despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Din fugă…

scris de Ando

Luni, treburile  de serviciu m-au purtat în zona cartierului Floreasca de unde vă prezint câteva imagini, făcute în grabă.

Clădirea Sky Tower, situată între strada Barbu Văcărescu şi Calea Floreasca, în imediata apropiere de noul pasaj suprateran al şoselei Pipera,  a început să prindă contur.

În zona unde strada Barbu Văcărescu face o curbă uşoară spre stânga, mai precis pe colţul cu strada Gheorghe Ţiţeica, se lucra de zor la finalizarea acestei clădiri cu o arhitectură – zic eu- cel puţin interesantă.

P.S.  tot luni, în jurul orei 12:30, un tramvai de pe lina 41 (pe direcţia Piaţa Presei) s-a defectat. Bun, nimic extraordinar, se  întâmplă. Circulaţia a fost întîrziată cu cca. 20 de minute. În timp ce aşteptam, mă uitam  la panoul de afişaj electronic din staţie şi mă gândeam: nu mai bine, în loc de infantilele şi inutilele anunţuri care curgeau continuu – de genul „RATB o companie pentru transportul dumnevoastră” !? sau „Vă dorim călătorie plăcută” – era afişat următorul avertisment: IMPORTANT! Tramvaiele pe direcţia Piaţa Presei întârzie cca. 20-25 de minute datorită unei defecţiuni apărute pe traseu.

Ştie omul la ce să se aştepte, eventual,  recurge la o altă variantă de deplasare.

Probabil că cer prea mult, nu-i aşa ?

3 comments to Din fugă…

  • cladirea noua nr 2: ce-s agatatoarele alea de la parter??

  • Ando

    @raiden: sincer,nu stiu !ar putea fi o structura pentru o copertina speciala(presupunere). Daca mai am drum, curand, chiar o sa intreb.

  • florin

    Am lucrat cativa ani in zona Floreasca si m-am tot intrebat cand se va construi ceva in imensul gol dintre Sos. Pipera si Sos. Fabrica de Glucoza.In sfarsit se misca ceva.Cat despre cladirea ce seamana cu un prajitor de paine,daca nu ar fi asa in strada,si-ar pune mai bine in valoare arhitectura.Agatatorile ne arata,inca o data,ca ce e prea mult strica.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>