simplu am fost turnat de colegi dm lui ca amvandut fara bon fiscal

 • gaby

  majoritatea sunteti niste cretini.lupascule vezi-ti de treaba ta.tu nici nu mai muncesti la mic.ro.restul care nu ati fost acolo pe 20 si acum va dati mari si tari ca vreti sa mergeti vineri la cubic,mai bine va spanzurati.trebuia sa veniti pe 20.acum asteptati.ati citit voi nu stiu unde ca luni nu o sa mai gasiti pe nimeni la cubic.prostii.nu mai credeti toate tampeniile lui lupascu daniel.aveti rabdare pana vineri.cand era important sa fim cat mai multi,v-ati dat raniti.acum faceti voi miting pe 27.sa va vad.o sa se trezeasca lupascu singur acolo.puneti botul la toate prostiile care le scriu toti pe aici.multi nici nu lucreaza la mic.ro.sunteti incredibili.

 • mic minuscul micro

  bai fraierilor cum puteti posta filmuletele astea asa “public”? astia v-au chemat la ei in casa v-au tratat cu respect si voi asa le rasplatiti increderea? daca vreun angajat din firma in care lucrez eu ar face asa ceva ar fi dat in judecata de firma! micro.creiere ce sunteti! verificati-va contractele de munca sa vedeti daca nu e stipulat pe undeva ca nu aveti voie sa “rasuflati” informatii din interior. vai de capul vostru. cred ca tot ce v-ati dorit a fost sa apareti la televizor. acum cred ca si in dex-ul limbii romane apareti la cuvantul “idiot”.

 • un sef rau

  De ce ai vandut fara bon fiscal si ce?

 • Anonymous

  pun pariu ca a facut xerox si nu a batut pe casa….si mai pun si pariu si de ce…ca sa cumpere hartie ca astia nu au trimis de 2 luni hartie…sau trimit cu portia …si vor sa le scoatem actele pe banii nostri….

 • lupascu_dan

  pai era o sticla de wiskey care era fizic dar nu era listata ..e colega a venit si a dat cu trompeta la dm dupa ce ma dat afara au listat din nou tot ce lipsea in magazin

 • Microbian

  Are cineva link-ul in care seitan promite ca banii vin vineri? Multumesc

 • o bacanita craiova

  Sunt de acord ca nu trebuia sa se publice acel filmulet.daca o sa mai fie o greva ceva cine o sa va mai primeasca sa vb cu voi.eu zic sa asteptam sa ne primim salariile si apoi o sa vedem ce facem.fiti convinsi ca o sa meregem toti peste ei daca nu se tin de promisiune.

 • dinu patriciu

  trebuie sa ii bage nu are dece sa ii bage …..dar nu stiu daca vineri ii va da pe toti sau o transa

 • micime

  nu mai zic ca se vad toate fetele acolo… adica na daca vrei sa te vada lumea ca esti frumos iti faci cont pe facebook. dar daca mai vrei sa se vada ca esti si curajos deja intra aia cu “prostul daca nu-i fudul…”

 • dinu patriciu

  nu stiu ce sa zic ..dar am observat ca multi de pe aici isi dau aere de sefie ……vor bani multi …..asta este cautati-va de munca ….stiu a fost frumos cand stetam degeaba ……acum ….na

 • idioti, idioti, idioti

  data viitoare poate va cheama inauntru cu tot cu televiziunile… ioi, ce idioti!

 • puturosi

  in loc sa isi caute in alta parte de munca stau la mila banilor astora..nu am vazut asa oameni ..duceti-va fratilor la munca ..ca o sa va luati si bani astia..dar numai zic nimic nu are rost

 • pulea

  bah scursurile pamantului! ati vrut sa deveniti vedete? ati vrut sa va vedeti la televizor? sunteti cei mai mari retardati pe care ii poate avea un angajator! eu, daca as fi seful vostru, pe toti care apar in filmuletul asta v-as da afara pisam’as pe voi de jeguri ordinare! sindicatul pulii mele, cu asta te lauzi? marsh in pula mea si mai citeste niste “almanahe” si poti sa-i iei si pe analfabetii astia care au pus degetul pe adeziune, sunt sigur ca habar nu au sa scrie!
  @anonymus, sugi pula si cu curu si cu gura de jeg ordinar! marsh in pula mea de aici, ca astia ca tine au dus in faliment firma si acum plang pe la portile cubicului, poate mai e ceva de ros din ciolan! sa mai roadeti pula mea acum!
  sa v-o dea mic.ro prin gura la capitolul salarii, imputitilor!!!!

 • cam de cacao

  Pai normal ca nu e voie sa scurgi informatii. E specificat in orice contract individual de munca la obligatiile salariatului – conform regulamentului intern. Care contract e semnat de fiecare individ in parte. Proasta inspiratie sa imprastiati pe net filmuletul ala care vad ca a ajuns si la ziar. Presupun ca si fara sa va fi fost ceruta voie.

 • hios

  pulea aici ai dreptate cam 95 %

 • hios

  ii doare in cur pe astia din cubic ca sa publicat in ziar se asteptau la o asemena reactie , dar nu trebuia facut asa

 • dezbracatu'

  se vede de la o posta ca sunteti numa din astia de cititi click si cancan si libertatea. ati vrut sa va jucati de-a camera ascunsa. data viitoare daca va mai cheama astia inauntru cre ca o sa intrati dezbracati

 • hios

  bate te peste gura sa numai existe o a doua oara

 • macro

  Pulea esti penal! O sa vorbim la sfarsitul lunii vis-a-vis de ceea ce a promis Seitan. Oricum nu s-au platit furnizorii… Sa vedem ce vor spune saptamana viitoare. Alte minciuni de genul: banii sunt intre conturi, acum sunt la mogul si maine la voi:))). Rabdare si tutun!

 • hios

  mai dar noi de ce ne certam intre noi ? suntem colegi ce dracu …..asta da dovada ca nu suntem uniti la bine si la greu

 • Anonymous

  Da stiti ce-i tare? Ca un “bacan vechi”, batran si prost -parerea mea- posteaza un fimulet si toti ceilalti trag.

 • TITAN

  de luni vine paine in fixe!!! eu am sa fac livrarile!

 • eu

  Bine ca faci misto cu painea.De unde sa vina,cand aveau o gramada de bani de dat si pe la Titan….

 • Charisma

  Pentru sindicat_angajati!

  1. Urmaresc acest site de la primul post despre mic.ro, asadar, nu am avut nevoie sa vad filmuletul pe ziuaveche. Dimpotriva, am asteptat ca imediat dupa protest sa ne spuneti cum a fost, ce ati rezolvat si cred ca am fost printre primele 5 persoane care au vazut intreaga filmare, imediat cum s-a dat linkul.

  2. Daca ai fi fost atent la tot ce se spune aici, ai fi vazut si mesajul meu. Ai fi vazut ca va cred si sunt alaturi de voi.

  3. Vrei sa stii de ce nu am venit la Cubic? Dintr-un motiv extrem de simplu: am un copil mic. Poate tu ai risca sanatatea puiului tau sa il iei cu tine la proteste, eu nu.

  4. Cand am pus acel link, am vrut sa observati urmarea postarii filmuletului. Nu cred ca v-a cerut nimeni de la ziuaveche voie ca sa il foloseasca in articol.

  Ah! Si…chiar nu cred ca ironiile isi au rostul… Suntem colegi!

 • pitesti

  In Pitesti, s-a oprit curentul de la sfarsitul lunii noiembrie 2011, in decembrie ne-au chemat sa stam pe intuneric si in frig in magazine, sa le pazim, iar acum este aceeasi situatie. Eu, personal, o consider bataie de joc. Chiar daca inca mai figuram pe statele lor de plata, nu cred ca meritam sa se poarte asa cu noi. De toata situatia asta, o consider vinovata pe Carmen Visan, deoarece de cand a venit in firma, numai rau a stiut sa faca. Nu merita postul de Dm si cu siguranta ca multi dintre colegii mei sunt de acord cu mine. Dm-ul ne punea sa stam cu expiratele si deterioratele in magazin, dar treceau si 7-8 zile pana venea sa le verifice. Ne punea sa facem cand note de casare, cand tabel cu expirate, pe care nu le scoteam din gestiune si astfel ne dadeam stocurile peste cap (de multe ori, eram anuntati de aceasta pe la 22:30 si astel eram nevoiti sa stam peste program) etc. Nu mai spun de faptul ca nici macar nu stia sa se exprime si sa ne faca sa intelegem ce vroia de la noi.
  Carmen Visan a fost o investitie proasta pt mic.ro

 • martor

  daca cititi cu atentie de la inceput veti intelege cine este acel ”bacan vechi” care a postat acel link. Fiecare cat il duce capul, Rusine.

 • micro cta

  *charisma…din momnet ce tu publici acel film pe youtube si il faci public…nu cred ca trebuie cineva sa iti ceara voie pentru a-l prelua…
  *nu cred ca cineva s-a dus la Cubic si a filmat de dragul cancanitatilor(click,libertatea etc)..eu cred ca au filmat sa aiba o dovada pentru noi ca au fost si ce au vorbit
  *pulea daca lucrezi in mic.ro (eu cred ca nu lucrezi esti un ratacit care iti dai cu parerea) trebuia sa vii si tu la protest nu sa mananci cacat cu gura plina ca pana la urma sunt si drepturile tale,dar asa e…mai bine stam la caldurica ca se agita altii si pentru mine si dupa aia toti sunt eroi ccare au facut si au dres.
  TOT RESPECTUL SI CINSTE PENTRU CEI CARE AU AVUT CURAJUL SA MEARGA ACOLO,SA FILMEZE SI SA POSTEZE ACEL FILM PENTRU CEI CARE DIN DIFERITE MOTIVE NU AU PUTUT AJUNGE….(lasitate,frica sau din provincie care nu au dispus de banii necesari pentru a ajunge pana in buc)
  Nu v-ati saturat sa fiti intimidati,amenintati si altele pentru drepturile voastre…pur si simplu noi am cerut c eni se cuvine,nimik mai mult…este dreptul nostru si munca noastra….nimeni nu are dreptul sa isi bata joc.

  Constanta poate totusi va treziti dupa 27 in cazul in care nu se baga salariile atunci,nu mai stati delasatori sa va rezolve altii problemele .

 • kk

  Si in cta au fost situatii ciudate de nepotrivire a listei de perisabilitati cu stocul, nu faceau decat selectiv casarile si asa au ramas pe stoc salamuri, casa tudor,cris tim,pe care noi nu le-am mai primit de ceva vreme si au iesit lipsa la inventar, chiar daca dm-ul si back-pupistul nostru cu gura urat mirositoare ,gheorghe,cristi, a spus ca nu are ce face,deci salamurile acelea care erau scoase demult pe tabelul de perisabilitati si necasate au ramas de plata la inventar,asa ca de banii aia ii dorim lui cristi duhoare sa isi ia o apa de gura macar,ca sa nu spun mai mult

 • pariuri

  ia spune kk tu cine zici ca e bacanu vechi? eu pun pariu ca e tot tipu cu sindicat_angajati_micro@yahoo.com cum ar fi sa ii spunem si lui numele aici? sa ii aratam niste poze de pe facebook? data viitoare sa se gandeasa bine daca isi mai bate joc de oameni.

 • pariuri

  pardon “martor” nu “kk”

 • pulea

  @micro cta 857 – spune-mi ce ai aflat nou de la cubic? eu stiam lucrurile alea, tie ti se par noi? nu te mai crede mare scula k esti PRAF!!!

 • alex

  Ce pariuri?? ce cubic???,vrajeala pentru prosti,masacrul in mic.ro continua..in Braila se inchid 10 magazine,ramane 1..la Galati se inchid 4 raman 5,si asta cat or mai rezista sa vedem si in Constanta .Nu va mai certati intre voi,spargeti capul cui trebuie ,oricum pana la 1 februarie v-a disparea si umbra care s-a numit mic.ro

 • @martor, cat de la inceput trebuie sa citim? nu ne pune si tu sa citim si prima parte

  martor:
  January 25th, 2012 at 1:30

  daca cititi cu atentie de la inceput veti intelege cine este acel ”bacan vechi” care a postat acel link. Fiecare cat il duce capul, Rusine.

  da-ne si tu niste sugestii martore! hai ca s chiar curios! eu m-am prins ca e mobilist din bucuresti

 • pariu

  pun pariu ca nu dispare mic.ro pana in februarie, cel putin nu 2012. cine se baga? hai sa facem o agentie de pariuri

 • bacan vechi

  hai mah ati aflat cine sunt?

  ce mult va intereseaza chestia asta, mai bine va interesati daca vom lua salariile vineri dacet sa-mi aflati mie identitatea.

  o zi bune va doresc.

 • braila

  se inchide BRAILA !!!!

 • ghicitoare

  gaby?

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  Nu am stiut ca se inregistreaza ce vorbim acolo si am spus ca nu trebuie facut public filmuletul.Cand am aflat de filmulet deja era facut public.Eu am fost in primul rand si pentru cei care acuza se vede clar ca acel filmulet era facut de cei care stateau in spate.
  Cred ca cel mai bine era sa circule intre cei care lucreaza sa stie ce a fost acolo si nu in presa.
  Fiecare are libertatea sa faca ce vrea si nu putem sa-i cerem sa nu faca publica discutia.

 • Mariana

  O Doamne nu aveti alta treaba mai bn hai sa vb sa ne strangem luni la cubic center … ce ziceti ?

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  In momentul in care am fost invitati in cladire a fost cererea celor din cubic sa fie ales un reprezentant de la magazinele fixe si unul de la magazinele mobile care sa vorbeasca pentru a nu iesi haos.Nu a fost dorinta mea de a vorbi acolo si a fost alegerea colegilor care au fost prezenti la cubic

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  Ne putem strange luni la cubic doar daca nu se vor tine de cuvant,nu putem merge decat daca avem motive intemeiate.Sa asteptam sa treaca ziua de 27

 • Mariana

  Normal ! Doar daca nu se tin de cuvant, ca nu ma duc acolo de nebuna sa fac bahaos daca ei mi-au dat banii :)))

 • Charisma

  Repet ce am spus mai sus (mesaj nr. 543).

  Tare as vrea niste explicatii de la DM Daniel Stoian (sect 3-4).

  Pana acum o luna aparea pe Facebook, ca lucreaza la mic.ro, isi pusese si sigla. Apoi, brusc…apare angajat la Carrefour si putin mai jos, aparea ca lucrase si la mic.ro (de data asta, scosese sigla).

  Acum…Stoian apare clar ca lucreaza la Carrefour. Eu zic ca e baiat “istet” si si-a vazut de drum.

  Si da, sunt atenta la toata haita de DM, cubisti, etc (cauti pe unu’ si dai de inca 50…desi, s-au imputinat vizibil in ultima perioada). E bun si netu’ asta la ceva…mai afli una, alta… 🙂

  Asa stiam, de ex, de primul magazin inchis, cand toti oficialii negau sus si tare, ca e “problema de schimbat tevaraia electrica”. Hai, ma, ma lasi??? Sa i-o spui lu’ mutu! Si dragul de DM ce zicea??? “Nu-i adevarat!!!”… Ca mai apoi sa sara cu “In sectoarele 3 si 4 NU se va inchide NICI UN MAGAZIN!”…
  Si acum??? Ce-ai avea, draga STOIENE, de zis?

  Ooo, cate intrebari as avea…si nu pentru Stoian, ca el e doar o picatura intr-un ocean.

  Cum e vorba aia, “Numai maine, nu-i POIMAINE”…Astept 27!!!

 • mic.craiova

  Am si eu o intrebare:am auzit ca treb sa vina dm-ii nostrii cu niste acte sa le semnam.Stie cineva ceva de treaba asta?este ceva in neregula cu ele?vor sa ne prinda la mijloc cu ceva?
  Astept raspuns daca stie cineva ceva.multumesc

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  Cea care a fost sefa Mihaela Serban a infiintat un sindicat si cu ajutorul Dm -ilor vrea sa stranga adeziuni.Ea a fost schimbata din functia pe care o avea si cred ca este sansa ei de a reveni pe functia avuta si salariul avut.Incearca sa ne convinga ca reprezinta interesele angajatilor

 • hios

  asta sa si vrut sa nu se mai plateasca darile la stat ca sa plece cat mai multi acasa de bunavoie ….de unde sa dea somaj la 5000 de oameni ? salutare o zi buna sper sa ne luam bani pe 27 …ceea ce nu cred

 • Mariana

  Sunt pt sindicat :)))) si pt sindicat o sa ne ia 5% din sal :-@

 • Anonymous

  e greu pana se formeaza sindicatul ..trebuie mers cu el la institutiile statului ..apoi sa semneze nea patriciu …..ce credeti voi ca asta sw formeaza batand din palme ? de ce nu neam gandit acum 1 an sa facem sindicat sau cad a foest infiitat mic.ro si il formamm acum cand mic.ro numai exista?

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  In cazul falimentului ,trebuie negociata concedierea colectiva si Mihaela Serban poate sa fie pusa de seful cel mare sa faca acest sindicat.Este mai usor sa negocieze cu ea decat cu noi,iar in acele adeziuni daca a citit cineva cu atentie inainte sa semneze se vede clar ca imputerniceste acele trei persoane sa le reprezinte interesele si sa ia deciziile in numele lor

 • actual bacan

  se inchid toate magazinele mic.ro in Galati si Braila. sper sa vedem banii, daca nu vom merge la cubic cu cei care au fost disponibilizati in decembrie.

 • all-mic.ro

  nu se inchid magazine si avem bani in cont nu se da nimeni afara etc le-am auzit la o mare sedinta undeva pe la sf lui octombrie cind ni s-au dat si acele scrisori de scuze si la ceva timp au inceput sa inchida magazine si sa dea oamenii afara.Nu se inchide nici un magazin pe sectorul meu(am auzit eu de la DM)de citeva ori iar la 2 saptamani au inceput sa se inchida iar la ora asta din 36 de magazine de pe zona dinsului mai sint active 13(din care 4 sint amenintate de propietari).deci ideea este ca se duce de ripa tot mic.ro.Pe mine nu prea ma intereseaza ca se duc “dracu”imi vreau doar drepturile mele salariale(salarii-decembrie,ianuarie,bonuri:noiembrie,decembrie,ianuarie si garantia pe care mi-o opreste de 2 ani)banuiesc ca si voi vreti acelasi lucru de gasit de munca o sa ne gasim pentru ca sintem oameni cu experienta si bine pregatiti in acest domeniu.

 • sindicat_angajati_micro@yahoo.com

  Si daca nu exista micro tot lucram undeva,trebuie doar sa ne recuperam drepturile si sa nu fim prostiti.

 • all-mic.ro

  exact asta este ideea.sint de aceeasi parere cu multi de pe aici sa asteptam data de 27 si luni pe 30 daca nu se tin de promisiune avem tot dreptul sa mergem din nou la cubic.Si mai am o nelamurire:cind vor veni bonurile de unde le ridicam?din magazinele care sint inchise?

 • Anonymous

  daca vor mai veni:))

 • all-mic.ro

  pai daca….asa cum au spus ei

 • stefy

  din cate am auzit banii pe 27 nu vor fi bagati pt k nu au de unde…sper doar sa nu fie adevarat…in cel mai rau caz dak nu ii baga….trebuie sa mergem in nr cat mai mare la cubic…nu cum au fost vineri 20 de pers…si cu televiziunea peste ei….incercati sa nu va mai lasati manipulati si luptati pt drepturile voastre….in cel mai rau kz ne vedem luni la 10 la cubic….

 • Anonymous

  evident ca exista clauza de confidentialitate in contract,dintre cei care ati fost acolo sa faceti bine sa-l dati pe goarna pe cel care a filmat altfel va faceti partasi cu el si sa nu va mirati ca vi se desfac contractele de munca,au si motiv acum,oricum cine a postat filmul e un imbecil

 • micro cta

  nu cred ca e cazul de confidentialitate….in clip nu se vorbea despre planurile de afaceri,despre strategii de marketing pe care concurenta le putea fura si ar fi daunat business-ului,despre furnizori si mai stiu eu ce…pur si simplu s-a vorbit despre cand vor fi virati banii ….A ca a declarat Dl Seitan ca “se creioneaza” un business asta nu dezvaluie nimik din secretele Micro….eu zic sa stati linistiti si nu mai faceti atatea valuri.
  ACEASTA ESTE PAREREA MEA…

 • gaby

  de unde ai auzit Stefy?

 • Anonymous

  ia soptit o pasarica din cubic…sau a plantat in stil James Bond niste microfoane

 • Anonymous

  ti se pare nomral sa mergi la negocieri si sa filmezi discutiile cu camera ascunsa si ca un sobolan sa le bagi pe net,mie nu,cine stie poate chiar cretinoidul a sunat pe la redactii incercand sa vanda ‘opera’,daca tu ai avea firma ai mai lucra cu un d’asta ?

 • gaby

  sunt o gramada care vin si spun toate prostiile care le-au visat noaptea.nu va mai dati cu parerea si spuneti ca stiti voi ca sa induceti lumea in eroare.spuneti doar daca sunteti siguri.

 • gaby

  nici mie nu mi se pare normal ca au postat acel filmulet.trebuia sa il tina pt ei.

 • gaby

  stefy nu ne spui si noua de unde stii?sau asa crezi tu?

 • .........

  aici se discuta de salariile pe decembrie dar de cele p ianuarie nu zice nimeni nimic?oricum patriciu si cei din conducere cred ca asteapta sa ne dam demisiile ca sa numai fie obligati sa faca restructurare si sa ne plateasca salarii compensatori. cred ca asta e intentia, cu cat pleaca ,ai ,li cu demisi cu atat scapa si ei de niiste bani de dat. si chiar asa, poate stiti ca in somaj nu se poate intra daca iti dai demisia.somajul se primeste numai in caz de restructurare.

 • .........

  sa nu credeti ca patriciu si sefii aia mari sunt chiar asa fraieri. de-asta si intarzie salariile,ca sa ne faca sa plecam de buna voie…ii costa mai putin.

 • B 106 MIC

  salut colegi, acum am intrat si am citit ce sa comentat mai sus, cel care a postat acel filmulet din cate stiu eu a fost strict pentru cei care nu s-au prezentat la miting, cei care tot comentau pe seama noastra ca nu am facut nimic acolo(cica nu sa vorbitnimic),ca un cretin la luat mai departe si la postat pe alta pagina decat cea de a noastra in care vorbim e treaba lui si si-o asuma, sincer sa fiu cred ca il stiu pe cel care a filmat(din vedere), a stat langa mine dupa cum vad eu pe acel filmulet, eu zic sa o lasam balta cu ce sa filmat si cine, sa ne interesam daca ne luam salariile la timp si bonurile ca asta cred ca ne doare cel mai mult in momentul asta.

 • mic.roamarat

  asta va doare acum de cel care a postat filmuletul sa fim seriosi tara arde si noi ne facem griji pentru nu filmulet si poate ca a facut bine ca la postat asa o sa vada toata lumea in ce cacat se scalda :marea companie :marca dinu patriciu asa a demonstrat ca el la afaceri legale nu se descurca

 • Anonymous

  Buna ziua,

  Vreau sa fac o precizare cu privire la acesta aminintarea de mai jos.Mai baiete daca esti prost ramai in banca ta.Ai vazut in viata ta un contract de confidendialitate,ai vazut asa ceva la nimic. ro. pana acum daca nu ma insel ei nu au avut nici macar un PR. sau un purtator de cuvat cu presa.Nu mai ameninta ca prostul ca habar nu ai .Nu speri pe nimeni cu prostia ta .Asa ca lasa-ne,lasa-ne.

  January 25th, 2012 at 11:30

  evident ca exista clauza de confidentialitate in contract,dintre cei care ati fost acolo sa faceti bine sa-l dati pe goarna pe cel care a filmat altfel va faceti partasi cu el si sa nu va mirati ca vi se desfac contractele de munca,au si motiv acum,oricum cine a postat filmul e un imbecil

 • mic.roamarat

  887
  Anonymous:
  January 25th, 2012 at 11:30

  de la ce etaj din cubic esti javra ordinara asta urmaresti ca cei care au fost de fata sa il denunte pe cel care a avut curajul sa dea lucrurile pe fata sa iti fie rusine javra ordinara iesi de aici ca nu ai ce cauta

 • .........

  contractele de munca nu se pot desface in baza nerespectarii clauzei de confidentialitate,cel mult se poate primi o sanctiune disciplinara dar asta numai daca se dovedeste ca filmuletul a fost dat cu bunastiinta la presa.

 • mic.craiova

  mi-e foameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee……..de bani

 • hios

  videochat este in floare

 • mic.craiova

  Bucuresti nu uita Craiova e de partea taaaa

 • baniii

  au bagat baniiiiii….25%

 • Anonymous

  minciuna….ca nu a intrat nimic

 • Anonymous

  amaRATule,trebuie sa-l de-a pe goarna la cubic, nu aici,de ce sa pice la gramada si oameni care s-au dus acolo cu speranta ca vor rezolva ceva si un muist s-a gandit sa fie vedeta,dupa cate stiu cei care au fost la cubic i-a organizat cineva care se semneaza cu sindicat mic.ro,nu trebuia macar sa se sfatuiasca inainte cu el cel putin, daca e bine ce face ?

 • Anonymous

  @891….evident ca nu…dar eu mi-as respecta angajatii si nu i-as lasa flamanzi cum fac jegosii astia…..si nu exista un contract de confidentialitate…..daca aveti nelamuriri consultati contractul de munca semnat…
  sunt numai intimidari…eu consider ca nu a facut nimik grav….
  Si cu camera ascunsa sunt atatia care sunt filmati(probabil de-aia s-a inventat pentru a prinde tarfele care in fata camerelor sunt super onesti iar dupa aia sunt niste jeguri)
  Bravo fratilor bine ca ati pus filmarea….sa stie si lumea …

 • Anonymous

  ai dreptate

 • B 106 MIC

  nu stiu ce va apucat cu filmarea, oricum nu are nici o vina cel care la postat, de vina sunt ei k nu ne platesc la timp si trebuie sa regurgem la proteste.

 • hios

  stimati colegi vreau sa fac un anunt important valabil pentru colegi mei din sectorul 6 care nu a fost vineri

  sa imi bag pula in voi de lasi prosti idioti si cretini futu-va in gura nu veniti ca auzi tu ” ce sa caut eu acolo ?” asta a fost spuna deo curva sau de o grasa din sectorul 6 trebuia sa veniti …sa fim uniti acolo nu sa fim astia care comenteaza de ce nu au venit ….daca veneam multi pana acum aveam bani bagati …..

  respect pentru colegi care au fost la miting …sa fim uniti si luni …..nici unul in afara de 4 pers a venit din sectorul 6 nici unul nu a venit ca le era frica ca vine auditul si nu gaseste pe nimeni

  fira-ti-ai dracu de labari de curve oridinare duceti-va pe centura curvelor

 • hios

  vreti sa va lauti bonurile si salariul dar nu veniti sa va cereti drepturile …..uaaaaa ….altul din sectorul 6 zicea asta este ii da bine nu iarasi bine oricum nu stau in bani de la mic.ro

 • hios

  magazinele 114 113 559 318 37 38 25 5 306 494 76 6 14 4 221 113 87 60 sunteti prosti cretini idioti si o gloata de prosti va lasati manipulati de dm ii prostilor

 • Anonymous

  si mai sunt multe in sectorul 6 care nu au vrut sa vina la miting …..in afara de un singur magazin care a fost prezent au indurat frigul ,,,,cretinilor

 • all-mic.ro

  mie mi-a spus un DM ca vezi doamne intre 15 si 27 teoretic ar trebui sa intre niste bani in firma ca de aceea s-a dat data de 27 pentru salarii si ca daca nu intra acesti bani atunci se hotaraste soarta lui mic.ro………dar eu cred ca sint tot un fel de vrajeli pe care le spun DM-ilor si ei cred si arunca aceeasi vrajeala oamenilor.logic ei asteapta sa ne dam demisiile cit mai multi unii ca se satura sa astepte salariile altii ca isi gasesc de munca pe unii ii mazilesc ei si uite asa din mii de oameni carora ar trebui sa le dea salarii compensatorii si somaj mai raman citiva iar pentru acestia negociaza lideri sindicatului pentru ca de aceea se agita sa obtina acele semnaturi.Normal ca nu este un sinicat pentru ca acela dureaza mult pina se infiinteaza si este destul de greu de infiintat dar se numeste “reprezentanti ai salariatilor” o forma de sindicat.Cind vor mai ramane putini o sa negocieze ei”reprezentantii angajatilor” termenii concedierilor.Si normal ca v-a fi in avantajul companiei si nu al nostru.

 • cineva

  rusine celor ce comenteaza aici….sindicatul asta care se lauda aici e facut de un betiv ordinar ce lucreaza pe mobile si toti ratati din sectorul 6 …..numai aberati….au fost in cubic si au luat-o la muie ..ce ca nu vor sa mai lucreze la mic.ro dar il intreaba pe acel seitan daca vor mai lucra la mic.ro.(ascultai cu atentie la sfarsitul filmului de pe youtube) asa ca mai bine va-ti gasi o ocupatie RATATILOR

 • dan_george

  in contractul ala de confidentialitate nu e stipulat si sa ai salariile la timp platite?
  dar bonurile de masa?
  Dar conditii in magazin?
  Lumina aveti?
  Caludura este?
  O bluza, un echpament pe care sa scrie mic.ro sau mac.ro sau minimax de cand nu ati mai primit?
  Aici nu si-a primit nimeni banii pe luna decembrie(si nici nu o sa-i primeasca) nici gand de salarii pe ianuarie sau de bonuri nici nu ma vb si voi incercati sa gasiti pe ala care a postat imaginile pe vreun site?? Tu il stii ca statea langa tine? Sau cum a mai zis cineva: nici eu nu sunt de acord ca au aparut imaginile pe internetar trebui sa-i respectam ca si ei ne-au respectat.. Cu ce ne-au respectat?
  SA va fie rusine. In loc sa vedeti cum faceti sa obtineti si restul de bani si bonuri voi incepeti cu amenintari. Tot protestul trebuia sa fie la antena 1 sa fie la televizor si sigur ar fi schimbat ceva.
  Ce ati spus voi ca nu trebuia sa apara pe net? Era cel mai bine sa fie un protest secret cred eu.

 • Anonymous

  cineva !!! nu toti sunt ratati din sectorul 6 eu sunt din sectorul 6 si impreuna cu 3 colege am fost restul nu au fost de frica dm ului ca i-au amenintat ..acum zii tu cum sa ne luam bani daca la uni le este teama?

 • cineva

  eu ma refer la cei ce au facut sindicatul angajati mic.ro….ca sa numai zic ca nu se pot desface contractele de munca decat cu semnatura ambelor parti …sindicatul nu are imputernicire legalizata la notariat sa poata decide asa ceva

 • hios

  trebuie sa ajungi pe la tribunal notariat sa ai semnatura angajatorului …sunt mai multi pasi ..cine crezi ca ar vrea sa isi mai faca sindicat la o firma falimentara..eu ma rog la cel de SUS sa ne beani vineri ceea ce ar fi o bucurie sa speram

 • .........

  banii pe decembrie ii vom primi,apoi or sa astepte sa ne dam demisiile. trebuie sa ramanem cat mai putini iar plecarile noastre sa nu-i coste prea mult,adica asteapta sa ne dam noi demisiile,asta este business planul lor.

 • cineva

  ce te face sa crezi ca firma e in faliment ? daca firma isi reia activitatea nu ar trebui sa plecati voi astia care au facut atata tam-tam ?

 • stefy

  asta am auzit…am niste surse….credetima k nu as avea dc sa mint….;)….nu pot spune cn pt k se mai uita si cei din cubic si nu vreau sa fac probleme….si ink cv…un proprietar de spatiu s-a dus la cubic si i-a spus