despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

10000

… acum 13 ani – chiar cam pe vremea asta – ne apucam să producem materiale într-o cadență susținută, ajungînd mai apoi și să le publicăm zi de zi.

Zi de zi… multe zile au trecut de-atunci. Și sînt 10000 de articole pe site.

10 comments to 10000

 • Anonymous

  Asta da! Respect și felicitări pentru seriozitate și consecvență. În timp ce mulți s-au ofilit pe drum, voi ați continuat. Rămânem alături!

 • Maddox

  Sunt un cititor constant, din umbră, care nu comentează aproape niciodată, dar aniversarea asta mă face să rup tăcerea și să vă felicit pentru blogul ăsta cu o savoare unică. Nu insist cu laudele, că sunteți mari și vaccinați și știți și voi de ce sunteți diferiți față de ceilalți. Mulțumesc!

 • catalin

  Vă felicit și vă mulțumesc pentru munca dumneavoastră.

 • Felicitari. Din pacate e din ce in ce mai rar sa vezi astfel de site-uri care nu doar ca inca rezista, n-au fost inchise, vandute sau absorbite de cine stie ce companie sau grupare, dar continua sa creeze si posteze continut cu aceeasi frecventa, fara a arata o pierdere a interesului din partea autorilor.

  • hm

   Mulțumim! N-am fi ajuns mulți dacă am fi vrut să fim puțini; faptul că sîntem mai mulți autori înseamnă doar că… putem fi și mai mulți.

 • Bravo! Felicitări! La mai multe! Aproape zilnic mă uit pe acest blog. E ceva deosebit, care îmi dă senzația că mai trăim încă într-o lume normală (cât de cât :))) ).

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>