despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

sînt pe-aproape

am ceva treabă zilele astea, aşa că nu o să scriu mai nimic.
staţi cuminţi.

7 comments to sînt pe-aproape

  • ok, eu o sa lucrez cuminte, ca de stat n-am rabdare 🙂

  • bucuresci

    sa revii cu multa inspiratie

  • hm

    bucuresci, ai cam pus punctul pe i…

  • just_me

    iti zic eu
    scrie despre mic.ro
    ca tocmai a cerut Patriciu in mod oficial falimentul

  • florin

    Un sfat de la Stan-Patitu:daca nu e obligatoriu nu folositi transportul de suprafata.Statiile de bus si troleu sunt deja pline de apa,iar in cele de tram(chiar daca au refugiu)iti poti scimba culoarea hainelor,pt.ca sunt destui nesimtiti care trec cu masina in viteza prin acele locuri.In unele zone trecerile de pietoni sunt scufundate,parand ca incep de la mijlocul soselei.Si abia daca s-a topit un pic de zapada.E NASOL!!!

  • Ando

    @florin: din cate am inteles, locuiesti in zona 16 februarie deci,banuiesc,ca folosesti si metroul pe M4.Intrebare: am luat de cateva ori metroul de la Pta.Chibrit , ma rog 1 Mai. Desi am vazut si pe pictogramele din statie ca ar face legatura cu M1 (Dristor-Pantelimon) si la Gara de Nord,de fapt legatura e doar la Basarab. Atunci de ce scrie ca statie terminus Gara de Nord ?

  • florin

    @Ando-M4 este o linie de sine statatoare(daca pot sa-i spun asa),la Gara de Nord avand un capat separat numai pt. ea,cam in genul lui Dristor 2.La gara se face legatura cu Dristor-Pantelimon dar,esti obligat sa iesi din statia M4,sa traversezi un tunel de legatura si sa platesti calatoria pe ruta D-P.De altfel marea majoritate a calatorilor de pe M4 coboara la Basarab unde se face legatura cu Dristor2.In fapt M4 s-a construit pt. a deservi 3 puncte importante la acea vreme:Gara de Nord,Atelierele Grivita Rosie si Intreprinderea Laromet.Cum probabil stii ultimile doua s-au dovedit a fi “un morman de fiare vechi” si nici prima nu se simte prea bine!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>