despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

riscul înzăpezirii

7 comments to riscul înzăpezirii

 • Ando

  Săraca ! 🙂

 • florin

  Saraca de doua ori!

 • Dan

  Lasa lucrurile serioase deoparte si ia uite aici gluma: Iancu-puscarie de la Timisoara ar fi vandut cele 7 hectare de sub fabrica Vulcan de pe Trafic Greu (mare parte parloaga) unor speculanti imobiliari cu brand inregistrat doar in Romania care s-au ocupat pana acum doar de cumparat apartamente en-gros din faza de macheta ca de vandut ulterior en-detail nu stim cat au vandut. As vrea sa-mi musc limba da’ mie imi suna fie a teapa imobiliara, fie a o viitoare parcelare.

 • hm

  nu poate sa fie parcelare-ţeapă? mai degrabă…

 • Dan

  Pai avem cateva probleme majore aici:

  1. Trazactia a avut intr-adevar loc? Serios?

  2. Daca tranzactia a avut loc de unde au aparut 23m euro in bugetul unei firme de apartament cu actionariat si surse de finantare netransparente?

  3. Nu stiu cum gandesc altii da’ io nu vad tiganca aia cu bolul de seminte pe care le vinde la capacel la colt deschizandu-si pravalie civilizata.

  Sper sa ma insel, ca daca nu…

 • hm

  … tu ce zici, acuma sincer?
  e o afacere curată ca lacrima

 • Mike

  Impozite mici pe proprietati rezulta si un blocaj in imobiliare. Eu daca am sute de hectare in Romania imi permit sa le tin parloaga sau sa le speculez cat vrea muschiul meu de nesimtit oportunist. In vestul civilizat terenurile “se misca”, sunt exploatate, daca-l tii parloaga, statul te penalizeaza, ti-o iei de la alti investitori sau dai faliment. Un articol pe aceasta tema:
  http://bicicletaurbana.wordpress.com/2011/09/10/taxa-de-teren-viran/

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>