despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

din zbor (314)

Schimbarea obiceiurilor clienților a dus, firește, la închiderea unor unități de alimentație publică „La Plăcinte” centrale.

Restaurantul din Titulescu s-a oprit deja de ceva vreme; fantastic nu funcționase cu adevărat niciodată, dar telemunca angajaților din corporațiile din zona Pieței Victoriei i-a pus lacăt; spațiul a fost preluat însă de altcineva. Pentru acoperirea livrărilor se pretează, oricum, sediul de mai jos de Piața 1 Mai.

Restaurantul de vizavi de Colțea se baza mai degrabă pe turiști și pe cei care ieșeau prin centru; ducînd însă lipsa unei terase, a fost silit să stea prea mult timp fără să poată primi clienți înăuntru; așa că s-a-nchis și el.

mîncaţi şi beţi cu moderaţie | faceţi sport | mergeţi cu bicicleta | mergeţi pe jos

4 comments to din zbor (314)

 • Eu cred ca pentru ca s-a observat ca erau scumpi. Nu mai stiu de cate ori peste ce fac ei la Chisinau dar sigur cu multiplu. Si nici macar nu era la fel de bune placintele ca alea de la Chisinau …

 • hm

  oho, contează și asta, dar cel puțin la-nceput venea lumea la Plăcinte ca la McDonald’s în 95

 • … din ’95 !? N-am stiut de ei pana nu am ajuns la Chisinau in 2009 …
  Pagina lor: “CE ESTE “LA PLĂCINTE”? “LA PLĂCINTE” ESTE O MARCĂ COMERCIALĂ DIN REPUBLI­CA MOLDOVA, APĂRUTĂ ÎN ANUL 1999, CARE DIN PRIMII ANI DE EXISTENŢĂ, A DEVENIT LIDER PE PIAŢA NAŢIONALĂ ŞI S-A PLASAT ÎN RÎNDURILE COMPANIILOR CU DINAMICĂ DE DEZVOLTARE ÎNALTĂ.”

  (mi-a facut feste tastatura mai sus: “nu erau la fel de bune”)

 • Alex One

  Am fost entuziasmat de aceste restaurante,am fost la cel din Bd.Dacia spre P-ta Amzei, in Romana,fostul Casata bloc cazut in ’77 la cutremur, si in 1Mai.Am sesizat de la inceput ca pretul e cam mare pentru putina carnita din farfurie dar ,ma rog,asta e.Apoi din ce in ce mai prost si destul de scump.In Romana mi-a adus miniclatitele ,alea cu miere,reci si atunci m-am prins ca nu se gateste la comanda ci le tin in congelator iar prostul care m-a servit,sau cine le-a pregatit, nu le-a tinut suficient la microunde,parjoalele erau 90% paine,asa ca am zis pas acum vreo patru ani.Adio si n-am cuvinte !Pacat,prinsesera destul de bine dar neseriozitatea,ca sa fiu elegant, i-a terminat.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>