despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

„Buoni e bravi”

N-au, ei, nevoie de lauda noastră – dar o primesc.

„Buoni e bravi” e unul din locșoarele care a ridicat în ultimii ani zona pieței Rosetti, unde aproape la fitece colț de stradă te ademenește ceva.

Toată lumea știe că aici se face pizza și – judecînd după aceeași lume care șede afară, la coadă – mai știe și că pizza asta e bună-bună.

Chiar e: și, deși-i tot de prin grupa celor care vînd la bucată – precum „Latin pizza” ori „Treevi” – e… e cu totul altceva.

Pe scurt, e foarte bună; e de încercat – e plăcut de încercat – și de revenit.

„Buoni e bravi” nu deschide-n weekend. Nu-i scump. Serviciul e foarte bun.

facebook.

mîncaţi şi beţi cu moderaţie | faceţi sport | mergeţi cu bicicleta | mergeţi pe jos

2 comments to „Buoni e bravi”

  • Mereu mi se pare ciudat cand ceva ce tine de horeca nu-i deschis in weekend. Poate are sens la cantinele care “traiesc” in principal din pauze de masa, in zone cu birouri sau industriale, dar in rest, pizzerii, cofetarii…

    In alta ordine de idei, heh, vad ce ati recomandat la capitolul “cu specific” in postarea din 2019 si, la cum a ales patroana sa iasa-n evidenta de la inceputul pandemiei, i-am sters de tot de pe lista.

  • hm

    depinde cui vinzi, dacă publicul tău a șters-o vineri după prînz acasă, n-are rost să ții deschis – pentru cîțiva ocazionali? Nu.

    Altfel, mereu mi-am propus să nu mă bag în seamă cu patronii oriunde m-aș duce, așa că mi-a luat ceva acum să mă dumiresc despre cine-i vorba.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>